De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Voor het tweede jaar goochelkunst op het menu van Wantveld Katwijk

Voor het tweede jaar goochelkunst op het menu van Wantveld Katwijk
KATWIJK - Tilman Andris, professioneel goochelaar die eerder optrad in Theater Carré en bij TEDx, zal in de zomermaanden voor de tweede zomer de bezoekers van strandpaviljoen Het Wantveld in Katwijk vermaken. Op de woensdagavonden tot en met 10 augustus vertoont hij bij de gasten aan tafel zijn illusies.

Restaurant Copper Food & Drinks genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2016

NOORDWIJK ZH - ERKENNING DOOR EIGEN ZAKELIJKE RELATIESCopper Food & Drinks is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen.

Heemtuin extra open

LISSE - Voor Heemtuin Lisse zijn nog drie extra openstellingen (van 14.00 tot 16.00 uur) gepland. Het gaat om de zondagen 3 juli en 21 augustus en zaterdag 10 september (Open Monumentendag).

'Buttonpop blijft vernieuwend'

'Buttonpop blijft vernieuwend'
LISSE - Het grasterrein van de Nieuwe Plantage op Landgoed Keukenhof stroomde vol met festivalgangers voor de vijfde editie van Buttonpop. De beste nationale en internationale tributebands van de afgelopen vier jaar verschenen zaterdag 28 mei op het podium in de grote muziektent: Ultimate Guns 'N Roses Tribute, The Tree Gees, The Police Force, U2UK, Rapsody (Queen).

Kofferbak rommelmarkten door de Keiebijters Noordwijkerhout

Kofferbak rommelmarkten door de Keiebijters Noordwijkerhout
NOORDWIJKERHOUT - Vanaf zondag 26 juni 2016 organiseert de carnavalsvereniging de Keiebijters weer hun inmiddels befaamde en gezellige Kofferbak-rommelmarkten.

Zomerconcert kinderkoor "de Lenteklokjes"

Zomerconcert kinderkoor "de Lenteklokjes"
SASSENHEIM - Op zaterdag 25 juni is het zover. Dan geeft Kinderkoor “De Lenteklokjes” een zomerconcert. Het hele jaar is weer enthousiast gerepeteerd en het resultaat is het beluisteren meer dan waard.

Optredens in De Meerkoet

LISSERBROEK - Inge Lamboo, Couch Potatoes, Skir en Ace of Spades treden zaterdag 18 juni op tijdens het evenement De Meerkoet gaat live!. Deze jonge muzikanten spelen zowel akoestisch als versterkt pop-, rock-, funk- en punknummers.

Activiteiten De Paraplu

LISSE - Stichting De Paraplu, die activiteiten voor senioren organiseert, zette voor dinsdag 28 juni een high tea op het programma. Zondag 3 juli volgt een optreden van a-capellakoor De Gele Hoed uit Lisse. Woensdag 6 juli wordt een theeschenkerij bezocht. Meer informatie staat op www.

'The Lady in the Van' bij Filmhuis Lisse

'The Lady in the Van' bij Filmhuis Lisse
LISSE - Filmhuis Lisse vertoont dinsdag 14 juni vanaf 20.00 uur in Floralis - Huis van Cultuur (Floralisplein 69) The Lady in the Van (2015).

Schilderfestival 2016

Schilderfestival 2016
NOORDWIJK ZH - Het Schilderfestival 2016, dat van maandag 20 tot zondag 26 juni plaatsheeft, draagt deze keer het thema Noordwijk 150 jaar Badplaats. Het festival vindt plaats bij Strandpaviljoen de Zeester aan de Koningin Astrid Boulevard 106, strandafgang 5-6.

Fioretti College speelt musical 'Spel Gespeeld'

Fioretti College speelt musical 'Spel Gespeeld'
LISSE - De musicalklas van Fioretti College Lisse (Sportlaan 3). Na acht maanden repeteren en voorbereiden onder leiding van regisseur/docent Willem-Jan Kinds zijn de spelers en het team eromheen zover de nieuwe voorstelling 'Spel Gespeeld' op de planken te brengen.

Flores deelnemer 5RoeFestival

Flores deelnemer 5RoeFestival
LISSE - De Productieklas van Jeugdtheaterschool Flores (Floralisplein 69) doet mee aan het 5RoeFestival. Die culturele happening voor jongeren uit de provincie Zuid-Holland heeft zondag 12 juni plaats bij het Teylingen College in Noordwijkerhout (Langelaan 1). De leden spelen er de voorstelling De zanger die niet zingen kon.

Actie op IVN Slootjesdagen

WARMOND - Scharrelkids IVN-regio Leiden doet zaterdag 11 juni van 14.00 tot 16.00 uur samen met Natuur Ontdekkings Centrum (NOC) Koudenhoorn mee aan de landelijke IVN Slootjesdagen. 'Op Koudenhoorn gaan we sloten bestuderen', laat de organisatie weten.

De Pretnoten festivaldeelnemer

De Pretnoten festivaldeelnemer
LISSE - De Pretnoten. Deze blaaskapel uit Lisse treedt zaterdag 11 juni vanaf 13.00 uur op in Dorpshart Lisse en is zondag 12 juni deelnemer aan de vijfde editie van het festival Dweilen op 't Vierkant. Daarbij wordt gestreden om de hoofdprijs en om de Dweil van de Dag.

Vrolijk Voorhout in Herenstraat

VOORHOUT - Het jongerenwerk van Welzijnskwartier organiseert in samenwerking met Vishandel de Klok en de Teylingse ondernemersvereniging voor zaterdag 11 juni het evenement 'Vrolijk Voorhout'. Tussen 14.00 en 17.

Wandelen in natuurgebied

LISSE - Afdeling Bollenstreek van de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging (KNNV) organiseert voor zaterdag 11 juni een wandeling op Landgoed Huys te Warmont en aansluitend in natuurgebied Koudehoorn.

MusiQuest MuziekQuiz in de Boemerang

MusiQuest MuziekQuiz in de Boemerang
KATWIJK - In verband met een zinderend slot van de voetbalcompetitie werd besloten om de MuziekQuiz door te schuiven. Dat nieuwe moment is nu aangebroken. Op donderdag 9 juni wordt de MusiQuest muziekquiz met thema Europa ingehaald. Teams kunnen zich aanmelden op de avond zelf vanaf 20.30 uur. Inschrijven kost 10 euro per team. De eerste rond zal rond 21.30 uur beginnen.

Wagenstraat speelt in op nationale Buitenspeeldag

LISSE - In de Wagenstraat wordt opnieuw ingespeeld op de landelijke Buitenspeeldag. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen er woensdag 8 juni van 14.00 tot 16.00 uur terecht. 'Dit is landelijk opgezet door onder meer Jantje Beton en het Oranje Fonds', bericht de organisatie.

Korendag in Sassenheim

SASSENHEIM - Kerkkoor De Lofstem uit Sassenheim organiseert in samenwerking met de Regionale Commissie Noord/West van de KCZB een korendag voor zaterdag 8 oktober. De korendag moet plaats gaan vinden in vier kerken: de Julianakerk, de Dorpskerk, de Havenkerk en de Pancratiuskerk.

Team Thea in Salvatori

LISSE - Team Thea onthaalt woensdag 8 juni de gasten in Eetcafé Salvatori (Wagenstraat 33). Team Adel zwaait woensdag 15 juni de scepter. De deuren gaan om 17.30 uur open. De maaltijd wordt tussen 18.00 en 19.30 uur genuttigd.
Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio