kies plaats
zoek
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Hennepkwekerij ontmanteld in appartement Van Speykstraat

Hennepkwekerij ontmanteld in appartement Van Speykstraat
LISSE - In een appartement aan de Van Speykstraat in Lisse werd woensdagmiddag een hennepkwekerij aangetroffen. In alle ruimtes stonden planten.

Vier auto's betrokken bij ongeluk Heereweg

Vier auto's betrokken bij ongeluk Heereweg
LISSE - Vier auto's zijn woensdagmiddag op de Heereweg, ter hoogte van Overvecht, in Lisse met elkaar in botsing gekomen. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

Auto in brand langs N206 bij Noordwijkerhout

Auto in brand langs N206 bij Noordwijkerhout
NOORDWIJKERHOUT - Een automobilist welke op de N206 richting De Zilk reed kreeg ter hoogte van Noordwijkerhout de schrik van zijn leven. De rijdende auto vatte midden op de weg vlam.

Zingen met hart voor Roemenië

Zingen met hart voor Roemenië
LISSE - Het Oranjeconcert van Christelijk Mannenkoor David in de Grote Kerk (Heereweg 250) heeft tot doel geld inzamelen voor Stichting Ileana. Mariana Ileana geeft in de Roemeense regio rond Dragenesti-Olt onderwijs aan kansarme kinderen. Koorlid Wim Ligtenberg (62) en zijn vrouw Gina (56) zagen in de zomer van 2013 onder welke moeilijke omstandigheden dat gebeurt.

Programma Koningsdag Noordwijk

NOORDWIJK ZH - Het Oranjeprogramma rond Koningsdag, zaterdag 26 april, ziet er als volgt uit.

Christelijke partijen vormen college Katwijk

Christelijke partijen vormen college Katwijk
KATWIJK - Het nieuwe college van Katwijk zal worden ingevuld door het CDA, de ChristenUnie en de SGP. De partijen hebben samen negentien zetels in de gemeenteraad. Doordat Gemeentebelangen Katwijk vorige week uit de coalitiebesprekingen stapte bestaat het nieuwe college alleen uit christelijke partijen.

Met oldtimers door de regio

Met oldtimers door de regio
HILLEGOM - Tweede Paasdag rond het middaguur. In het Den Hartogh Fordmuseum zitten de deelnemers aan de Hyacintenrit van dit jaar aan de lunch. Vijftig equipes en ruim over de honderd mensen doen er aan de rit mee. De proeven van bekwaamheid zijn al achter de rug. Daaronder vielen doelschieten en rijden met een voorhanger.

E1 schoont Zanderij op

E1 schoont Zanderij op
HILLEGOM - SV Hillegom is zaterdag 19 april gestart met de actie Hillegom Schoon, die vier weken duurt.

Wethouder Gerrit Kleijheeg neemt afscheid

Wethouder Gerrit Kleijheeg neemt afscheid
HILLEGOM - Wethouder Gerrit Kleijheeg neemt na ruim negen jaar wethouderschap afscheid van de gemeente Hillegom. Woensdag 23 april wordt hem door de gemeente in hotel Flora (Hoofdstraat 55) een afscheidsreceptie aangeboden. Wie de wethouder de hand wil schudden, is tussen 16.30 en 18.30 uur van harte welkom.

Klank en Kunstconcert

Klank en Kunstconcert
NOORDWIJK ZH - KunstKlank besteedt jaarlijks aandacht aan de bezinnings- en herdenkingstijd rond 4 mei. Met 'Stil.' brengt KunstKlank dit jaar een programma dat de Nationale Herdenking voorbij de begrenzing van de twee minuten stilte voert. Het concert vindt plaats in de Oude Jeroenskerk aan de Voorstraat 44 op zaterdag 3 en zondag 4 mei van 21.00 en 22.30 uur.

Ensembles Muziekschool geven concert

Ensembles Muziekschool geven concert
HILLEGOM - Enkele ensembles van de Hillegomse Muziekschool geven vrijdag 25 april vanaf 19.30 uur een concert in De Hoeksteen (Karel Doormanplein 2). Elk ensemble heeft een eigen repertoire en samenstelling. In het blokfluitensemble worden verschillende soorten blokfluiten bespeeld.

Doorstart deel schadebedrijven Pouw Groep

Doorstart deel schadebedrijven Pouw Groep
LISSE - Een aantal failliete schadebedrijven van de Pouw Autoschade Groep maken een doorstart. De vestigingen in Lisse en Groningen en mogelijk die in Zaandam gaan verder onder de vlag van de Van Mossel Groep, die eerder ook al zeven van de tien Peugeot-dealers van de Pouw Groep in de provincies Noord- en Zuid-Holland overnam. Dit maakten de curatoren van Pouw Automotive Groep dinsdag bekend.

Oranjebingo en toernooi jeu de boules

LISSE - De dag voorafgaand aan de viering van Koningsdag, vrijdag 25 april, heeft een aantal Oranjeactiviteiten plaats. Van 14.00 tot 16.00 uur wordt de muzikale Oranjebingo voor senioren gehouden in dienstencentrum De Beukenhof (Eikenlaan 2a).

Juttertjes jongleren

Juttertjes jongleren
NOORDWIJK ZH - Jong geleerd is oud gedaan. De leerlingen van Noordwijkse basisschool de Jutter krijgen dit schooljaar volop de gelegenheid om hun bijzondere talenten te tonen. De school bestaat 25 jaar en daarom staat er elke maand een leerzaam en feestelijk thema op het programma.

Inloopmiddag Barbara Uitvaartverzorging

Inloopmiddag Barbara Uitvaartverzorging
NOORDWIJK ZH - dinsdag 6 mei organiseert Uitvaartverzorging Barbara Noordwijk een inloopmiddag in Woon- en Zorgcentrum Groot Hoogwaak in Noordwijk.

Flinke schade na aanrijding Oosthoutlaan

Flinke schade na aanrijding Oosthoutlaan
VOORHOUT - Op de Oosthoutlaan in Voorhout zijn dinsdagmiddag twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Beide auto's moesten door een bergingsbedrijf worden opgehaald.

Auto slaat over de kop op de Van Berckelweg

Auto slaat over de kop op de Van Berckelweg
NOORDWIJK ZH - Een auto is dinsdag rond 11.00 uur over de kop geslagen op de Van Berckelweg in Noordwijk. De wagen ramde een lantaarnpaal en kwam in de berm terecht.

Peter Mens de vrijwilliger van het jaar

Peter Mens de vrijwilliger van het jaar
KATWIJK - In de gezinsviering eerste paasdag in de parochiekern H. Joannes de Doper was het bij de mededelingen aan het einde van deze viering dat Marten van der Meer, voorzitter van de beheercommissie, naar voren werd geroepen.

Postbodes opgepakt in fraudeonderzoek

Postbodes opgepakt in fraudeonderzoek
REGIO - Zes postbodes zijn dinsdag gearresteerd in een onderzoek van het Openbaar Ministerie (OM) en de FIOD naar fraude met belastinggeld. Zij hebben vermoedelijk brieven onderschept waarin de Belastingdienst bankrekeningnummers opvraagt van mensen die recht hebben op een teruggave van de fiscus.

Steun voor Poolse immigranten

Steun voor Poolse immigranten
LISSE - Voor buitenlandse werknemers is het niet makkelijk in de Nederlandse samenleving de weg richting antwoorden te vinden, iets wat voor inwoners vanzelfsprekender is. 'Waar kan ik boodschappen halen?' 'Hoe krijgen mijn kinderen goed onderwijs?' 'Hoe leer ik de taal?' Stichting Kreda (Heereweg 433b) steunt Polen die zich voor langere tijd in de Bollenstreek vestigen.
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Stelling
De Libertarische Partij maakt bij de volgende verkiezingen kans op een zetel.
Bekijk de resultaten
Agenda

Meer agenda

Een site van Telegraaf Media Nederland