De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Marathon Amersfoort 2017 Compilatie (updatevideo)

Marathon Amersfoort 2017 Compilatie (updatevideo)
AMERSFOORT - Nagekomen bericht: Nog even nagenieten van een mooie, maar o zo warme en zonnige Marathon Amersfoort 2017.Met support door bewoners van de Amersfoortse wijk Kruiskamp; zowel sportief als muzikaal.De complete video-compilatie was ook te zien via de tv-programmering van Omroep EVA TV, de lokale radio-en tvzender voor Amersfoort-Leusden en Eemland1 tv, het samenwerkingsverband in de regio Eemland.

ZZP Zorg Café - met Leni Minderhoud

ZZP Zorg Café - met Leni Minderhoud
SOEST - King Arthur Groep, de thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert op woensdag 28 juni 2017 het Zorg café voor startende en zelfstandige zorgverleners. Deze keer in Soest met als gastspreker Leni Minderhoud, Loopbaancoach en counselor.De startup is met Jarcine Spaander, mede eigenaar van de King Arthur Groep, die het boeiende verhaal vertelt over de organisatie. Daarna zal Leni Minderhoud als spreker optreden met het onderwerp van werknemer naar ondernemer.

Bewust Amersfoort wordt Bewust Eemland

Bewust Amersfoort wordt Bewust Eemland
AMERSFOORT - Het netwerk Bewust Amersfoort viert dat zij haar honderdste lid heeft gekregen. Dit snel groeiende netwerk bestaat uit ondernemers die bewust ondernemen op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en persoonlijke groei. Ook de Facebookpagina heeft flink wat animo: meer dan 1000 likes laten zien dat bewust ondernemen belangrijk wordt gevonden in Amersfoort en omstreken.

Oproerkraaiers

Oproerkraaiers
AMERSFOORT - Kraaien die er elke ochtend weer een rommeltje van maken

FEEST BIJ DANSSCHOOL M-BEAT

FEEST BIJ DANSSCHOOL M-BEAT
BAARN - Afgelopen zaterdag sloot dansschool M-beat, onder leiding van Melanie van Weede, het dansseizoen af met twee grote shows in Theater Idea.

BAN en BCA bieden zomer badminton

BAN en BCA bieden zomer badminton
AMERSFOORT - De badmintonverenigingen BAN en BCA bieden sportieve liefhebbers de gelegenheid de hele zomer te komen badmintonnen.

Teenrally in Fluor

Teenrally in Fluor
AMERSFOORT - Zaterdag 1 juli om 19:30 is er een Tienerrally in Poppodium Fluor voor optredens van verschillende gospelbands! Toegang is gratis.

Kinderopvang Baarn organiseert zomerfeest op zaterdag 1 juli

BAARN - Op zaterdag 1 juli van 15.00 tot 19.00 uur viert Kinderopvang Baarn het zomerfeest met als thema ‘jungle’ aan de Maatkampweg 20 in Baarn. Iedereen is van harte welkom.

Kinderopvang Baarn organiseert gratis peuterbootcamp voor alle peuters uit Baarn op woensdag 5 juli

BAARN - Kinderopvang Baarn organiseert een peuterbootcamp op woensdag 5 juli van 15.00 tot 16.00 uur.

Zevende editie 033 SKATE: pauze bij AIJV

Zevende editie 033 SKATE: pauze bij AIJV
AMERSFOORT - Vrijdag 23 juni staat de zevende editie van 033 SKATE 2017 op het programma. Deze dag rijden we een route van ongeveer 16 km en halverwege houden we pauze bij het clubhuis van de Amersfoortse IJsvereniging. Daar krijg je de kans om een rondje te rijden over de perfect geasfalteerde combibaan.

Midzomerfeest Woongroep Happy Home

Midzomerfeest Woongroep Happy Home
EEMNES - Gezellig Midzomerfeest met optreden Fanfarekorps Loenen OudOver. Buren, bewoners, ouders en team genoten zaterdag van een geslaagde feestavond.

ZZP Zorgcafé thema: Van werknemer naar ondernemer

SOEST - King Arthur Groep, de thuiszorgorganisatie gespecialiseerd in dementiezorg, organiseert op woensdag 28 juni 2017 het 10e ZZP Zorg Café op Molenstraat 8A, 3764 TG Soest.

Vrijwilligers gevraagd

SOEST - Heeft u wat tijd over en wilt u iets voor anderen betekenen of bent u “between jobs” en wilt u kennis nemen van de zorg? King Arthur Groep is op zoek naar vrijwilligers voor meerdere activiteiten

Duo-lezing Nhung Dam en Tjitske Jansen

AMERSFOORT - De Algemene Boekhandel in Amersfoort verzorgt dinsdagavond 20 juni een lezing met schrijfster Nhung Dam en dichteres Tjitske Jansen. Nhung debuteerde onlangs met Duizend vaders, Tjitske heeft inmiddels al meerdere dichtbundels op haar naam staan en is momenteel artist in residence voor Kunst & Varen in Amersfoort.

Badminton erepenning voor BAN vrijwilligers

Badminton erepenning voor BAN vrijwilligers
AMERSFOORT - Uit handen bestuursleden van Badminton Nederland ontvingen Anouk Moelenkamp en Edwin de Groot, twee vrijwilligers van badmintonvereniging BAN, op 17 juni een erepenning als dank voor hun jarenlange grote inzet voor de sportclub.

Adopteren van bijenvolken

Adopteren van bijenvolken
AMERSFOORT - De bedreigde bijenpopulatie in Nederland samen met u vergroten/ herstellen maar bovenal vitaliseren. Dat is de doelstelling van het Imkerij van Selm adoptieprogramma. Daarvoor biedt Imkerij van Selm organisaties, openbare besturen en particulieren de mogelijkheid een bijenvolk te adopteren.

Leerlingen De Spreng knutselen droomhuizen

Leerlingen De Spreng knutselen droomhuizen
HOEVELAKEN - Hoe ziet jouw droomhuis eruit? Met deze vraag en andere onderwerpen rondom het thema ‘bouw’ zijn de leerlingen van groep 3-4 van basisschool De Spreng in Hoevelaken de afgelopen weken aan de slag gegaan.

Gemeente Leusden deels zelf verantwoordelijk vertraging Syntus-bussen

Gemeente Leusden deels zelf verantwoordelijk vertraging Syntus-bussen
LEUSDEN - 1,2 miljoen euro voor een busbaan in Leusden, die alvorens zeer beperkt door bussen gebruikt mag worden. Dat is het resultaat van bewoners-protesten in 2016 met betrekking tot de busbaan "Het Rijk van Loenen".

Toon Hermans Huis ontvangt cheque van Meijerink Uitvaartzorg

Toon Hermans Huis ontvangt cheque van Meijerink Uitvaartzorg
AMERSFOORT - Op donderdag 15 juni ontving Sanne Lacor (algemeen coördinator Toon Hermans Huis Amersfoort) een cheque van € 1.050,- uit handen van Hans Meijerink, eigenaar van Meijerink Uitvaartzorg in Amersfoort. Meijerink Uitvaartzorg bracht dit bedrag bij elkaar tijdens het lustrumconcert van zijn vijfjarig bestaan.

RACEBAAN PETER VD BREEMERWEG

SOEST - PETER VD BREEMRWEG IS GEVAARLIJK VOOR FIETSERS
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio