De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Meerhovenaar in finale Miss Beauty of Noord-Brabant 2017

Meerhovenaar in finale Miss Beauty of Noord-Brabant 2017 (Foto: Sjors Kanters )
1 / 1
zoom out
EINDHOVEN - Sher de Wagt (20 jaar) uit Meerhoven is onlangs verkozen tot één van de finalisten van de Miss Beauty of Noord-Brabant 2017.

Sher: Een paar maanden geleden heb ik besloten om mijzelf op te geven voor Miss Beauty of Noord Brabant. Ik had het al een aantal keren voorbij zien komen en dacht bij mijzelf waarom niet ? Toen ik op de casting kwam was ik dan ook verrast dat ik door ben naar de FINALE! Ik sta er vooral om bekend dat ik altijd lekker mijzelf blijf en dat wil ook echt meenemen naar de finale, iedereen is anders maar mooi op zijn eigen manier. Dat vind ik ook het mooiste aan de Miss Beauty verkiezing het maakt niet uit hoe groot je bent of hoeveel je weegt als je maar een voorbeeld kan zijn voor andere meiden!

“Wat ik anderen wil meegeven is dat zij de dingen moeten doen waar zijzelf gelukkig van worden, het leven is te kort om de dromen achter na te gaan die anderen voor jou voor ogen hebben” aldus Sher.

Ze heeft de eerste stap gedaan om mee te doen aan de casting waar ze enorm trots op is. Maar wat zou ze het gaaf vinden om Noord-Brabant te mogen vertegenwoordigen, dat is toch stiekem een droom van haar!

Er kan tot 20 mei nog gestemd worden om Sher de finale door te helpen Sms: Poll NoordBrabant Sher naar 3010 (Een smsje kost 1,10)


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »