De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

ABN AMRO sluit per 26 juni geldautomaat aan de Nieuwstraat in Eersel

EERSEL - ABN AMRO sluit per 26 juni 2017 de geld- en de sealbagautomaat in Eersel aan de Nieuwstraat 13. De bank heeft met de verhuurder van het pand geen overeenstemming kunnen bereiken over voortzetting van de aflopende huurovereenkomst. ABN AMRO is op zoek gegaan naar een alternatieve locatie voor een geldautomaat in de nabije omgeving. Deze zoektocht heeft vooralsnog geen resultaat opgeleverd.

Bewoners uit de omgeving kunnen voor het afhalen van geld voortaan gebruikmaken van de geldautomaten aan het Hof 82 in Bergeijk en de Markt 10 in Bladel. De geldautomaten van de kantoren in Valkenswaard op de Markt 62 en in Veldhoven aan de Horst 18 zijn ook geschikt om geld te storten. Daar zijn ook sealbagautomaten beschikbaar.

Sander van Osch, Directeur Marktgebied Oost-Brabant, Nijmegen: 'Kijkend naar hoe klanten willen betalen, blijven we een toename zien van PIN betalingen en een groei zien in het gebruik van mobiel en internet bankieren. Desondanks willen we in Eersel een geldautomaat behouden. We blijven uitkijken naar een geschikte locatie om in de toekomst alsnog een nieuwe geldautomaat in Eersel te plaatsen.'

Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »