De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

21 April: Live rock tijdens HUISMERK

HeySun (Foto: PopEi)
1 / 2
zoom out
EINDHOVEN - Er zijn heel wat bands in de weer in de repetitieruimtes van POPEI. Vrijdag 21 april is het weer eens tijd om deze bands naar het café-podium te slepen tijdens HUISMERK. Dit keer met HeySun (alternative rock) Highway Orange (hardrock). Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.


HeySun
Beïnvloedt door vijf decennia fantastisch gitaarwerk, valt er genoeg te herkennen in de muziek van HeySun. Van The Beatles tot de Red Hot Chili Peppers en van The Police tot Queens of the Stone Age. Gooi al die muziek maar eens bij elkaar en schudt het op tot een smeltkroes. Wat je dan krijgt? Nothing but Rock ’n Roll!

Highway Orange
Highway Orange is geïnspireerd door diverse alternatieve en progressieve rockbands uit de eighties, nineties en zero’s (denk U2, Porcupine Tree, Editors). Ook grootheden uit de Nederpop (De Dijk, Doe Maar, The Scene) zijn van invloed op de composities. Pakkende, overwegend Nederlandstalige teksten, pompende ritmes en prikkelend gitaarwerk zijn de hoofdingrediënten voor het dynamische geluid van de band.

Meer informatie: www.popei.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 29 maart 2017


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »