De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Belgische verkrachter mogelijk in Nederland ondergedoken

1 / 1
zoom out

LOMMEL - Een veroordeelde verkrachter uit Lommel heeft opnieuw toegeslagen, en mogelijk heeft hij vervolgens de benen genomen naar Nederland. Dat schrijft Het Belang van Limburg. De 31-jarige Wim K. uit Lommel werd eerder veroordeeld tot vijf jaar gevangenis wegens het verkrachten van een 29-jarige vrouw in Lommel. Hij is voortvluchtig, maar dat weerhield hem er niet van vorige week dezelfde vrouw nogmaals te verkrachten, aldus de krant.

K. werd op 30 september veroordeeld wegens de gruwelijke verkrachting van de vrouw, die hij in november 2015 opsloot in haar slaapkamer om haar vervolgens aan armen en benen te boeien, aan het bed vast te ketenen en te verkrachten.

De verdachte was echter niet bij de uitspraak van de rechtbank aanwezig, werd zelfs niet eens vertegenwoordigd door een advocaat. De man is sindsdien spoorloos. Een week geleden sloeg hij volgens de krant opnieuw toe, bij dezelfde vrouw. 

Tegen de man is een internationaal opsporingsbevel uitgevaardigd. De Nederlandse autoriteiten zijn op de hoogte gebracht. De rechtbank vermoedt namelijk dat hij ergens in Nederland is ondergedoken. 

Hij kan inmiddels langere haren hebben als op de foto, aldus de krant.


Reageer via Facebook
Schrijf mee
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »