De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Landschapswandeling Soerendonks Goor met IVN Geldrop

Soerendonks Goor; wandeling met IVN Geldrop (Foto: Frans van den Boom)
1 / 3
zoom out

SOERENDONK - Wandelaars kunnen met IVN-gidsen op pad door natuurgebied het Soerendonks Goor. Carpoolers vertrekken op 29 november om 12.45 uur bij Kasteel Geldrop, de wandeling begint om 13.30 uur vanaf de weg Kranenveld in Soerendonk. Deelname is gratis.

Iedere laatste dinsdagmiddag van de maand organiseert IVN Geldrop een drie uur durende wandeling door een landschappelijk interessant gebied. Daarbij gaat de aandacht vooral uit naar de landschappelijke kenmerken en waarden van het gebied. Halverwege wordt een keer in de natuur gepauzeerd. Alleen bij erg slecht weer gaat de wandeling niet door.

Op 29 november voert de wandeling (zonder honden) van 13.30 tot 16.30 uur door het Soerendonks Goor, een natuurgebied dat aansluit aan bij de Groote Heide. In de winter zijn er veel eenden en reigers, waaronder de grote zilverreiger.

Carpoolers vertrekken om 12.45 uur vanaf de parkeerplaats bij Kasteel Geldrop aan de Helze en delen de benzinekosten. Voor verdere inlichtingen kunt u bellen naar Lucy van den Berg, tel. 040 285 7086, of Mariet Vissers, 285 6622. IVN Geldrop is ook op internet en facebook.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 29 november 2016


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »