De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Stunt- en Monster-Truck-Show komt naar Eindhoven

(Foto: stuntmovieproduction)
1 / 5
zoom out

EINDHOVEN - Een 90 tot 120 minuten durende liveshow met rokende banden en spectaculaire crashes presenteert het Stunt Movie Production-team op zaterdag 8 en zondag 9 juni in Eindhoven, bij Trainingscentrum Leeuw aan de Boutenslaan (naast het Eindhoven Museum). Update: de locatie is gewijzigd naar Lodewijkstraat. Check de website stuntmovieproduction.com voor de laatste info.

Eigenaar Gino Winter en zijn tienkoppig stuntteam tonen spannende manoeuvres en beloven er een waar spektakel van te maken.

Motoren, quads, auto’s en de beroemde Monster-Trucks met hun enorme banden zijn één van de rekwisieten die Gino Winter en zijn stuntteam meebrengen. Daarmee maken ze met hun motoren lange en hoge sprongen, tonen spectaculaire stunts met auto’s zoals de multiple rollover en frontale crashes.

Er wordt slalom gereden door Gino Winter en zijn zoon Peter. Ook rijden de auto’s met slechts twee wielen op de grond en worden er achtervolgingen uit films nagespeeld. Aan het einde van de show komen de Monster-Trucks met hun gigantisch grote banden en verpletteren met hun tot 1200 pk de sloopauto’s alsof het speelgoedauto’s zijn.

De ‘Stunt Movie Production’ is een familiebedrijf dat sinds 2004 op tournee is door verschillende Europese landen. Het zet de traditie van de 'Original German Helldrivers Show' voort, die werd opgericht in 1967 door de grootvader van de huidige eigenaar, Gino Winter.

Tegen inlevering van een printje dit artikel aan de kassa ontvangt u twee euro korting op één entreebewijs. Niet geldig in combinatie met andere kortingen en of acties.

Eindhoven – Industrieterrein De Hurk (Lodewijkstraat)
zaterdag 8 juni 2013: 19:30 uur
zondag 9 juni 2013: 15:00 uur

Zie ook www.stuntmovieproduction.com

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 05 juni 2013


Reageer via Facebook
Plaats je eigen autonieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »