De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vader dood, 2 broertjes zoek UPDATE

(Foto: Seccer)
1 / 1
zoom out
SOEST - Opnieuw staat de politie klaar om de 2 vermiste broertjes (Julian en Ruben, respectievelijk 7 en 9 jaar) uit Zeist, waarvan de vader zichzelf van het leven beroofd heeft, klaar om verder te gaan zoeken in het Limburgse Esloo naar de 2 jongens. Het Korps Mariniers en Mobiele eenheid gaat beginnen in het Bunderbos. Dit heeft de politie midden-Nederland zojuist tegenover De Telegraaf bevestigd.
De verwachtingen zijn somber gestemd. De vader, fysiotherapeut Jeroen Denis, die dinsdag zelfmoord heeft gepleegd tankte maandag nog bij een niet bemand tankstation. De politie heeft de videobeelden onderzocht maar kan niet bevestigen dat de 2 jongens daarbij toen nog aanwezig waren.

De moeder, de Zeister brandweer vrouw Iris van der Schuit plaatste een oproep via Facebook (https://www.facebook.com/iris.vanderschuit/posts/551996328198500)
waar inmiddels enorm veel hartverwarmende reactie's van vrienden, familie en betrokkenen op zijn binnen gekomen.

De vader en moeder waren gescheiden maar leefde op goede voet volgens ingewijden en dat was dan ook de reden dat Iris zonder problemen de kinderen mee gaf voor een paar dagen weg met papa. Jeugdzorg daarentegen bevestigt dat het gezin bij hun bekent is en vrijwillige hulp kreeg maar wil verder niet in gaan op details.

Heeft u informatie? Neem dan contact op met uw plaatselijke politie of via 112.

Zodra er meer bekent is houden wij u op de hoogte.

UPDATE: 21.40 uur.
Na onderzoek van de beelden lijkt het er op dat 1 van de kinderen voorin zit en de andere jongen achterin van de auto tijdens het tanken. Daarnaast schijnt de politie over informatie te beschikken dat de kinderen zich in het bos bevinden. De vooruitzichten over het leven en welzijnvan Julian en Ruben zijn niet positief.

Afscheidsboodschap

Ondanks eerdere berichten schijnt er toch een afscheidsbrief te zijn van de vader echter wil de politie dit nog niet bevestigen. 'Er schijnt een tip binnen gekomen te zijn die nu wordt onderzocht.'

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 24 juni 2013


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio