De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
Effenaar 't Wasven

Effenaar 't Wasven

Wanneer

zondag 25 juni 2017

Aanvang

14:00 uur

Waar

Groendomein Wasven, Celebeslaan 30, Eindhoven

Kosten

Gratis toegang

Contact

via e-mailadres: communicatie@wasven.nl

Wat

Aanstormend poptalent, monumentaal groen, heerlijke hapjes, streekbieren en verrassend vaak mooi weer: dat zijn de ingrediënten van Effenaar ’t Wasven.

Het is inmiddels een traditie: in ons betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met het Groendomein voor een extra dosis geluk.

Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus kun je hier weer genieten van fijne muziek en lekker eten en drinken. Dit jaar vindt het evenement plaats op de laatste zondag van de zomermaanden, te beginnen op 25 juni.

Voetjes in je flip flops en hop, Effenaar 't Wasven.


Anna Rune:
Sommigen zien haar als de Vlaamse Regina Spektor, andere geloven dat ze de onmogelijke liefdesbaby is van Rufus Wainwright, Sia, Patrick Watson en Laura Mvula. Voor ons is deze Belgische een belachelijk getalenteerde singer/songwriter.

The Old Ditch Riverhoppers:
Vier energieke Utrechters die onverwoestbare bluegrass-klassiekers en authentiek fris eigen werk over je uitstorten. Bereid je voor op up-tempo tracks vol vlijmscherpe banjo-rolls, virtuoze mandolinetokkels en meeslepende murder ballads. Daar ga je niet bij stil blijven staan!

Subterranean Street Society:
De inspiratiebronnen van dit internationale gezelschap zijn al even divers als het Wasven zelf. Met liefde voor de poëzie van Bob Dylan, de rock ’n roll van de Black Rebel Motorcycle Club en de melancholie van Damian Rice speelt de Subterranean Street Society het kippenvel op je armen.

ingezonden door: Groendomein Wasven
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »