De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Hallo Eindhoven, hallo natuurbad 'de Rabobank'!

(Foto: Martijn van Gessel, Eindhoven Dichtbij)
1 / 1
zoom out

EINDHOVEN - Hallo Eindhoven, goedemorgen. De laatste kruimels van de kantoortoren die er eerst stond zijn al een tijdje geleden weggehaald. Het wachten is op de start van de bouw van een nieuw 'Rabotower'. Vanaf de dertiende verdieping van 'de Betonprijs', waar de redactie van Eindhoven Dichtbij huist, is te zien dat het bouwterrein tijdelijk een andere bestemming heeft gekregen. Iemand zin in een frisse duik in dit natuurbad?


Crowdfunding: Heb jij nog een oude sok met wat geld liggen om het Eindhoven Museum te helpen bij het realiseren van een steentijdkampement?

RIP:
De man die woensdag dood werd gevonden in een bos in Heeze is Mario Teeuwen uit Eindhoven, die al enkele maanden vermist werd.

Ophef(fing): Er is wat stof opgewaaid nu leden van de Sint Jorisparochie een brief hebben ontvangen met het verzoek om 96 euro over te maken aan de kerk.

Samen springen: De Diving Cup Eindhoven heeft een primeur, want dit is het eerste schoonspringevenement waar het onderdeel "synchroon torenspringen voor gemengde duo's" deel uitmaakt van de wedstrijden. Ga dat zien!

Mooiste van Eindhoven: Studievereniging Cheops (TU/e Bouwkunde) heeft besloten om op zoek te gaan naar het mooiste gebouw van Eindhoven. Misschien wel omdat wij van Eindhoven Dichtbij op zoek zijn naar het lelijkste gebouw. Publiek mag stemmen!

Moeras: Op de oevers van de Dommel is donderdagavond een man gered die tot zijn middel in de drassige grond was weggezakt.

Hoogwerker: Een jongeman die onwel werd na (vermoedelijk) drugsgebruik is donderdagavond met hulp van een hoogwerker door de brandweer uit een flat in Valkenswaard gehaald. De hoogwerker blokkeerde enige tijd de N69.

Achter tralies 1: De Eindhovenaar die vorig jaar in september een gewapende overval pleegde op een tankstation aan de Oude Bossche Baan moet 3,5 jaar de gevangenis in.

Achter tralies 2: Een ziekelijk gestoorde Eindhovenaar moet de cel in omdat hij een huisgenoot met een bijl bedreigde, diefstal pleegde en agenten uitschold.

Jouw foto 'op de cover' van Hallo Eindhoven?
Iedere werkdag begroeten we Eindhoven met een mooie foto uit de stad. Wil je jouw foto hier ook terugzien? Mail of deel jouw foto('s) via Twitter (@ehvdichtbij), Facebook of Instagram (@eindhovendichtbij). Als je jouw foto's tagt met #ehvdichtbij of #eindhovendichtbij val je direct bij ons op en kom je in aanmerking voor publicatie van jouw foto('s).

Video: Deze beelden doen denken aan de sloop van de Rabobank-toren, die ook opgepeuzeld werd door reusachtige machines met oersterke kaken...


Mobiel of tablet? Bekijk de video hier.

Tip ons!
Heb je zelf een tip? Is er vandaag wat te doen of beleven in Eindhoven dat we absoluut aan al onze lezers moeten vertellen? Wil jij zelf een onderwerp toevoegen aan dit lijstje? Geef het aan ons door aub! Spreek ons aan op Twitter (@ehvdichtbij), Facebook of per e-mail. Of laat een reactie achter onder dit artikel. Ook tips voor morgen, of overmorgen, of volgende week zijn welkom!

112 & Uitgaan: Naast de pagina Eindhoven Dichtbij vullen wij op Facebook ook twee themapagina's met nieuws: "112 Eindhoven" en "Uitgaan in Eindhoven". Neem gerust een kijkje en volg ons ook daar als de inhoud je aanspreekt.

Nieuws uit het oosten: Wist je dat er voor onze 'oosterburen" ook een nieuwssite is? Die heet Helmond Dichtbij.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 22 januari 2015


Reageer via Facebook
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »