De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Michelin Pilot Sport 4

EINDHOVEN - De Michelin Pilot Sport 4 is de opvolger van de populaire Pilot Sport 3 en de Pilot Sport 2. Het is een zomerband van de allerhoogste kwaliteit, voor veeleisende autobestuurders. Onder andere bezitters van Audi, BMW, Porsche en Mercedes zijn vol lof over deze sportieve zomerband.

De Pilot Sport 4 is de perfecte band voor de sportieve rijder. De band is ideaal voor lange ritten waarop veel van banden wordt gevraagd. Hij biedt een geweldig weggedrag en een bijzonder lange levensduur. De banden zijn beschikbaar in de maten 17, 18, 19 en 20 inch. De perfectezomerband!

Weinig banden geven zo’n groot gevoel van veiligheid als de Michelin Pilot Sport-serie, en de Pilot Sport 4 uit 2016 doet hier nog een flinke schep bovenop. De band is ontworpen in samenwerking met autofabrikanten en op basis van opgedane ervaring in de autosport.

Veilig en zuinig
De Michelin Pilot Sport 4 beschikt over een met silica verrijkt rubbercompound. Dat betekent extra veiligheid én minder verbruik. Met de Pilot Sport 4 onder je auto sta je minder vaak bij de pomp en rij je meer kilometers, voordat ze aan vervanging toe zijn.

Eersteklas
De ruime kennis van Michelin over autobanden is in de Pilot Sport 4 verwerkt. Dankzij Dynamic Response Technology heeft de band uitstekende stuurprecisie en een goede wendbaarheid. Achter het stuur van je auto voel je precies wat de band doet. Een kleine stuurcorrectie wordt nauwkeurig door de banden verwerkt. De rubbermix zorgt voor goede grip en een veilige remweg. Water wordt snel en efficiënt afgevoerd via de brede en diepe lengtegroeven van de band. De Pilot Sport 4 is een ideale band voor mensen die houden van autorijden en het leven.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 14 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »