De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

23 April: Singer-songwriter Autumn Leaves in POPEI

23 April: Singer-songwriter Autumn Leaves in POPEI (Foto: PopEi)
1 / 1
zoom out
EINDHOVEN - POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 23 april is het de beurt aan Autumn Leaves. Zij zullen een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Entree: gratis.


De basis voor Autumn Leaves werd gelegd in mei 2012. De alternatieve rockband TekaTock was toen al een tijd op zoek naar een zanger of zangeres. Sjoerd, de gitarist van de band, zag op Facebook de zingende Nina voorbij komen en vroeg of ze misschien interesse had om auditie te komen doen. Een week later was de band na jaren eindelijk weer compleet. Toen een bandrepetitie ergens in juni 2012 niet door ging besloten Nina en Sjoerd die avond samen wat te jammen op de akoestische gitaar. Dit begon al direct een serieuze vorm aan te nemen, waarna besloten werd om naast TekaTock ook als akoestisch duo door te gaan. Langzaam ontstond Autumn Leaves...

In het begin waren ze vooral druk met de eigen nummers van TekaTock vertolkt op akoestische wijze en na een tijdje kwamen er ook covers bij. Inmiddels hebben ze een uitgebreid repertoire met zowel eigen werk als ook covers.

Nina en Sjoerd schrijven samen al het eigen werk en in het najaar van 2013 werd een EP opgenomen. De eigen nummers van Autumn Leaves zijn het beste te omschrijven als rustige, akoestische gitaarmuziek met zo nu en dan maat- en sfeerwisselingen.

Meer informatie: www.popei.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 29 maart 2017


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »