De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

De magie is terug in Eindhoven

De magie is terug in Eindhoven (Foto: Martin Siauw)
1 / 1
zoom out
EINDHOVEN - Eindhoven! Zijn jullie er klaar voor om weer te dansen? Te stampen? Te vieren? Jullie schoenen uit te schoppen? De organisatie van Nataraj wel. Op 17 maart is het weer tijd voor blote-voeten-feest Nataraj. Na een uitstapje naar de Effenaar, zijn ze nu weer terug om maandelijks bij elkaar te komen en te dansen, te ontmoeten en ons leven net dat beetje extra glans te geven! Zaal open: 19.30 uur. Aanvang workshop: 20.00 uur. Start DJ: 21.30 uur. Entree: 12 euro (inclusief workshop: 17 euro).


20.00 - 21.30 uur: workshop ‘Free Your Selves’
Een nieuwe workshop met Chantalle Kamycki, o.a. bekend van Erodanza. Deze avond laten we onze comfortabele rollen achterwege en stappen we in wat speelsere avontuurlijkere rollen oftewel archetypen. Zowel vrouwen als mannen dansen in vrouwelijke archetypen en mannelijke archetypen zodat zowel de mannelijke als vrouwelijke energieën wakker gekust zullen worden. Het dansen met archetypen is een heerlijke, luchtige manier om kanten van jezelf te ontdekken waarvan je nog niet wist dat je ze had.

21.30 – 01.30 uur: DJ Caroline
Ooit begonnen in achterafzaaltjes als leuk alternatief dansavondje verovert Nataraj anno 2017 de harten van heel blote voeten dansend Nederland. Wat wil je met zo’n feest waar de onschuld van af spat en iedereen de hippie in zichzelf los kan laten. Je ziet dan ook werkelijk alle leeftijden, kleuren en gezindten extatisch met elkaar dansen op de vloer. Dansen op blote voeten blijkt niet alleen lekker en gezond te zijn maar nodigt ook uit om eens wat avontuurlijker te bewegen dan 'linkervoet-rechtervoet’. De muziek? De dj’s draaien genre-overschrijdend met uiterst dansbare grooves uit alle windrichtingen.

In de lounge zijn er weer massages, een winkeltje en lekkere en gezonde(re) snacks. Vooraf kun je lekker eten in het restaurant van POPEI Veganistische en vegetarische gerechten zijn verkrijgbaar!

Voorverkoop:
https://www.chipta.com/17317NatarajEindhoven/6188/selectticket
Indien niet uitverkocht, ook tickets verkrijgbaar aan de kassa.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 02 maart 2017


Reageer via Facebook
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »