De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met
Noche Flamenca
Fotograaf: Jan Slieker

Noche Flamenca

Wanneer

zondag 23 april 2017

Aanvang

17:00 uur

Waar

POPEI, Eindhoven

Kosten

€ Pay what you want

Contact

via e-mailadres: mirjam@popei.nl

Wat

Zondag 23 april kun je in POPEI weer genieten in Spaanse sferen tijdens Noche Flamenca. Live muziek en dans en eten gebaseerd op de Spaanse keuken in het gezellige PopEi-café. Tapas vanaf: 17.00 uur. Live muziek en dans vanaf: 19.30 uur. Entree: pay what you want (excl. eten).

Jessica Achten (Flamenco danseres/docent), Tijn van der Sanden (Flamenco/Klassiek gitarist) en Mario Garcia (zanger) zijn artiesten die zich voor langere tijd hebben gespecialiseerd in Flamenco. Zij zullen je deze avond meenemen in hun muziek en dans, en de vele kanten van flamenco laten zien. Flamenco is een kunstvorm uit Andalusië (Zuid-Spanje) en bestaat uit de viertal van zang, gitaar en dans. In Flamenco gaat het om het uiten van een gevoel (van intense triestheid tot grote vreugde), waarbij daarnaast het ‘compás’ (ritme) een grote rol speelt. Het is een temperamentvolle, expressieve en krachtige kunstvorm.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Eindhoven Expat Community, met als doelstelling expats en Eindhovenaren samen te brengen door middel van activiteiten. Zij geven onder andere input voor de Spaanse hapjes die vanaf 17.00 uur geserveerd worden. De entree is gratis, maar er is wel een ‘pay what you want’ constructie voor de live muziek en dans die er te zien is.

Meer informatie: www.popei.nl

ingezonden door: PopEi
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »