De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Column Proef Amersfoort 2017

Column Proef Amersfoort 2017
AMERSFOORT - Het zit er weer op en het begint pas net

Suppen door de grachten van Amersfoort

Suppen door de grachten van Amersfoort
AMERSFOORT - Wim Jaquet Sports en het sportmerk Brunotti organiseren voor het vierde jaar op rij een gratis SUP-Clinic op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni. Iedereen kan zich aanmelden om staand op een grote surfplank te peddelen door de grachten van Amersfoort.

Amersfoorters betalen te veel voor taxirit naar Schiphol

Amersfoorters betalen te veel voor taxirit naar Schiphol
AMERSFOORT - Begin je vakantie niet met een dure uitglijder. De meerderheid van de reizigers betaalt flink te veel voor een taxirit vanuit Amersfoort naar Schiphol. Door de taxiprijzen naar de luchthaven van verschillende aanbieders te vergelijken, kun je meer dan 40 procent goedkoper uitkomen. ‘Dat is een snelle besparing. Zo kun je je vakantiegeld ook echt in de vakantie aan leukere dingen besteden’, zegt Paul Pietersen van taxi vergelijkingssite Gogido.

Park yoga met Inge Stam Amersfoort (video)

Park yoga met Inge Stam Amersfoort (video)
AMERSFOORT - Onder leiding van sportinstructrice Inge Stam (Stam Sport) was er een eerste "Park yoga" meeting in Amersfoort.Op Hemelvaartsdag 25 mei 2017 werd dit kosteloze initiatief door 22 deelnemers met veel inspanning en plezier gewaardeerd.Het sportieve gebeuren vond tussen 11.00 en 12.00 uur plaats in het park "Horseweide" in het centrum van Amersfoort .Alweer een sportief element in Amersfoort.

LEZING OVER (INTER)NATIONALE NOODHULP

AMERSFOORT - Op donderdag 15 juni 2017 tussen 11:00-12:00 uur kunt u een boeiende lezing van het Rode Kruis bijwonen bij King Arthur Groep, Spinetpad 2 (’t Middelpunt) te Amersfoort. De lezing wordt verzorgd door Jan Carel van Dijk, voorzitter Afdeling Amersfoort van het Nederlandse Rode Kruis.

Theaterkoor Voice Box viert 30 jarig jubileum met 'Out of the Voice Box'.

Theaterkoor Voice Box viert 30 jarig jubileum met 'Out of the Voice Box'.
AMERSFOORT - Opgericht in 1987 als projectkoor bestaat Theaterkoor Voice Box in 2017 alweer 30 jaar!Dit biedt een unieke mogelijkheid om terug te kijken in de tijd, het heden te koesteren, en uit te kijken naar de toekomst. Dat doen we op zaterdag 10 juni, om 14.30 uur en om 19.30 uur met onze voorstelling' Out of the Voice Box', bij Pot Verhuizingen aan de Databankweg 18 in Amersfoort.

Rouwcafe Humanitas Eemland 11 juni 2017

AMERSFOORT - Hoe kan mindfulness helpen bij rouw en verlies?

Avondvierdaagse 2017 Amersfoort intocht (video)

Avondvierdaagse 2017 Amersfoort intocht (video)
AMERSFOORT - Wij zijn op zoek naar de leerlingen van de RK Basisschool De Kinderhof uit Amersfoort Rustenburg. Zoekt u ook mee?

BIJ ONS IS HET IEDERE DAG EEN VROLIJKE BOEL

BIJ ONS IS HET IEDERE DAG EEN VROLIJKE BOEL
AMERSFOORT - Een fijne sfeer overvalt je als je op het Spinetpad 2 (in ’t Middelpunt) binnenstapt. Ester, Angel en Yolanda zijn de drijvende krachten achter het laagdrempelige ontmoetingscentrum voor mensen met geheugenproblemen van King Arthur Groep. Sinds 1 februari bieden zij vijf dagen per week een gevarieerd en creatief aanbod.

Dol op autorijden? Wij zoeken chauffeur-vrijwilligers

AMERSFOORT - U wordt blij van autorijden? Dan worden wij blij van u. Voor ons ontmoetingscentrum zijn we op zoek naar chauffeurs die met eigen auto (tegen een km vergoeding) of met onze auto deelnemers willen halen en brengen.

Gastvrouw-/assistent activiteitenbegeleider vrijwilligers gevraagd

AMERSFOORT - Voor ons gezellige ontmoetingscentrum in Amersfoort, aan het Spinetpad 2 (Zielhorst/Schothorst) zijn wij voor op zoek naar gastvrouwen-/ assistent activiteitenbegeleider vrijwilligers.

“Fête de la Nature” Groene Dag bij Het Groene Huis

“Fête de la Nature” Groene Dag bij Het Groene Huis
AMERSFOORT - Op zondag 21 mei van 12.00 tot 16.30 uur organiseert het CNME de jaarlijkse Groene Dag. Een dag vol activiteiten over en in de natuur. Er is een markt met meer dan 40 duurzame kramen, de tentoonstelling in het Groene Huis is open en bezoekers kunnen in de oudheid duiken op de Middeleeuwse boerderij.

Een steen inpakken in vilt? Workshop in het Toon Hermans Huis

Een steen inpakken in vilt? Workshop in het Toon Hermans Huis
AMERSFOORT - 'Steen van emotie invilten’

ONMK-goud voor estafetteteam ZV Hoogland (video)

ONMK-goud voor estafetteteam ZV Hoogland (video)
AMERSFOORT - De Open Nederlandse Masters Kampioenschappen 2017 langebaanzwemmen werden dit jaar traditiegetrouw in het zwemstadion Pieter van den Hoogenband in Eindhoven gehouden.Er wordt in leeftijdscategorieën gestredenvanaf 20+ en met 5 jaar oplopend.

Intersport Wim Jaquet Outdoordagen 25 t/m 28 mei

Intersport Wim Jaquet Outdoordagen 25 t/m 28 mei
AMERSFOORT - Intersport Wim Jaquet organiseert de Outdoor Dagen van 25 t/m 28 mei Intersport Wim Jaquet organiseert in samenwerking met de Amersfoortse Gidsen, Salomon, Nikwax, XL Adventure and Events en vele andere partners de Outdoor Dagen tijdens het Hemelvaartsweekend. Wat kan je doen tijdens dit weekend?

Het mei programma ontmoetingscentrum King Arthur Groep Amersfoort

AMERSFOORT - Amersfoort, King Arthur Groep is een ontmoetingsgroep voor mensen met beginnende geheugenproblemen, vergeetachtigheid en dementie, die op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag open is tussen 10:00-16:00 uur. Locatie: Spinetpad 2, Amersfoort

Voorronden NK streetball op Eemplein Amersfoort

Voorronden NK streetball op Eemplein Amersfoort
AMERSFOORT - Eemplein in Amersfoort staat aanstaande zaterdag 13 mei volledig in het teken van de Streetball Masters Tour van de Nederlandse Basketball Bond (NBB). Circa 40 teams nemen het dan tegen elkaar op in het 3x3 basketballtoernooi en bij de Shooting Challenge en de spectaculaire Dunk Contest. De winnaars plaatsen zich voor de landelijke finale van het Nederlands Kampioenschap 3x3 basketball in Amsterdam op 21 en 22 juli van dit jaar. De Amersfoortse basketballvereniging Crackerjacks en Basketball Events Organisation (BEO) organiseren het event met de NBB.

Sportdebat (15): Tussenbalans "Amersfoort (Top)sportstad"? (video)

Sportdebat (15): Tussenbalans  "Amersfoort (Top)sportstad"? (video)
AMERSFOORT - In november 2016, met het oog op de naderende ingebruikname (in 2017) van het sportcomplex Amerena aan de Hogeweg, is uw meeschrijver gestart te berichten over de (sport)ontwikkelingen in relatie tot deze nieuwbouw.Hierbij zijn diverse betrokken instanties geraadpleegd, die in min of meerdere mate hun medewerking in beginsel hebben toegezegd.Onze berichtgevingen bestonden uit meerdere artikelen ondersteund met/door video; de lokale publieke zender Omroep EVA ( Amersfoort en Leusden) heeft zich altijd loyaal opgesteld voor wat betreft de tv uitzendingen.

Dansmeditatie in het Toon Hermans Huis

Dansmeditatie in het Toon Hermans Huis
AMERSFOORT - Iedereen kan dansen

Benefiet Toon Hermans Huis

Benefiet Toon Hermans Huis
AMERSFOORT - Burgemeester Bunschoten zet zich in voor benefiet Toon Hermans Huis
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio