De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Wanneer is het koopzondag in Eindhoven en welke winkels zijn altijd open op zondag in Eindhoven?

1 / 1
zoom out

Voor 2013 heeft de gemeente Eindhoven twaalf data vastgesteld waarop het koopzondag is. In de binnenstad van Eindhoven zijn de winkels elke eerste zondag van de maand geopend.

In 2013 zijn de koopzondagen: 6 januari, 3 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei, 2 juni, 7 juli, 4 augustus, 1 september, 6 oktober, 3 november, 1 december.

Een actueel overzicht van data van koopzondagen per stadsdeel vind je op de website van de gemeente Eindhoven. Op Koninginnedag zijn de winkels in het centrum van Eindhoven gesloten.

Winkelcentrum Woensel
Elke laatste zondag van de maand zijn de winkels van Winkelcentrum Woensel geopend. De data van de koopzondagen in WoensXL zijn in 2012: 29 januari, 26 februari, 25 maart, 29 april, 24 juni, 29 juli, 26 augustus, 30 september, 28 oktober, 25 november, 23 december, 30 december.

In 2012 is Winkelcentrum Woensel gesloten op Tweede Paasdag, Koninginnedag en Tweede Pinksterdag.

Supermarkten die op zondag open zijn
Tot 1 oktober 2013 hebben de volgende supermarkten toestemming om op zondag de deuren te openen:

Albert Heijn, 18 Septemberplein
Albert Heijn, Hoogstraat
Jumbo, Meerwater
Albert Heijn, Woenselse Markt
Albert Heijn, Strijpsestraat
Albert Heijn, Meerzand 6
Albert Heijn, Ouverture 214
Albert Heijn, Roostenlaan 112
Albert Heijn, Cassandraplein 8
Jumbo, Biaritzplein 37
Jumbo, Boutenslaan 56

Avondwinkels
In Eindhoven zijn twee avondwinkels. Deze zijn geopend van 17.00 - 24.00 uur.
• Avondwinkel Kruisstraat 92
• Avondwinkel Grote Berg 49

Meubelplein Ekkersrijt en IKEA
Op zoek naar meubels in Eindhoven? Dan ga je naar Meubelplein Ekkersrijt en IKEA. Data van koopzondagen vind je op www.meubelpleinekkersrijt.nl en www.ikea.com.

NS-station
In NS-station Eindhoven CS vind je winkels als AH to go, Bruna, Etos en Free Record Shop die doorgaans ook op zondag geopend zijn. Check de websites van de winkels voor openingstijden.

Eindhoven Airport
Winkelen op Eindhoven Airport kan het hele jaar door, 7 dagen per week. De terminal van Eindhoven Airport is voor iedereen toegankelijk. Op de luchthaven kun je ook op zondag terecht voor winkels, horeca en uitzicht op de vliegtuigen vanaf het panoramaterras. Kinderen kunnen zich uitleven in Kiddyland. De winkels in de terminal van Eindhoven Airport die voor iedereen toegankelijk zijn: AKO, Aviflora (bloemen) en Before Take Off (heren- en damesmode, accessoires en sieraden).

Waar parkeren in Eindhoven?
Kom je met de auto naar de beste binnenstad om te shoppen, dan zijn er in en om het centrum 33 parkeergarages en –terreinen waar je de auto kunt parkeren. Op de website van de gemeente vind je adressen en tarieven van parkeerplaatsen in Eindhoven.


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »