De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

de BLIK in IK: emotieve training voor kinderen

De BLIK in IK (kind is model) (Foto: DewoordenvanBram)
1 / 1
zoom out
EINDHOVEN - Op 10 mei is er weer de Blik in IK in Eindhoven. Speciaal voor kinderen in de doelgroep van 7 tot en met 9 jaar. Het is een laagdrempelige, emotieve training, waar de kinderen handvatten aangereikt krijgen door middel van rollenspel en vrij spel. “Het is geweldig om ze dingen te zien oppikken die ze kunnen gebruiken in hun dagelijks leven.”


EINDHOVEN – “Het is vooral een leuke training”, zegt Dramatherapeute Subira Selder (36). “Tijdens het spel ontdekken en herkennen kinderen wat emoties zijn en hoe ze daar op een fijne manier mee om kunnen gaan. We leven in een hectische tijd. Kinderen pikken veel op.” Selder heeft al meer dan tien jaar ervaring als zelfstandige met een eigen, gecertificeerde praktijk: Kindertherapie Eindhoven. Daarin helpt ze kinderen en tieners in individuele trajecten verder op pad. “Het is heel dankbaar werk, waar je veel van jezelf inzet.”

Ze geeft al jaren trainingen die ze zelf ontwikkelt. Laagdrempelig van karakter en prijs, zegt ze al snel. Een kleine groep, daar werkt ze mee. “Dan is er rust en aandacht. Beleving en spelplezier staan voorop, zonder het uiteindelijke doel uit het oog te verliezen.”

De Blik in Ik-training is op woensdag 10 mei van 14.30 uur t/m 16.30 uur. Locatie is Pagelaan 20a. Prijs is 15,- euro. Aanmelden:info@kindertherapieeindhoven.nl of 06-42405475


Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 21 april 2017


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »