De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nisa Outlet Center; de mooiste meubels tegen de scherpste prijzen!

1 / 5
zoom out

Op zoek naar mooie meubels tegen een zeer scherpe prijs? Neem dan eens een kijkje bij Nisa Outlet Center in Eindhoven. Hier vind je een uitgebreid assortiment meubels, tapijten, kwaliteitsmatrassen en woonaccessoires met allen een leuk prijskaartje. Kom ook eens kijken wat er voor jou bij zit!

In deze mindere economische tijden is het toch mogelijk om je huis zo in te richten zoals jij dat wilt. Nisa Outlet Center maakt dit mogelijk. Alle artikelen die zij verkopen zijn partijgoederen, dit heeft als voordeel dat de verkoopprijs veel lager is dan normaal. De producten gaan dan ook erg snel, dus als je iets leuks ziet moet je snel beslissen anders is het op. En op is ook echt op bij Nisa Outlet Center. Doordat er elke week nieuwe goederen binnenkomen wisselt het assortiment zeer regelmatig. Hierdoor is het altijd leuk om even bij ze binnen te lopen.

De goederen kunnen tegen een kleine vergoeding tot aan de deur afgeleverd worden bij jouw thuis. Alles wordt geleverd in overzichtelijke pakketten en is gemakkelijk zelf in elkaar te zetten.

Acties
Regelmatig heeft Nisa Outlet Center naast de toch al zo scherpe prijzen ook nog aanbiedingen. Zie bijgevoegde afbeeldingen voor een aantal van deze aanbiedingen.

Openingstijden
Je bent van harte welkom op maandag van 12.00 tot 18.00 uur en van dinsdag tot en met donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, vrijdags van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Nisa Outlet Center
Kruisstraat 117
5612 CH Eindhoven
Tel.: 040-2370296 of 06-84151418
info@nisaoutletcenter.nl
www.nisaoutletcenter.nl


-ADVERTORIAL-

 

 


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »