De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nazomer-aktie Zonnepanelen bij Zonergie Duurzame Energiesystemen

1 / 1
zoom out

SPAKENBURG - Het Spakenburgse bedrijf Zonergie Duurzame Energiesystemen, welke gespecialiseerd is in de levering en installatie van PV-systemen (zonnepanelen), biedt een complete zonnepanelen installatie aan op een hellingdak inclusief montage voor € 4700,- incl.BTW.

Deze installatie bestaat uit tien A-merk zonnepanelen met een totaal geïnstalleerd vermogen van 2500 Wp en met een verwachte jaaropbrengst van ca. 2125 kWh. De installatie wordt compleet geleverd met monitoring systeem waarmee je eenvoudig op je smartphone, tablet of PV kunt zien wat je zonnepaneel-installatie aan energie opbrengt en in geld bespaart.

Over Zonergie Duurzame Energiesystemen
Zonergie is een onafhankelijke installateur van duurzame energiesystemen, actief bij particulieren, bedrijven en instellingen waarbij energiebesparing en duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Duurzame Energiesystemen
Duurzaamheid staat volop in de belangstelling. Vooral door de sterke stijging van de energieprijzen komen alternatieve opwekkingsystemen voor warmte, koude en elektriciteit nadrukkelijk in beeld om toe te passen. In Nederland en in Europa zien we een sterke toename van de vraag om naast technische mogelijkheden ook de financiële kaders te toetsen en op te nemen in het advies. In het verleden werd er vrijwel alleen gesproken over terugverdientijden. Tegenwoordig wordt steeds meer afgewogen wat het rendement op de investering is.

In het verleden was de toepassing van warmtepomp- en zonlichtsystemen sterk gericht op de grotere projecten. Nu het begrip duurzaamheid meer inhoud krijgt en een verdere verlaging van de EPC in de woningbouw al een feit is, zullen de warmtepomp- en zonlichtsystemen ook voor de woningbouw in Nederland steeds meer terrein gaan winnen. Naast de energiebesparingen hebben wij als bewoners van deze planeet ook onze verantwoordelijkheid voor de volgende generaties. Met een PV-installatie (zonnepanelen welke elektrische energie opwekken) bespaar je al gauw gemiddeld  500 gr. CO2 uitstaat per kWh.

Warmtepompen
Zonergie Duurzame Energiesystemen is tevens gespecialiseerd in het installeren van warmtepompsystemen. Warmtepompsystemen maken veelal gebruik van aardwarmte en/of warmte welke vrij komt in de directe omgeving, bijvoorbeeld de buitenlucht. Met een warmtepompsysteem verwarm je zonder gas, stookolie of andere fossiele brandstoffen. Jaarlijks bespaar je met gemak 10 tot 40% op je energienota.

Afhankelijk van je situatie en behoefte adviseert, ontwerpt en installeert Zonergie  diverse soorten warmtepompsystemen voor zowel woningen als bedrijven of instellingen. De warmtepomp kan op een duurzame manier voorzien in je warmtebehoefte, dit kan zijn voor de behoefte aan warm tapwater of voor de behoefte aan warmte voor je woning, bedrijf of instelling. Tevens kan de warmtepomp zomers gebruikt worden om te koelen (airconditioning).

Zonergie Duurzame Energiesystemen
Haarbrug 4D
3751 LM Bunschoten
Tel. 033-4756412
www.zonergie.eu


-ADVERTORIAL-
 


Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio