De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

30 Juni: Rock ’n Grill met Big Lake Tiny op het terras bij POPEI

30 Juni: Rock ’n Grill met Big Lake Tiny op het terras bij POPEI (Foto: Patrick Spruytenburg )
1 / 1
zoom out
EINDHOVEN - Hoezo komkommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar van 23 juni t/m 8 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op. Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 30 juni komt Big Lake Tiny. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

De Eindhovense band Big Lake Tiny is een alt-country-pop-band met een voorliefde voor americana. Dat is ook zeker te horen op hun debuut-EP Boat, die vijf nummers telt. Het is ook al gauw duidelijk dat ze niet vies zijn van een gitaarsolo meer of minder, en ook lapsteel is veelvuldig te horen. Popmuziek met invloeden uit alternatieve muziek en country.

Na een klein jaartje songschrijven, repeteren en enkele optredens, nam de band samen met Pieter Kloos een aantal eigen nummers op in de Void Studio te Eindhoven. Deze vijf nummers verschenen begin 2017 op de Boat EP.

BBQ en bier, vitamines en cocktails… voor ieder wat wils tijdens Rock ’n Grill! Van een beefburger, saté, garnalen en speciaal biertjes, tot dipgroenten met sausjes, fruitsalade, quinoa burger, aardbeien Mojito en smoothies.

Meer informatie: www.popei.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 22 mei 2017


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »