De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Katwijkse man op naaktkalender voor vissersvrouwen

1 / 3
zoom out

KATWIJK - Ben je een vissersvrouw? Dan heb je geluk! Vissersvrouwen krijgen namelijk een gratis blootkalender op Valentijnsdag waar twaalf naakte vissermannen in te bewonderen zijn. En de man van December, die komt uit Katwijk!

Naast foto's staan er in de verjaardagskalender ook gedichten, citaten en illustraties. En aan het eind van het jaar, in December dus, is onze Katwijkse Gerard de Haar te bewonderen.

Momenteel hebben 35 vissersvrouwen aangegeven een kalender te willen ontvangen. Ben of ken jij een vissersvrouw die zich nog niet heeft opgegeven? Via deze link kun je dat alsnog doen. Op 14 februari 2013 krijgen vissersvrouwen de kalender overhandigd bij de Visafslag in Den Oever (Havenkade 1) om 16:00 uur.

De Vissermannenkalender biedt een bijzondere blik op de visserij en is tegelijk een cadeau voor vissersvrouwen die al dat moois doordeweeks, als ze op de boot zitten, moeten missen. Geen vissersvrouw? Wees dan niet getreurd. Je kunt de kalender ook in de webwinkel van de Vissermannenkalender kopen voor €15.


Plaats je eigen uitgaansnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio