De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Muziek bij de kiosk

Stage Fright (Foto: PR Wim van Doorne Muziekkiosk)
1 / 1
zoom out
EINDHOVEN - Maar liefst drie gezelschappen treden zondag 11 juni op bij de Wim van Doorne Muziekkiosk nabij het Stadswandelpark. Vanaf 14.00 uur verschijnen op het podium: Eindhovens Seniorenorkest, Muziekvereniging Gracia en Koor Stage Fright.

Het Eindhovens Seniorenorkest bestaat uit zo’n 50 enthousiaste amateurmuzikanten, die niet meer of niet meer volledig aan het arbeidsproces deelnemen. Zij repeteren overdag en verzorgen gemiddeld eens per maand een uitvoering in onder meer concertzalen, bejaarden- en verzorgingshuizen.

Gracia Eindhoven is een Eindhovense muziekgroep met haar thuisbasis in Wijkcentrum 't Trefpunt in Woensel. Bij Gracia Eindhoven wordt muziek gemaakt, waarbij gezelligheid voorop staat. Op dit moment op trompet, bariton, saxofoon, dwarsfluit, klarinet, sousafoon en slagwerk.

Stage Fright is een enthousiast gemengd koor van ongeveer 60 leden in de leeftijd van 30 tot 66 jaar. De muzikale leiding is in handen van Kenny Jansen. Het koor wordt begeleid door een combo en het repertoire is erg gevarieerd: pop-klassiekers, maar ook bijzondere nummers in alle talen en uit alle tijden.

www.wimvandoornemuziekkiosk.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 07 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »