De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Earth Hour: Eventjes Uit

Earth Hour: Eventjes Uit (Foto: Patrick Spruytenburg)
1 / 1
zoom out
EINDHOVEN - Tijdens het jaarlijkse initiatief Earth Hour vraagt het Wereld Natuur Fonds aandacht voor energieconsumptie door één uur het licht te dimmen en zo mensen bewust te maken van hun energiegebruik. Op zaterdag 25 maart organiseert het WNF-regioteam Brabant Zuidoost in dat kader een sfeervolle elektriciteitsloze (muziek)avond in POPEI. Aanvang: 17.00 uur. Live muziek vanaf 20.00 uur. Licht uit om 20.30 uur. Entree: gratis.


Op zaterdag 25 maart is het weer zover: samen met miljoenen mensen in meer dan 152 landen en 7000 steden laten we zien dat we geven om de toekomst van de aarde: we doen allemaal één uur lang het licht uit! Natuurlijk kan iedereen meedoen aan Earth Hour door thuis tussen 20.30 en 21.30 uur het licht uit te doen. Het is echter ook erg leuk om hier samen bij stil te staan tijdens een bijzonder evenement.

Eventjes Uit in POPEI start om 17.00 uur. Je kunt er geheel biologisch en fair trade eten of genieten van een speciale Earth Hour cocktail. Vanaf 20.00 uur treden singer-songwriters op en kun je genieten van akoestische muziek en ander vermaak.

Het WNF-regioteam Brabant Zuidoost is uiteraard aanwezig om het belang van Earth Hour te onderstrepen. Reserveren (restaurant) gewenst via POPEI: 040-2431444.

Meer informatie: www.popei.nl

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 02 maart 2017


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »