De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Klaverjastoernooi voor koppels

LISSERBROEK - De Lisserbroekse Klaverjasvereniging organiseert de 25ste editie van het Zomer Koppel Klaverjastoernooi. Vanaf 20.00 uur wordt 'op z'n Rotterdams' gekaart op de vrijdagen 3, 10, 17 en 24 juni.

Feel Your Web viert 1-jarig bestaan met leuke cadeaus

Feel Your Web viert 1-jarig bestaan met leuke cadeaus
LISSE - Feel Your Web bestaat zaterdag 4 juni 1 jaar. Deze leuke, originele cadeauwinkel in de Kanaalstraat in Lisse, bood het afgelopen jaar ruimte aan meer dan 60 verschillende webshops.

Bestuurder met te veel alcohol op rijdt sloot in bij Noordwijk

Bestuurder met te veel alcohol op rijdt sloot in bij Noordwijk
NOORDWIJK ZH - Een bestuurder met te veel drank op is in de nacht van zondag op maandag het water ingereden aan de Duinschooten in Noordwijk.

Vrijwilligers gezocht voor drie woonzorglocaties

VOORHOUT - Gerto, Park Overbosch en Bolero zijn drie woonzorglocaties van Marente in Voorhout. Voor deze drie locaties is de zorginstantie op zoek naar vrijwilligers die de bewoners extra ondersteuning kunnen bieden tijdens activiteiten.

Schot op droger en wasmachine

Schot op droger en wasmachine
HILLEGOM - Het centrum van Hillegom stond zaterdag 28 mei in het teken van voetbal. Op de dag van de finale van de Champions League konden kinderen tot en met veertien jaar plezier beleven aan doelschieten. Maar niet op de doorsnee manier. Voor de winkel van Electro World Schoonderbeek was een groot net gespannen en er stond een serie wasmachines, vaatwassers en drogers opgesteld met de deuren open. Daarop mocht met een voetbal worden geschoten. De moeilijkste doelen leverden 50 punten op, de makkelijker 10, 20 of 30.

Koninklijke Visio bij Bibliotheek Bollenstreek

LISSE - Koninklijke Visio, een landelijk expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen, houdt donderdag 2 juni van 15.00 tot 17.00 uur een inloopspreekuur in vestiging Lisse (Koninginneweg 79a) van Bibliotheek Bollenstreek.

Windmeijer signeert bij Grimbergen

Windmeijer signeert bij Grimbergen
LISSE - Jeroen Windmeijer is donderdag 2 juni van 19.30 tot 20.30 uur in het kader van de serie Aan tafel met... - Informele ontmoetingen met schrijvers te gast bij Grimbergen Boeken (Heereweg 237).

Zomerdrives Sassem Troef

SASSENHEIM - Bridgeclub Sassem Troef verzorgt in de periode van 2 juni tot en met 25 augustus elke donderdag vanaf 20.00 uur een zomerdrive in Partycentre De Oude Tol (Hoofdstraat 147).

Fiets met ons mee in de Brouwerstraat!

Fiets met ons mee in de Brouwerstraat!
RIJNSBURG - ‘Ik fiets er niet graag’. ‘We rijden altijd achter elkaar in de Brouwerstaat want dat moet toch?’ ‘In de auto kan je daar ook niet harder rijden want je moet op zoveel letten, ander verkeer, zebrapaden, fietsers van rechts… noem het maar op’ Zomaar drie uitspraken van verkeersdeelnemers in de Brouwerstraat na de herinrichting van 2013. Voor de V.V.N. afd. Katwijk dé reden om mee te werken aan de verkeersveiligheidsactie ‘Geef elkaar de ruimte op de Brouwerstraat’. Vrijdag 3 juni om 16.30 uur kunt u met medewerkers van de V.V.N. afd. Katwijk mee fietsen door de Brouwerstraat.

Een bruisend feestelijk priesterjubileum

Een bruisend feestelijk priesterjubileum
KATWIJK - Een mooi en druk bezocht parochiefeest ter gelegenheid van het zilveren priesterjubileum van Michel Hagen, pastoor van de parochie H. Augustinus met kerken in Katwijk, Oegstgeest, Voorschoten en Wassenaar heeft op zondag 22 mei jl., in parochiekern Voorschoten plaatsgevonden.

On Stage presenteerde Sprookjes met Trollen, Chocolade, bier en gangsters in de MUZE

On Stage presenteerde Sprookjes met Trollen, Chocolade, bier en gangsters in de MUZE
NOORDWIJK ZH - In dit jubileum jaar (5 jaar) van On Stage, de theaterschool, in Noordwijk staat in het teken van sprookjes. Onder leiding van Chantal v.d. Klugt speelden zij niet de geijkte sprookjes, nee dit zijn sprookjes met aparte verhaallijnen vol met humor.Dit weekend speelden alle leerlingen van de On Stage twee verschillende voorstellingen

Senioren vieren 150 jaar Badplaats

Senioren vieren 150 jaar Badplaats
NOORDWIJK ZH - In het kader van 150 jaar badplaats was het afgelopen zaterdagmiddag de beurt aan bewoners en bezoekers van Woonzorgcentrum Marente Jeroen om te delen in de feestvreugde rond het 150 jaar Noordwijk als badplaats. De feestelijke middag rond dit jubileum werd geopend door wethouder Pieter Jan Barnhoorn, waarna de aanwezigen een middag vol dans en muziek kregen voorgeschoteld.

Inleveren van instrumenten

SASSENHEIM - De Volksuniversiteit Teylingen heeft haar medewerking toegezegd aan de landelijke actie van NPO Radio 4 Klassiek Geeft. Tijdens deze actie kan iedereen zijn of haar gebruikte muziekinstrument inleveren ten behoeve van het instrumentendepot Leerorkest.

Laatste keer sjoelen bij Topaz

Laatste keer sjoelen bij Topaz
NOORDWIJKERHOUT - In woonzorgcentrum Topaz Munnekeweij werd tot kortgeleden op de woensdagmiddag altijd gezellig gesjoeld door de leden van de sjoelclub De vrolijke schuivers. Hier is vorige week echter een eind aan gekomen. Vanwege een te geringe belangstelling is de activiteit stopgezet.

Vegro meet bloeddruk

LISSE - Vegro Thuiszorgwinkel Lisse (Vennestraat 13), gevestigd op Bedrijventerrein Dever, voert woensdag 1 juni tussen 10.00 en 15.00 uur gratis metingen met een automatische bloeddrukmeter uit. Een afspraak maken voor deze maandelijkse activiteit is niet nodig.

Sprookjesfestival in Dorpshart

Sprookjesfestival in Dorpshart
LISSE - Activiteiten in het kader van het sprookjesfestival in Dorpshart Lisse. Kinderen werden uitgenodigd om zaterdag 28 mei een prinsessenjurk of prinsenpak aan te trekken. Wie dat wilde werd ook nog eens koninklijk geschminkt.

Scouting Boerhaavegroep Voorhout organiseert gratis speurtocht

Scouting Boerhaavegroep Voorhout organiseert gratis speurtocht
VOORHOUT - Zaterdag 11 juni zal ‘het oude dorp’, en een stukje van het nieuwe, gebruikt worden voor een speurtocht. Scouting Boerhaavegroep Voorhout organiseert dit gratis evenement voor alle leeftijden. Van 11.00 tot 16.00 uur kan er volop gespeurd worden in Voorhout! De start is bij het kerkplein.

Beschonken automobilist neemt rotonde rechtdoor

Beschonken automobilist neemt rotonde rechtdoor
HILLEGOM - Een man is zaterdagochtend rechtdoor over een rotonde in Hillegom gereden. Hij kwam op het naastgelegen fietspad tot stilstand tegen een paal.

Scooterrijder gewond bij botsing met auto in Katwijk

Scooterrijder gewond bij botsing met auto in Katwijk
KATWIJK - Op de Cantineweg in Katwijk heeft zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. Een persoon raakte daarbij gewond.

Langdurig ziekteverzuim

KATWIJK - Veel partijen voelden zich met de rug tegen de muur staan toen gediscussieerd en besloten moest worden over een bedrag van 500.000 euro voor de inhuur van extra medewerkers ter vervanging van langdurig zieken binnen het gemeentelijk apparaat.
Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio