De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Vertelling geschiedenis bemiddelaar Hobaho

LISSE - Oud-directeur Joop Zwetsloot en Piet Goemans, ex-vertegenwoordiger in hyacinten, vertellen over de geschiedenis van 'hun' 95-jarige bloembollenbemiddelaar Hobaho. Zij doen dat dinsdag 21 juni vanaf 20.00 uur, op uitnodiging van Cultuur-Historische Vereniging Oud Lisse (VOL), in Fioretti College Lisse (Sportlaan 3).

Rommelmarkt voor kinderen

LISSE - In Dorpshart Lisse wordt zaterdag 9 juli een kinderrommelmarkt gehouden. De inschrijvingsperiode hiervoor loopt tot en met donderdag 30 juni.

Kijkje bij Lisser Art Museum

Kijkje bij Lisser Art Museum
LISSE - Het publiek mag een kijkje nemen op de bouwplaats van het Lisser Art Museum (LAM). Normaliter is de toegang verboden, maar zaterdag 4 juni, de Dag van de Bouw, kunnen belangstellenden van 10.00 tot 16.00 uur gratis terecht. Er valt dan een hoop te beleven.

Adviseur wijst op belang aanpassing winkelhart

LISSE - In Lisse zijn meer winkels gevestigd dan in gemeenten van vergelijkbare omvang. Gemeentelijk adviseur Jan Traats hield donderdag 19 mei een presentatie voor de commissie Ruimte en Infrastructuur, met een sombere boodschap. De leegstand in het winkelgebied loopt op tot 10 procent en investeringen blijven achter.

Vliegverkeer veroorzaakt meer melders en klagers

LISSE - De grootste groei in 2015 van zowel het aantal melders van vliegtuigoverlast (van 131 naar 2640) als het aantal klagers over vliegtuigoverlast (van 13 naar 76) is gekoppeld aan Lisse.

Nostalgie! 21 nu heel erg foute commercials van Philips

Nostalgie! 21 nu heel erg foute commercials van Philips
EINDHOVEN - Philips bestaat 125 jaar. En nou kunnen we wel boeken vol schrijven over de betekenis van het bedrijf voor Eindhoven, een toekomstvisie verzinnen of Frits nog maar eens vereren door zijn standbeeld wel of niet te verplaatsen. Dat doen we niet. Nee, we gaan gewoon heerlijk genieten met oude tv-commercials van over de hele wereld. Senseo je mee?

Feestelijke opening restaurant Wish you were Hier!

Feestelijke opening restaurant Wish you were Hier!
NOORDWIJK ZH - Als fysiotherapeut is Rolf Groen geen onbekende in Noordwijk. Ook in Amsterdam had hij een praktijk. Daar ontmoette hij de Surinaamse voedingsdeskundige Madlyn. Er was een professionele klik, maar ook een persoonlijke. Onlangs traden zij in het huwelijk. Beiden hebben en passie voor koken en zo ontstond het plan om een restaurant te beginnen in Noordwijk.

Leerlingen Zeehonk mogen zelf hamburger grillen bij Dylans

Leerlingen Zeehonk mogen zelf hamburger grillen bij Dylans
NOORDWIJK ZH - Het Alexander Hotel opende donderdag 21 april haar deuren voor een klein gezelschap. Letterlijk, want groep 6 van Basisschool De Zeehonk was uitgenodigd om alvast een lekkere hamburger te komen eten. Onder hen de 9-jarige Dylan, zoon van Alexander en Ingrid Balk en tevens naamgever van het restaurant: Dylans.

Eventprofessionals ontdekken Noordwijk

Eventprofessionals ontdekken Noordwijk
NOORDWIJK ZH - Noordwijk Marketing organiseerde voor maandag 11 april een event voor de Nederlandse evenementenbranche met als thema 'Get inspired and let's celebrate', vanwege het 150-jarig bestaan van Noordwijk als badplaats. Een groep van zestig eventprofessionals ging op ontdekkingstocht door de badplaats.

Nieuwe naam en ander pand voor it-bedrijf

SASSENHEIM - Trots IT, voorheen Simpll Solutions, is deze maand verhuisd van de Hoofdstraat naar een nieuw pand, aan de Madame Curiestraat 13. Trots IT heeft de afgelopen twee jaar alle eigen kantoordiensten ondergebracht in de cloud en werkt dus niet meer met servers op locatie.

Vader en dochter zetten plantencentrum voort

Vader en dochter zetten plantencentrum voort
HILLEGOM - Plantencentrum Jonkheer aan de Pastoorslaan 39 heeft vanaf 1 maart een nieuwe mede-eigenaar, dochter Marloes. Na jarenlange ervaring in verschillende tuincentra vond Marloes de tijd rijp om voor zichzelf te beginnen. Marloes: 'In 1995 zijn mijn ouders samen begonnen.

Kennismaken met volleybal voor bedrijven

SASSENHEIM - Volleybalclub Sassenheim houdt zaterdag 21 mei een eerste bedrijventoernooi. Bedrijven en verenigingen zijn van welkom om op een ontspannen manier kennis te maken met VCS en de volleybalsport. Het toernooi is van 19.30 tot 23.00 uur in sporthal De Wasbeek.

Fonds voor ondernemers lanceert site

LEIDEN - TEYLINGEN - De website van de Stichting Ondernemersfonds Teylingen is gelanceerd. De site, www.ondernemersfondsteylingen.nl, wordt komende week uitgebreid met actuele informatie van het fonds.Per 1 januari is het Ondernemersfonds Teylingen van start gegaan.

De Ridder: van barman tot wereldkampioen

De Ridder: van barman tot wereldkampioen
NOORDWIJK ZH - Arjan de Ridder, manager bij Beachclub O, heeft de 'Global Renaissance Sabre Restaurateur Award 2015' gewonnen. Hij introduceerde een compleet nieuwe managementstijl, waarbij de arbeidskosten daalden en de verkoop van eten en drinken met bijna 20 procent steeg.

De Bruin hoog gepositioneerd op ranglijst Funda

De Bruin hoog gepositioneerd op ranglijst Funda
NOORDWIJK ZH - De huizenmarkt gaat harder dan ooit door de laagstaande rente. Drukke tijden voor De Bruin Makelaardij. Zij zijn onlangs als een van de beste makelaars van Noordwijk opgenomen in de ranglijst van Funda. Vader en zoon De Bruin vertellen trots over deze notering, het bedrijf en de samenwerking.

Workshop voor Make-A-Wish

NOORDWIJKERHOUT - LightHouse Communication organiseert in samenwerking met Champagne Experience de workshop Champagne proeven en doelgericht communiceren op Landgoed Tespelduyn. Deze is gepland voor donderdag 7 april van 15.00 tot 17.00 uur.

Uitslag kleurwedstrijd Jumbo

Uitslag kleurwedstrijd Jumbo
HILLEGOM - Lynne Slokker (8 jaar) uit Beinsdorp is de winnaar van de Dagje Uit kleurwedstrijd van Jumbo Beest aan de Jonkheer Mockkade. Het jonge tekentalent mag met het hele gezin een dagje uit naar Sealife in Blankenberge.

Subsidie voor kroniek

LISSE - Een pleidooi van PvdA/GroenLinks-fractievoorzitter Guus Mesman om nu nog niet 9.000 euro beschikbaar te stellen voor een Kleine kroniek van Lisse aangaande de jaren 90 kreeg alleen steun van D66.

Ouderenwinkel voor hulp- en comfortartikelen

Ouderenwinkel voor hulp- en comfortartikelen
NOORDWIJK ZH - Wie tijdelijk elleboogkrukken of een rollator of rolstoel nodig heeft kan terecht bij de Ouderenwinkel Noordwijk in de Van Speijkstraat. Deze artikelen voor uitleen of verhuur zijn vrijwel altijd op voorraad.

Cursus Wordpress

Cursus Wordpress
HILLEGOM - Leer in 1 dag een mooie website maken met de Cursus WordPress van Sierink-WP.
Plaats je eigen zakelijk nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
 • Wekelijks

  Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
 • Dagelijks

  Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
 • Nieuws alert

  Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio