De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Brawling Big Bands

Brawling Big Bands (Foto: PopEi)
1 / 1
zoom out
EINDHOVEN - Zondag 26 maart vindt de tweede editie van Brawling Big Bands plaats in POPEI, georganiseerd door CKE en Vereniging Jazzworks Eindhoven. Een bigbandspektakel met optredens van verschillende bigbands uit de regio die strijden om de jury- en publieksprijs. Aanvang: 12.00 uur. Entree: gratis.

Op zondag 26 maart is het weer zover: Brawling Big Bands! Na een succesvolle eerste editie zal er ook dit jaar weer de jury- en publieksprijs worden uitgereikt aan de beste bigbands. De deelnemers van dit jaar zijn Forest Lane, Groove Connexxion, Triple B, Pete’s Corner, Solid en Studentproof. De pauzes worden muzikaal gevuld door jazzband Take 6.

Forest Lane is de winnaar van de eerste editie, en zal ook dit jaar weer een gooi naar de titel doen. BijTriple Bkun je denken aan Tina Turner, Stimmungsmuziek, Rock & Roll maar ook de authentieke big band muziek. Het repertoire vanPete’s Corner bestaat uit Duke Ellington, Benny Goodman en Woody Herman, maar ook veel moderne funk, pop en disco.Solid speelt onder andere bekende titels van bands als Count Basie en Duke Hellington en stukken van Les Hooper en Matt Harris. Voor onder andere jazz en funky fusion muziek kun je terecht bijStudentproof en het repertoire van Groove Connexxion bestaat uit jazz, latin, funk en pop.

De dag start om 12.00 uur en zal tot ongeveer 18.00 uur duren. De entree is gratis.

Meer informatie: www.popei.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 02 maart 2017


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »