De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Design Studio Bob verhuist naar nieuw, centraler kantoorpand in Eindhoven

1 / 1
zoom out

EINDHOVEN - Zo’n drie weken geleden verhuisde Eindhovens bedrijf Design Studio Bob naar een ander kantoorpand. Op de tweede etage van de Noord Brabantlaan 265 gaat het bedrijf met goede moed verder waar het goed in is: het ontwerpen van promotiemateriaal, huisstijlen en websites voor bedrijven.

Eigenaar Bobby Goossens legt uit: “Door de verhuizing kunnen we de krachten bundelen met een ander bedrijf, Internetbureau Meemba, waar we veel mee samenwerken. Hierdoor kunnen we klanten nog beter van dienst zijn. We gaan onveranderd door met waar we goed in zijn. Dan gaat het met name om het ontwerpen van huisstijlen en logo’s, maar ook websites, promotiemateriaal zoals visitekaartjes, drukwerk, voor zowel eenmanszaken als grotere jongens zoals Philips.”

Portfolio
Op de website van Design Studio Bob vind je een portfolio, waar je overzichtelijk kunt bekijken welke werkzaamheden het bedrijf beoefent. Ben je zzp’er en zoek je een manier om jouw bedrijf verder te promoten? Schakel dan Design Studio Bob in: social media, webhosting en het op de kaart zetten van jouw bedrijf is waar Design Studio Bob goed in is. 

Kennis en ervaring
Al bijna 10 jaar lang is Bobby actief in de grafische wereld. Daardoor is hij op de hoogte van alle hedendaagse activiteiten, zoals social media, webdesign, responsive design, logo’s en huisstijlen. Door constant op de hoogte te blijven van ontwikkelingen, kan het bedrijf je uitstekend adviseren en informeren. 

Via onderstaande gegevens, de website en Facebookpagina van Design Studio Bob kun je contact opnemen en kun je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en activiteiten blijven.

Design Studio Bob
Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven
Tel. 06 – 512 494 98
- GESPONSORDE REDACTIE -


Reageer via Facebook
Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »