kies plaats
De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Bewoners Boerslaan zonder water na gesprongen leiding

Opbrengst van de Taxusinzameling

Opbrengst van de Taxusinzameling
VOORHOUT - Afgelopen zomer deed Hoek Hoveniers mee aan de nationale inzamelingsactie 'Vergroot de hoop, verklein de kanker'. Taxussnoeisel van de projecten werd apart gehouden en het bedrijf in Voorhout diende als inzamelpunt voor Teylingen en omstreken. Mooi om te ervaren dat zoveel sociaal betrokken mensen de weg naar ons bedrijf wisten te vinden.

Markt in Berkhout

LISSE - In woonzorgcentrum Berkhout (Berkhoutlaan 15) wordt donderdag 3 december van 10.00 tot 15.00 uur een creatieve markt gehouden. Het gaat om eigengemaakte artikelen voor bijvoorbeeld de sinterklaas- of de kersttijd en spullen om zelf aan de gang te gaan dan wel ideeën op te doen.

Color Guard bij Excelsior

NOORDWIJK ZH - Rooms katholieke Fanfarekorps Excelsior start een nieuwe discipline De Color Guard. Color Guard is een combinatie van spel, dans, competitie, discipline, choreografie en een flinke dosis sportiviteit. Vooral in Amerika is het een populaire sport.
(Gesponsorde Redactie)

Laserbehandelingen voor iedereen: Studio Braam in het kort

Laserbehandelingen voor iedereen: Studio Braam in het kort
NOORDWIJKERHOUT - Heb je spijt van een tatoeage? Last van één of meerdere kalk(schimmel)nagels? Is je gezicht toe aan een opfrisbeurt? Studio Braam in Noordwijkerhout is een veelzijdige salon waar je terecht kunt voor onder andere laserbehandelingen, huidverbeterende en –verjongende behandelingen en veel meer.

KCL start met Decemberactie

LISSE - De ondernemers in Dorpshart Lisse die zijn aangesloten bij winkeliersvereniging KCL (Koop Centrum Lisse) pakken opnieuw groots uit voor de traditionele Decemberactie. Deze zijn te herkennen aan de actieposters.

Certificaat voor nieuwe fietsers

Certificaat voor nieuwe fietsers
HILLEGOM - In de Raadzaal van het gemeentehuis vond maandag 30 november de uitreiking plaats van de certificaten aan de deelnemers van de fietscursus voor volwassenen. De cursisten kregen hun certificaat uitgereikt door de wethouder van verkeer, Ivo ten Hagen. De cursus werd gegeven door Veilig Verkeer Nederland afdeling Hillegom in samenwerking met de Fietsersbond Bollenstreek.

Meedenken over laadpalen

NOORDWIJK ZH - Het college wil meer laadpalen voor elektrische auto's in Noordwijk. Op dit moment worden nieuwe beleidsregels voorbereid. Regels die helpen om het aanbod van laadpalen te vergroten en op die manier het gebruik van elektrische auto's te verhogen.

Museum vol visserstruien

Museum vol visserstruien
KATWIJK - Golven, blokjes, godsogen, horizontale en verticale banen, ribbels en kabels. Een greep uit de motieven van de gebreide visserstruien. Schrijfster Stella Ruhe vertelde zaterdagmiddag 28 november opgetogen over de opnieuw gebreide truien, die vissers tussen 1897 en 1950 als boven- en werkgoed droegen. Ook hun oorsprong en de meest toegepaste kleuren wit, beige en korenblauw passeerden de revue.

Grote drugsvangst op strand Noordwijk blijkt Cocaïne te zijn [update]

Grote drugsvangst op strand Noordwijk blijkt Cocaïne te zijn [update]
NOORDWIJK ZH - [update 15:15] Een grote hoeveelheid drugs is maandagochtend aangetrokken nabij afrit 23 in Noordwijk. Het gaat om enkele honderden kilo's die goed verpakt zaten.

Vakantiegezin worden voor kansarme kinderen

Vakantiegezin worden voor kansarme kinderen
NOORDWIJK ZH - Jaarlijks zijn wij op zoek naar vakantiegezinnen. Gezinnen die in de zomervakantie ruim 2 weken een kansarm, kwetsbaar kind met een beetje begrip en geduld willen ontvangen. De vastgezinnen worden tijdens het verblijf door Europa Kinderhulp begeleid.

Uitreiking van prijzen van Pieten Selfie actie

Uitreiking van prijzen van Pieten Selfie actie
HILLEGOM - Bij Bakkerij van Maanen werden zaterdag 28 november de prijzen uitgereikt van de Hillegom Online Pieten Selfie actie, een actie die werd georganiseerd in samenwerking met Bakkerij van Maanen en Koopcentrum Hillegom.

Waterpieten bij zwemfeest

LISSE - Waterpieten brengen woensdag 2 en vrijdag 4 december een bezoek aan sportcentrum De Waterkanten (Sportlaan 21).Op eerstgenoemde datum worden bij het recreatief zwemmen tussen 13.30 en 16.

Fair Play Bokaal uitgereikt

Fair Play Bokaal uitgereikt
HILLEGOM - Voor drie jonge sporters was het zaterdag 28 november een beetje feest. In de kantine van SV Hillegom werd de Fair Play Bokaal voor de vierde maal uitgereikt, ditmaal door wethouder Frits Roelfsema. Genomineerd uit veertien voorgedragen jonge sporters tussen 6 en 15 jaar waren Bente Amundsen en Isabella Puyenbroek, beiden van GV Jahn en Romaissa Hasnaoui (Sport in de Buurt). Er wordt bij de nominatie gelet op sociaal en sportief gedrag.

Wedstrijduitslagen van Bridgeclub Bel Air

Wedstrijduitslagen van Bridgeclub Bel Air
HILLEGOM - Mieke Toele en Bernardien Kieft pakken de kop bij Bridgeclub Bel Air op zaterdagOp zaterdag 28 november rond de klok van 13:00 uur stroomde de zalen van het GSV gebouw aan de Frans Schubertlaan weer helemaal vol. De wedstrijd was een week vervroegd omdat de eerste zaterdag op 5 december viel en dan wordt er overal Sinterklaas gevierd.

Wijs met medicijnen

VOORHOUT - In de Verdieping (Aletta Jacobslaan 1, boven het Kruidvat) vindt dinsdag 1 december een bijeenkomst plaats over ouderen en medicijngebruik. Deze bijeenkomst biedt ouderen, die meerdere medicijnen gebruiken, informatie over veilig en goed medicijngebruik.

Beamers in r.-k kerk in Katwijk feestelijk in gebruik genomen

Beamers in r.-k kerk in Katwijk feestelijk in gebruik genomen
KATWIJK - Door de druk op de rode knop van de afstandsbediening door burgemeester Jos Wienen en pastoor Michel Hagen van de parochie H. Augustinus rolden vrijdagavond 27 november de twee projectieschermen uit en werd het eerste filmpje vertoond onder een klaterend applaus van alle aanwezigen in de parochiekernkerk van de H. Joannes de Doper in Katwijk.

Kunstenaars exposeren bij De Pomp

WARMOND - In Galerie De Pomp (Dorpsstraat 40) is tot en met woensdag 2 december werk van drie kunstenaars te bezichtigen. Frans van Rhijn exposeerde er eerder zijn landschappen. Het betreft nu vooral aquarellen van wilde planten en vogels. Arene Zandbergen showt schilderijen.

Pietendiploma via Pietenspelen

Pietendiploma via Pietenspelen
LISSE - Actie bij de Pietenspelen in Dorpshart Lisse. Kinderen legden zaterdag 21, zaterdag 28 en zondag 29 november proeven van bekwaamheid af. Het gaat om een springkussen, een stormbaan, het Drie-in-de-panspel, het Schoorsteen- en Fietsbandspel en een creatieve opdracht.

Vlaamse frietjes en broodjes kebab op Landenmarkt

Vlaamse frietjes en broodjes kebab op Landenmarkt
Een vrolijke boel tijdens de landenmarkt, gehouden in het Northgo College. De leerlingen van 3 Mavo hadden donderdag 26 november de gemeenschappelijke ruimte op de begane grond ingericht met kraampjes en elke kraam vertegenwoordigde een land.

Bloeddrukmetingen bij Vegro

LISSE - Vegro Thuiszorgwinkel Lisse (Vennestraat 13), gevestigd op Bedrijventerrein Dever, voert woensdag 2 december tussen 10.00 en 15.00 uur gratis metingen met een automatische bloeddrukmeter uit. Een afspraak maken voor deze maandelijkse activiteit is niet nodig.
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio