De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Michelin Pilot Sport 4

EINDHOVEN - De Michelin Pilot Sport 4 is de opvolger van de populaire Pilot Sport 3 en de Pilot Sport 2. Het is een zomerband van de allerhoogste kwaliteit, voor veeleisende autobestuurders. Onder andere bezitters van Audi, BMW, Porsche en Mercedes zijn vol lof over deze sportieve zomerband.

Michelin CrossClimate

EINDHOVEN - Met de Michelin Cross Climate all weather band kun je in alle seizoenen veilig de weg op. Omdat de band in veel maten leverbaar is, past hij onder de meeste compacte en middelgrote auto’s. Je kunt de band in principe het hele jaar om de velgen laten zitten, dus tweemaal per jaar banden wisselen is niet meer nodig.

15 juni 20:00 uur G1000Eindhoven bijeenkomst in de witte dame bibliotheek

15 juni 20:00 uur G1000Eindhoven bijeenkomst in de witte dame bibliotheek
EINDHOVEN - Heb je je al aangemeld voor de G1000Eindhoven bijeenkomst van 15 juni in de witte dame bibliotheek? We beginnen om 20:00 uur vanaf 19:30 uur kun je binnen lopen.

Weg met de Wesp uit de tuin!

Weg met de Wesp uit de tuin!
EINDHOVEN - Er zijn 6 tips om de wespen uit de tuin te verjagen.

Muziek bij de kiosk

Muziek bij de kiosk
EINDHOVEN - Maar liefst drie gezelschappen treden zondag 11 juni op bij de Wim van Doorne Muziekkiosk nabij het Stadswandelpark. Vanaf 14.00 uur verschijnen op het podium: Eindhovens Seniorenorkest, Muziekvereniging Gracia en Koor Stage Fright.

COVA Art Gallery voor hedendaagse kunst opent in Eindhoven

COVA Art Gallery voor hedendaagse kunst opent in Eindhoven
EINDHOVEN - Op vrijdag 16 juni luidt Roy Covalenco de opening in van zijn COVA Art Gallery aan de Sint Antoniusstraat 22 in Eindhoven met een expositie van hedendaagse beeldende kunst. Gedurende het gehele openingsweekeinde van vrijdag tot en met zondag toont Covalenco de werken van negen getalenteerde kunstenaars uit alle windstreken van Europa.

Grote prijsverschillen in taxiritten naar Eindhoven Airport

Grote prijsverschillen in taxiritten naar Eindhoven Airport
EINDHOVEN - Begin je vakantie niet met een dure uitglijder. De meerderheid van de reizigers betaalt flink te veel voor een taxirit vanuit de binnenstad naar Eindhoven Airport. Door de taxiprijzen naar de luchthaven van verschillende aanbieders te vergelijken, kun je bijna 50 procent goedkoper uitkomen. ‘Dat is een snelle besparing. Zo kun je je vakantiegeld ook echt in de vakantie aan leukere dingen besteden’, zegt Paul Pietersen van taxi vergelijkingssite Gogido.

Personeel werven vraagt meer dan standaard vacaturetekst

EINDHOVEN - Eindhovense bedrijven steeds creatiever bij personeelswerving

Drie Europees kampioenen in één gezin

Drie Europees kampioenen in één gezin
EINDHOVEN - Drie Europees kampioenen in een familie. Een zeldzaam gegeven. De Eindhovense Hajar (14), Mohammed (10) en Hicham (9) Maazouzi hebben dit in Dordrecht voor elkaar gebokst. Letterlijk, want zij zijn nu regerend kampioen Muaythai, beter bekend als thaiboksen. Moeder Zainab Zaazouz is apetrots. “Ze wilden dit zo graag”.

Eindhovenaren betalen te veel voor taxirit naar Schiphol

Eindhovenaren betalen te veel voor taxirit naar Schiphol
EINDHOVEN - Begin je vakantie niet met een dure uitglijder. De meerderheid van de reizigers betaalt flink te veel voor een taxirit vanuit Eindhoven naar Schiphol. Door de taxiprijzen naar de luchthaven van verschillende aanbieders te vergelijken, kun je ongeveer 40 procent goedkoper uitkomen. ‘Dat is een snelle besparing. Zo kun je je vakantiegeld ook echt in de vakantie aan leukere dingen besteden’, zegt Paul Pietersen van taxi vergelijkingssite Gogido.

Nieuwe Expositie

Nieuwe Expositie
EINDHOVEN - ARTWORKS STRP GAAT VERDER ALS ARTWORKS STRM

Jazzworks Jamsessie. Leer spelen in een band!

Jazzworks Jamsessie. Leer spelen in een band!
EINDHOVEN - Speel mee op Jazzworks Jamsessie zondag 5 juni 2017, 15 uur bij Kraaij & Balder

Van Eerdenburg De Mos advocatuur & mediation verhuist, nieuwe samenwerking

Van Eerdenburg De Mos advocatuur & mediation verhuist, nieuwe samenwerking
EINDHOVEN - Van Eerdenburg De Mos advocatuur & mediation verruilt met ingang van maandag 29 mei aanstaande haar kantoor in Elzent-Noord voor een kantoor in de monumentale kantoorvilla aan de Augustijnendreef 2 in het centrum van Eindhoven.

30 Juni: Rock ’n Grill met Big Lake Tiny op het terras bij POPEI

30 Juni: Rock ’n Grill met Big Lake Tiny op het terras bij POPEI
EINDHOVEN - Hoezo komkommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar van 23 juni t/m 8 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op. Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 30 juni komt Big Lake Tiny. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

26 en 27 juni: Hoog niveau tijdens Rock City Institute showcases in POPEI

26 en 27 juni: Hoog niveau tijdens Rock City Institute showcases in POPEI
EINDHOVEN - De studenten van de Rock City Institute krijgen op 26 en 27 juni de gelegenheid om hun skills te laten zien in POPEI in Eindhoven. Tijdens de RCI Showcases krijgen ze de kans om de theorie te vertalen in de praktijk en door middel van deze showcases sluiten de studenten een leerzame periode af. Ook tijdens deze editie zullen veel talentvolle bandjes hun eigen sound aan het publiek presenteren. Zaal open: 19.00 uur. Entree: gratis.

25 Juni: SingShop Unplugged

EINDHOVEN - Naast een spetterende SingShop Shownight op 18 juni opent SingShop op 25 juni de deuren van het POPEI café voor SingShop Unplugged. Hoewel de Shownight staat voor glitter, glamour en party is Unplugged juist intiem, knus én natuurlijk (bijna helemaal) unplugged! Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis.

23 Juni: Rock ’n Grill met Vera Zané op het terras bij POPEI

23 Juni: Rock ’n Grill met Vera Zané op het terras bij POPEI
EINDHOVEN - Hoezo komkommertijd? Vooruit, een klein beetje dan. Maar van 23 juni t/m 8 september treedt er elke vrijdag op het POPEI terras een band op. Omkomen van de honger is ook onnodig, want tijdens deze avonden staat ook de BBQ flink te branden. Op vrijdag 23 juni komt singer-songwriter act Vera Zané. BBQ vanaf 18.00 uur, live muziek vanaf 20.00 uur. Entree: gratis!

18 Juni: SingShop Shownight

EINDHOVEN - Zondag 18 juni is het tijd voor SingShop Shownight! Tijdens deze spetterende avond zullen de cursisten van SingShop laten zien dat zingen niet alleen iets is wat je onder de douche kunt doen, maar vooral ook op het podium! Aanvang: 19.00 uur. Entree: gratis.

21 Mei: Singer-songwriter Jack Harrison in POPEI

21 Mei: Singer-songwriter Jack Harrison  in POPEI
EINDHOVEN - POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 21 mei is het de beurt aan Jack Harrison. Hij zal een aantal songs ten gehore brengen in een intieme setting in het gezellige café tussen 15.00 en 17.00 uur. Bij goed weer vindt het optreden plaats op het terras van POPEI. Entree: gratis.

11 Juni: Ontdek de Nepalese sfeer tijdens Nepali Festival Namasté

11 Juni: Ontdek de Nepalese sfeer tijdens Nepali Festival Namasté
EINDHOVEN - Zondag 11 juni is het tijd voor Nepali Festival Namasté, georganiseerd door Stichting Health for Nepal. Een festival waar iedereen kennis kan maken met de Nepalese cultuur en al het moois wat het te bieden heeft. Aanvang: 14.00 uur. Entree: gratis.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »