De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Michelin CrossClimate

EINDHOVEN - Met de Michelin Cross Climate all weather band kun je in alle seizoenen veilig de weg op. Omdat de band in veel maten leverbaar is, past hij onder de meeste compacte en middelgrote auto’s. Je kunt de band in principe het hele jaar om de velgen laten zitten, dus tweemaal per jaar banden wisselen is niet meer nodig.

De Michelin Cross Climate is een geweldige zomer- en winterband in één. Omdat hij officieel is gecertificeerd voor de winter, presteert hij beter dan de gemiddelde all season band. Zo beschikt hij over de bekende markeringen M+S (in de winter erkend binnen Duitsland) en 3PMSF (drie bergen en sneeuwvlok). Door het V-vormige profiel met uniek geplaatste lamellen is de remweg in zomer en winter meer dan uitstekend.

Veilig in élk seizoen

Doordat Michelin veel tijd en energie heeft gestoken in de ontwikkeling van deze band, blinkt hij bovendien uit op tal van andere punten. Dat betekent onder meer: een korte remweg op nat en droog wegdek, soepel rijgedrag bij elke snelheid en goede grip in sneeuw en regen. Niet voor niets scoort de band op nat wegdek een maximale ‘A’ bij de beoordeling voor het EU-bandenlabel! Daar komt nog bij dat de band erg zuinig rijdt. Dat merk je aan het gunstige brandstofverbruik en de lange levensduur van de band. Dankzij een geleidelijke en gelijkmatige slijtage gaat de band vele kilometers langer mee.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 14 juni 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »