De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Excelsior steelt de show in de MUZE met New Suitcase en Dansstudio Sonja.

Excelsior (Foto: Richard v Egmond)
1 / 5
zoom out
NOORDWIJK ZH - Afgelopen zondagmiddag was er de jaarlijkse uitvoering van Fanfarekorps Excelsior Noordwijk in een bijna uitverkochte Theater de MUZE.Het was een show om niet gauw te vergeten met mooie, vrolijke, muzikale hoogstandjes en show elementen.
De show werd geopend met het mooie Olympic Fanfare and Theme gevolgd door Under the Boardwalk en daarna het bijzondere Dakota, die uit 5 delen bestaat. 
Vervolgens bracht de band New Suitcase onder leiding van Wil Slats prachtige nummers van Prince tot Nina Simone. In de pauze was er de bekende loterij en hierbij dank aan alle sponsoren, die dit mogelijk maakten voor Excelsior. Er waren heel mooie prijzen te winnen en alle loten waren dan ook snel uitverkocht. Na de pauze een staaltje van jong talent van de Burgmuzikanten en echt respect voor hun muzikale kunnen. 
Vervolgens werden de 3 hoofdprijswinnaars bekend gemaakt met prijzen van‘t Fietsmannetje, Boost Your Skin en De Muze. Het gehele orkest bracht samen met New Suitcase bijzondere nummers en bij het nummer Knock on Wood werd er ook nog gedanst door Dansstudio Sonja. Complimenten om in een korte tijd deze dans neer te zetten. 
Kortom het was een bijzondere combinatie met vele hoogtepunten: Excelsior, New Suitcase en Dansstudio Sonja samen in diverse muzikale hoogstandjes. Voor degenen die beweren dat fanfares saai zijn, zij moeten echt volgende keer gaan kijken en beleven. Tegen het eind werden diverse jubilarissen in het zonnetje gezet door de voorzitter: Jolanda Heemskerk 12,5 jaar, Mirella Walen 25 jaar en Piet Steenvoorden al 50 jaar lid van Excelsior, hij kreeg zijn onderscheiding uit handen van Wethouder Cultuur Marie José Fles. 
De toegift van de middag was: “Carnaval de Paris”, uitgevoerd door iedereen: Orkest/burgmuzikanten/ New Suitcase en Dansstudio Sonja. Echt een spektakel!! 
Ga dit ook beleven de volgende keer.! 

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 20 maart 2017


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio