De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Hoera, Bier & Liefde Vijf!

Bier & Liefde Vijf (Foto: Frank van Eersel)
1 / 2
zoom out
EINDHOVEN - Het avondvullend programma Bier & Liefde 5 van theaterclub Bende van Oz staat opnieuw in het Parktheater. Met een gloedvol programma, vol kleinkunst, zang, muziek en zoveel meer. Ging het in de vorige editie over het leven in chansons, nu wordt in deze vijfde ronde gekozen voor de jazz. De laatste ronde overigens van dit jaar.


EINDHOVEN – Broadway. Daar heeft Bende van Oz voorman, Oscar de Boer (37), veel mee. De muziek uit de jaren dertig en veertig. American Songbook repertoire dat het publiek meevoert naar een lang vervlogen tijd. Die sfeer brengt hij samen met de cast terug tijdens de drie avonden in de Kameleonzaal. “We zijn qua stijl wat meer Amerika deze avond in ons café. In aankleding en in uitstraling.”

De songs werden gezocht in het verhalende. De Boer haalt een pianobar aan als vergelijkingsmateriaal. “Het zijn kleine nummers die zich er voor lenen om uitgesponnen te worden. Daar roepen ze om.” De cast van professionals en ervaren amateurs is de mix die De Boer wil. “Het blijft zo spannend, in de goede zin van het woord. We nemen 100 bezoekers per avond mee in het leukste café van dat moment . Dat voelt zo voor mij. Echt. Het is ons café.”


Bier & Liefde 5 is op 28, 29 en 30 april in de Kameleonzaal, Parktheater. Start om 20.30 uur en kaarten zijn er vanaf 12,50 euro. Boeken via facebook.com/debendevanoz of www.parktheater.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 21 april 2017


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »