De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Yoga in de Bibiliotheek!

pop up yoga eindhoven (Foto: Bianca Willems )
1 / 1
zoom out
EINDHOVEN - Vanaf 13 maart 2017 kun je elke maandagmorgen yoga doen in de Eindhovense Bibliotheek aan de Emmasingel 22! De bekende Eindhovense DJ en Yogi Lady Aïda (Aïda Spaninks) komt met Pop Up Yoga Eindhoven naar de Witte Dame! Het yoga programma van Pop Up Yoga Eindhoven in de bieb duurt 15 weken (tot en met maandag 19 juni 2017).

"Elke week werken we aan een ander thema. En omdat we in de bibliotheek zitten halen we natuurlijk ook inspiratie uit de vele prachtige boeken om ons heen die bij het yogaprogramma aansluiten. Je hoeft niet jong, soepel of slank te zijn om te profiteren van yoga! Het past in elke vorm van het lichaam of levensfase. Het verhoogt niet alleen je vitaliteit maar balanceert ook je stemming en emoties. Je kunt de yoga lessen ook op een stoel volgen als je niet op de grond kunt zitten. "

Het Pop Up Yoga programma start met een speciale introductie Kundalini yogales op maandag 13 maart 2017 om 09.30 tot 11.00. Bijdrage per les € 12,00 (eenmalig/af en toe /drop in) € 10,00 (als je besluit om wekelijks te komen gedurende de 15 weken van het gehele yoga programma). 

Kijk op http://www.popupyogaeindhoven.nl en volg de Facebook pagina van Pop Up Yoga Eindhoven. http://www.facebook.com/popupyogaeindhoven

Inschrijven kan door een email te sturen (emailadres staat op de website) naar Pop Up Yoga Eindhoven onder vermelding van Pop Up Yoga in de bieb. Aanmelden kan tot 10 maart. Let
op: vol = vol!


Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 23 februari 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »