De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Natuurlijk vakmanschap bij Van Daal Natuursteen

1 / 2
zoom out

Natuursteen is een uniek en onvergelijkbaar afwerkingsmateriaal. De uitstraling is apart, het heeft een onmiskenbare meerwaarde voor elk vastgoed en het kent een breed toepassingsveld. Bij Van Daal Natuursteen vind je natuurlijk vakmanschap in natuursteen.

U wenst een vloer die naadloos overloopt in een trap van hetzelfde materiaal? U wenst een lambrisering die doorloopt in de vloer? U wenst een bijhorende massieve openhaard of deuromlijsting, muurbekleding, vensterbanken, aanrechtblad of wastafelplateau? Een binnen- of buitenvloer met bijpassende raam- en deurdorpels, kortom de mogelijkheden voor natuursteen zijn eindeloos.

Patrick van Daal is al meer dan 25 jaar steenhouwer. Samen met zijn vrouw Judith begon hij in 1998 voor zichzelf. De laatste 10 jaar hebben zij zich met name gespecialiseerd in het verwerken van Belgisch Hardsteen. Een steensoort die zowel een moderne en strakke uitstraling als een nostalgische gevoel op kan wekken. Zij verwerken niet alleen het hardsteen maar hebben ook een ruime voorraad in de meest gangbare marmer en granietsoorten. Ook voor een aanrechtblad in composiet kunt u ook hier terecht.

In de eigen steenhouwerij maken ze alles zelf op maat, veelal nog op ambachtelijke wijze omdat de handmatige afwerking vaak het mooiste resultaat oplevert. Kom gerust eens een kijkje nemen in de showroom om inspiratie op te doen.

Van Daal Natuursteen
Industrieweg 29
5591 JL Heeze
Tel. 040-224 07 31
www.vandaalnatuursteen.nl


-ADVERTORIAL-


Reageer via Facebook
Plaats je eigen winkelnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »