De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Sinterklaas-actie voor de kleine portemonnee

Sinterklaas-actie (Foto: Hoedenflirt)
1 / 2
zoom out

EINDHOVEN - Niet iedereen kan genieten van deze tijd van het jaar. Niet vanwege het weer of de tegenvallende voetbalprestaties, maar omdat dit een dure tijd is - al helemaal voor mensen met een kleine portemonnee. Hoedenflirt biedt een helpende hand.

Behalve dat Hoedenflirt een betaalbare Sinterklaas-collectie heeft gemaakt, is er een actie voor mensen die elk dubbeltje om moeten draaien: de "December Is Voor Iedereen"- actie.

Er is een beperkte oplage Sinterklaas-haarspelden gemaakt, die gratis weggegeven worden. Het enige wat je hoeft te doen is Hoedenflirt volgen op Twitter en een tweet sturen met #DecemberIsVoorIedereen Er wordt contact met je opgenomen als je uitgekozen bent voor het ontvangen van één van deze presentjes. 


Mocht je de kans willen om de Hoedenflirt hoeden, fascinators, petten, haarspelden en de Naughty or Nice Kerstmutsen in het echt te zien, dan kun je een kijkje nemen bij de AH Leenderweg te Eindhoven waar Hoedenflirt ook dit jaar de etalage versierd. Te bewonderen van zondag 27 november t/m vrijdag 9 december.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 29 november 2016


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »