De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Expositie Krachtige Kleuren kleuren de Kunstschuur

3 werken van Eva Mari & Louise (Foto: Louise van Alenburg)
1 / 3
zoom out

HILLEGOM - Op Zaterdag 30 Augustus om 16:00 uur wordt een speciale expositie geopend in de BIB Kunstschuur op de grens van Lisse en Hillegom. Het is een expositie van drie nieuwe leden van het kunstenaarscollectief Bollenstreek in Beeld: Mari Bongaerts, Eva Neuteboom en Louise van Alenburg.


De drie kunstenaars zijn recentelijkaangetreden als nieuwe leden van de BIB, Bollenstreek in Beeld Kunstschuur.

Ondanks verschillen in stijl en werkwijze, hebben zij een aantal kenmerken gemeen. Een daarvan is het gebruik van krachtige kleuren in hun huidige werk. Bovendien hebben zij in diverse stadia van hun kunstopleiding les gehad van Giel Langeveld en zijn daardoor zeker geïnspireerd geraakt. Het lid zijn van een enthousiaste groep kunstenaars en het samen met kunst bezig zijn, zien zij als een enorme stimulans.De Officiële opening van de Expositie door Giel Langeveld is op Zaterdag 30 Augustus 16:00 uur in de BIB Kunstschuur, Leidsestraat 278 Hillegom. De entree is gratis.

Tijdens de vernissage kunt u genieten van muziek van de Klezmerbende en er wordt een speciale dans performance uitgevoerd door Carina Wassenaar. De choreografie geinspireerd op de schilderijen is van Merel Cornet, beiden verbonden aan Balletschool Martha de Rijk. Uiteraard zijn de drie kunstenaars aanwezig.

Op Vrijdagmiddag 5 september zijn de drie kunstenaars ook in de Kunstschuur en worden belangstellenden uitgenodigd om samen met hen te komen schilderen in het thema Krachtige Kleuren. Vanaf 13:30 uur – 17:00 uur. Eigen bijdrage: 5,00. Inschrijven is niet nodig. Graag eigen materialen en gereedschappen meenemen. De expositie is tijdens BIB openingsuren nog te bezichtigen tot en met zaterdag 6 september.

Meer informatie op www.bibkunstschuur.nl of op facebook: Bollenstreek in BeeldBIB Kunstschuur

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 12 augustus 2014


Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio