De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

IRH trekt prijzen Najaarsactie

De 7-jarige Naomi helpt het IRH-bestuur met het trekken van de prijzen. (Foto: Frederique Durlacher)

1 / 1
zoom out

HILLEGOM - Het biljart lag dinsdag 27 december bij Flora vol met rond de 250.000 ingeleverde bonnen voor de Najaarsactie. Zoals ieder jaar kwam notaris Albert Hurtak daar de winnaars uit trekken. Ditmaal ging dat ook anders dan in voorgaande jaren. Alle bijna tweehonderd prijzen werden tegelijk getrokken. De winnaars worden via de post op de hoogte gesteld.

Een flinke taak dus voor de notaris, die verlicht werd door de hulp van de 7-jarige Naomi Durlacher. Met veel plezier zocht zij onder Hurtak's toeziend oog telkens een aantal bonnen uit.

Marlene Kroon, secretaresse van de IRH, riep telkens af voor welke prijzen de volgende winnaars in aanmerking kwamen. Vijf bonnen voor een boeket bloemen bijvoorbeeld, tien voor een rookworst, vier voor een chocoladecadeautje van Pierre, vier voor de Hairtrend kapsalon. Kroon borg de bonnen meteen in de bijpassende envelop, zodat duidelijk was wie wat had gewonnen. Ook dit jaar bleken weer enkele kerstkaarten per abuis in de bonnenbak gegooid te zijn. Een van de aanwezigen nam graag op zich, die alsnog te posten. Wel wat later dan Kerst, maar de goede wensen komen in ieder geval nog aan.

De spanning steeg naarmate er meer bonnen getrokken waren. Een prijs is nooit te versmaden, maar vooral de laatste tien prijzen waren zeer de moeite waard. Hurtak trok met hulp van Naomi de tien winnaars uit de enorme stapel. S. Diesveld uit Hillegom won een IRH cadeaubon. Een minuut gratis winkelen bij AH was voor C. van den Oever uit Vogelenzang. De Hillegommers Wouters en Van de Velden ontvingen dezelfde prijs, respectievelijk bij C1000 en Plus van der Neut. Mevrouw Zwaneveld en B. Schoone wonnen waardebonnen voor Juwelier de Grijff en juwelier Roeland. De flatscreen Samsung van Schoonderbeek was voor M. Kloot-Broos en de Sony fotocamera van fotohandel De Geus voor de familie Van Steijn. Stuk voor stuk Hillegommers. Ook een flatscreen Toshiba van Expert en de hoofdprijs: cadeaubonnen ter waarde van 1250 euro voor winkeliers in Hillegom, waren voor Hillegommers. R. van Waard won de televisie, de familie van Saase werd verblijd met de waardebonnen.


Plaats een nieuwsbericht
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio