De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

23 ste WIJC POLDERCROSSLOOP

23 ste WIJC POLDERCROSSLOOP
WARMOND - Lopen, springen, zwemmen en niet bang voor een beetje bagger

Meervoudig Nederlands Kampioenen

Meervoudig Nederlands Kampioenen
LISSE - De afgelopen weekend in Breda gehouden Nederlandse Kampioenschappen voor junioren zijn zeer succesvol verlopen voor atletiekvereniging De Spartaan. Met 4 gouden en 2 bronzen medailles was het een van de succesvolste jaren voor de vereniging.

Barry van den Berg wint MST cup!

Barry van den Berg wint MST cup!
NOORDWIJK ZH - Afgelopen zaterdag werd in zwembad Binnenzee in Noordwijk het 27e Maarten Smeltink Waterpolo Toernooi gehouden. Maarten Smeltink was een van de oprichters van de waterpolotak van de NZ&PC in 1975 en jeugdcoach. Na een uitwedstrijd van de jeugd kwam hij om bij een tragisch auto-ongeluk. Aan het eind van het seizoen organiseren wij ieder jaar ter nagedachtenis dit toernooi.

Weinig vis te vangen voor De Vroegte Wint in 11e wedstrijd

HILLEGOM - Weinig vis te vangen voor De Vroegte Wint in 11e wedstrijd

Olympische Sportdag

Olympische Sportdag
HILLEGOM - Over twee weken is de eerste Olympische sportdag en half augustus de tweede.

Athene Souverijn in top 10 bij GK4

Athene Souverijn in top 10 bij GK4
KATWIJK - De 14jarige Athene Souverijn heeft tijdens de grand Prix Four Stroke Kart Series in de Honda 9 PK klasse haar eerste punten gescoord. Ze eindigde als 9e op het circuit van Spa Francorchamps in België.

Familiedemonstratie bij UGSV in @Hok in Voorhout

VOORHOUT - Vrijdag 24 juni was het zover. De leden van de UGSV en de MUG konden hun familieleden weer laten zien wat zij het afgelopen jaar geleerd hebben. Hoewel de naam Universele Gevecht Sport Vereniging doet denken aan vechten is juist het tegendeel waar. De leden leren zich te verdedigen tegen alle soorten van geweld. De oorsprong van de universele gevechtsport is te vinden in het Indonesische Pencak Silat. Het primaire doel van het Pencak Silat is de verdediging.

Fit Lisse springt opnieuw naar goud

Fit Lisse springt opnieuw naar goud
LISSE - Afgelopen weekend kwamen de beste gym-, turn-, spring- en danssporters van Nederland bij elkaar in Rotterdam voor Fantastic Gymnastics. Gymnastiekvereniging Fit uit Lisse heeft daar wederom bewezen tot de top van Nederland te horen als het gaat om groepsspringen. Twee Lisserse teams behaalden de overwinning bij de zogenoemde 4-Toppers Wedstrijd.

Vangsten in Amsteldrecht kanaal vallen tegen. Winnaar Aad Broekhuizen met 7600 gr.

HILLEGOM - Woensdag 22 juni viste De Vroegte Wint de 10e wedstrijd van de Woensdagcompetitie in het Amsteldrecht kanaal - Nieuwveen- Vrouwenakker.  Zover als na te gaan is hebben wij er nog nooit een wedstrijd gevist dus kan je spreken over een nieuw water.

Schoolhandbal toernooi Noordwijkse basisscholen groot succes

Schoolhandbal toernooi Noordwijkse basisscholen groot succes
NOORDWIJK ZH - Jongens en meisjes van de Montessori school veroveren de 1e prijs!

FC Lisse en Nh1816 in actie voor lokale doelen

LISSE - FC Lisse organiseert met Golfbaan Ter Specke het FC Lisse - Keukenhof Golftoernooi. Dat wordt zondag 4 september gespeeld ten bate Kinderboerderij Poelepetaat en Voedselbank Lisse. Het evenement vindt zowel op de voetbalvelden als Landgoed Keukenhof plaats. Extra steun kan Nh1816 Verzekeringen geven.

Simon Grannetia Nederlands kampioen 3000m steeple

Simon Grannetia Nederlands kampioen 3000m steeple
LISSE - Simon Grannetia heeft op de laatste dag van de Nederlands kampioenschappen atletiek goud veroverd op de 3000mst. In het Olympisch stadion liep hij overtuigend naar de winnende tijd van 9:08.29s. Diezelfde dag wist B-juniore Andrea Bouma de finale te halen op de 200m; hierin liep de 16 jarige met een tijd van 23.93s twee honderdste van een seconden onder de limiet voor het WJK in Polen.

Succesvol Open Toernooi STV

Succesvol Open Toernooi STV
SASSENHEIM - Op het park van de Sassenheimse Tennisvereniging aan de Parklaan vond afgelopen week – 11 t/m 19 juni – het jaarlijkse Open Toernooi plaats. In de singlecategorieën werd op actuele rating gespeeld en in de dubbelspelen op de jaarlijks vastgestelde speelsterkte.

Alkemade schopt het tot Oranje

Alkemade schopt het tot Oranje
LISSE - Het leven van Lisan Alkemade staat voor een belangrijk deel in het teken van voetbal. Het talent van de 13-jarige doelvrouw van FC Lisse D1 viel genoeg op om een uitnodiging voor Oranje onder 14 te krijgen. Met de opleidingsploeg maakte ze van woensdag 4 tot en met zondag 8 mei een trip naar het Duitse Duisburg.

Sponsors voor snelle tweeling

Sponsors voor snelle tweeling
LISSE - De talentvolle tweeling Bram en Johan Prins uit Lisse kregen sponsors. Nauwelijks een jaar hebben zij zich op hardlopen toegelegd en nu al kijken ze terug op tijden die alles behalve onopgemerkt bleven. Hun basis voor trainingsomstandigheden is hierdoor steviger.

Buikschuiven in Weerestein

Buikschuiven in Weerestein
HILLEGOM - Een sportief evenement vanaf 14:00 uur in samenwerking met de Buurtsportcoach (sportsupport) en Welzijn hillegom.

Scoutingspeurtocht door Voorhout

Scoutingspeurtocht door Voorhout
VOORHOUT - Afgelopen zaterdag was de dorpsspeurtocht van Scouting Boerhaavegroep Voorhout. Ondanks het natte begin van deze gezellige dag hebben 150 kinderen gespeurd naar de vier posten die in Voorhout te vinden waren.

Prijzen voor turntalenten Fit

Prijzen voor turntalenten Fit
LISSE - De leden van gymnastiekvereniging Fit gaan jaarlijks de strijd met elkaar aan tijdens de Onderlinge Wedstrijden. Ditmaal in sporthal De Waterkanten. De grootste winnaars van de dag waren Jake Havenaar en Nienke van der Zon. Zij haalden het hoogste dagtotaal en sleepten daarmee een wisselbeker in de wacht.

Springen voor goed doel bij Jumpin' Noordwijk

Springen voor goed doel bij Jumpin' Noordwijk
NOORDWIJK ZH - Jumpin' Noordwijk organiseert voor maandag 27 juni van 12.00 tot 17.00 uur een speciale jumpmiddag voor het goede doel. Voor 5 euro per uur kan iedereen zich uitleven in het trampolinecentrum. Meedoen kan alleen of met een groep.

Start Wandelvierdaagse Voorhout bij scouting

VOORHOUT - Oranje Vereniging Voorhout verzorgt van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni de 42ste editie van Wandelvierdaagse Voorhout. Met een extra feestelijk tintje vanwege het 70-jarig bestaan van de organisatie. De start is bij het scoutinggebouw aan de Sportlaan.
Plaats je eigen sportverslag
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio