De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Grand Opening SportCity Soest met Pieter van den Hoogenband

Grand Opening SportCity Soest met Pieter van den Hoogenband
SOEST - Maandag 12 december is het zover: SportCity opent opnieuw haar deuren van de vestiging in Soest. De sportschool is volledig vernieuwd en dat mag gevierd worden. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom tijdens deze feestelijke avond!

“Knuffel Pony Kerstival” in Soest AFGELAST

“Knuffel Pony Kerstival” in Soest AFGELAST
AMERSFOORT - Aanstaande zaterdag 10 december 2016 zou alweer voor de derde maal dit sfeervolle "kerstmanifestatie", voor jong en oud in Soest, plaatsvinden.Echter vindt dit “Pony Knuffel Kerstival” in de Detzkyhoeve op de woonboerderij van de familie Van Doorn geen doorgang.

Nationale vrijwilligersdag 2016 (video)

Nationale vrijwilligersdag 2016 (video)
AMERSFOORT - Vandaag is het 7 december 2016; Nationale vrijwilligersdag.Dichtbij meeschrijver Fred Stam ontmoet een van de vele vrijwilligers in Nederland: Gul Dolap, voorzitter van de Stichting New & United in de Amersfoortse wijk Nieuwland.

ZATERDAG 10 DECEMBER VUURWERKSHOW BIJ NIJHOF

ZATERDAG 10 DECEMBER VUURWERKSHOW BIJ NIJHOF
BAARN - Woonwarenhuis Nijhof organiseert samen met speciaalzaak PAPO op zaterdag 10 december a.s. een grote vuurwerkshow. Om 20.00 uur begint dit knallende spektakel van circa 35 minuten op het parkeerterrein van Nijhof.

NIJHOF BESTE ZELFSTANDIGE WINKELEIER PROVINCIE UTRECHT

NIJHOF BESTE ZELFSTANDIGE WINKELEIER PROVINCIE UTRECHT
BAARN - Woonwarenhuis Nijhof is gekozen tot Beste Zelfstandige Winkelier van de provincie Utrecht. Daarmee maakt de Baarnse woonwinkel nog steeds kans op de landelijke onderscheiding die op dinsdag 13 december bekend wordt gemaakt.

Istvan van het AD gaat op 3 dec wel heel kort door de bocht over Windmolens

AMERSFOORT - GEEN WINDMOLENS roept Istvan Kovi, maar daar gaat het juist niet om Istvan.

ZZP'er in de zorg? Bijeenkomsten over ondernemerschap

BAARN - Je hebt de zorg gekozen omdat je hart voor mensen hebt en graag met ze werkt. Daar ben je voor opgeleid en bekwaam je je steeds in. Of je overweegt juist deze stap te zetten. Maar met alle veranderingen in de markt ben je niet alleen zorgverlener, maar ook ondernemer.

Hulpmiddelen zoeken nieuwe eigenaar

Hulpmiddelen zoeken nieuwe eigenaar
SOEST - Hulpmiddelen voor nop is een lokaal initiatief waarbij tweedehands hulpmiddelen gratis van eigenaar verwisselen.

Bijeenkomst vrijdagavond 16 december 2016

SOEST - ZZP'er in de zorg? Hoe je je beste opdrachtgevers vindt.Je hebt voor de zorg gekozen omdat je hart voor mensen hebt en graag met ze werkt. Daar ben je voor opgeleid en bekwaam je je steeds in. Of je overweegt juist deze stap te zetten.

ZZP'er in de zorg? Hoe je je beste opdrachtgevers vindt

ZZP'er in de zorg? Hoe je je beste opdrachtgevers vindt
LEUSDEN - Bijeenkomsten op 9 en 16 december 2016. Je hebt voor de zorg gekozen omdat je hart voor mensen hebt en graag met ze werkt. Daar ben je voor opgeleid en bekwaam je je steeds in. Of je overweegt juist deze stap te zetten. Maar met alle veranderingen in de markt ben je niet alleen zorgverlener, maar ook ondernemer. En dat stuk van het vak vraagt dat je je ook daarin ontwikkelt. Daarom organiseert King Arthur Groep speciaal voor zowel aankomende, pas gestarte en doorgewinterde ZPP'ers in de zorg meerdere lezingen met boeiende sprekers over ondernemerschap.

Knuffel Pony Kerstival in Soest (video)

Knuffel Pony Kerstival in Soest (video)
AMERSFOORT - Zaterdag 10 december 2016 alweer de derde editie van dit sfeervolle "kerstmanifestatie", voor jong en oud in Soest

Zorgverzekering vergelijken: aanvullend pakket vaak onzin

Zorgverzekering vergelijken: aanvullend pakket vaak onzin
AMERSFOORT - Er kan weer tijdelijk overgestapt worden van zorgverzekeraar. Tot 31 december vergelijken veel Nederlanders de verschillende premies en dekkingen. Een aanvullende zorgverzekering is vaak niet nodig.

Kandidaat-Kamerleden GroenLinks naar Amersfoort

AMERSFOORT - Amersfoort kan op zaterdag 10 december kennismaken met een groot aantal kandidaat-Kamerleden voor GroenLinks. Zo’n tien kandidaten komen ‘s middags naar onze stad. Onder hen zijn de nummer 2 op de lijst, oud-Europarlementariër Kathalijne Buitenweg en de bekende NRC-columnist Zihni Özdil, op plek 6.

Vocaal Kwartet La Cappellaccia is terug in De Inham

Vocaal Kwartet La Cappellaccia is terug in De Inham
HOOGLAND - Op zondag 11 december om 16.00 uur geeft vocaal kwartet, net als vorig jaar, een Meezing Kerstconcert in De Inham in Hoogland.

EXIT - Theatergroep De Wolven 16 december in De War

EXIT - Theatergroep De Wolven 16 december in De War
AMERSFOORT - Het Amersfoortse theatergezelschap De Wolven struint vanaf 2013het land door met rauwe, energieke voorstellingen, op maatgeschreven door nieuw schrijftalent. Op 16 december speelt devoorstelling EXIT in De WAR in Amersfoort.

Oprichting Rotary Club Amersfoort Young Ambition

Oprichting Rotary Club Amersfoort Young Ambition
AMERSFOORT - In oktober 2015 heeft Rotaract Club Amersfoort besloten in het geheel over te gaan naar een nieuwe Rotary Club, genaamd Rotary Club Amersfoort Young Ambition. 10 December 2016 zal de club gecharterd worden.

SNELDICHTER BIJ WOONWARENHUIS NIJHOF

SNELDICHTER BIJ WOONWARENHUIS NIJHOF
BAARN - Maandag a.s. is het al 5 december. Pakjesavond staat voor de deur. Heb je nog steeds geen cadeau? Of zelfs nog geen idee? Woonwarenhuis Nijhof biedt een oplossing met het gratis 'last-minute-Sint arrangement'.

ZZP Zorg Café voor (startende) professionals in de thuiszorg

AMERSFOORT - Amersfoort – Op 9 december 2016 Organiseert King Arthur Groep een ZZP Zorg café in ’t Middelpunt, Spinetpad 2 te Amersfoort.Naast kennismaken met collega zorgverleners en opdrachtgevers zal gastspreker Marieke Hart van Thuisafgehaald.nl vertellen over het hoe en waarom achter haar website. Thuisafgehaald.nl is een website waar een maaltijd voor een paar euro afgehaald kan worden. De filosofie van de website is een wereld zonder verspilling. Ester Kraak (begeleider King Arthur Groep Amersfoort): King Arthur Groep organiseert de komende maanden meerdere ZZP Zorg cafés. Daarbij za...

Vrijwilligers gevraagd

AMERSFOORT - Chauffeur -vrijwilliger.Wie heeft wat tijd over en vindt het leuk om mensen met beginnende vergeetachtigheid te rijden van en naar ons ontmoetingscentrum.U gaat deel uitmaken van een leuk team vrijwilligers, die onderling de invulling regelen. U kunt zelf aangeven of u wekelijks op een vaste dag wilt rijden, per twee weken of flexibel oproepbaar bent.Competenties: flexibel, rustig en in bezit van rijbewijs. Accordeonist - vrijwilliger Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die 1x per maand op een middag 1 à 2 uur muziek wil maken. Bent u in het bezit van een accordeon en vindt ...

D-Café Vluchtelingen

D-Café Vluchtelingen
AMERSFOORT - D66-raadslid Tyas Bijlholt brengt deze week een bezoek aan Libanon om de vluchtelingenproblematiek van dichtbij te zien. Op woensdagavond 7 december vertelt hij in Grand Café Halewijn over zijn ervaringen. Vervolgens gaan we met betrokkenen in gesprek over het Nederlandse vluchtelingenbeleid en de situatie in Amersfoort. U bent van harte uitgenodigd.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio