De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

November = Meekijkochtenden op Jenaplanschool De Waterval

November = Meekijkochtenden op Jenaplanschool De Waterval
LISSE - De hele maand november organiseert Jenaplanschool De Waterval in Lisse meekijkochtenden. Op deze ochtenden krijgen ouders en hun kinderen een goed beeld van een normale schooldag op De Waterval. Zo kunnen zij zelf ervaren dat de school het onderwijs op ieder kind aanpast en niet andersom. Er kan meegekeken worden op dinsdag 8, vrijdag 11, maandag 14 en donderdag 17 november vanaf 9 uur. De groepen hebben geen aangepast programma waardoor de bezoekers kunnen ervaren hoe het er dagelijks op De Waterval aan toegaat.

YCMA Katwijk organiseert workshop ‘Omgaan met pesten binnen jeugdwerk’

YCMA Katwijk organiseert workshop ‘Omgaan met pesten binnen jeugdwerk’
KATWIJK - Wat gebeurt er binnen een pestende groep? Hoe kun je pestgedrag succesvol veranderen? En hoe voorkom je pesten in een nieuwe groep? Daar krijgt u tijdens de workshop ‘Omgaan met pesten binnen jeugdwerk’ antwoorden op.

Allerzielen in 't Licht

Allerzielen in 't Licht
NOORDWIJK ZH - Traditionele herdenking van overleden dierbaren op woensdagavond 2 november a.s. in Noordwijk.

Doorbraak: robot verslaat antibioticaresistente bacteriën

Doorbraak: robot verslaat antibioticaresistente bacteriën
NOORDWIJK ZH - De TROIKA Foundation uit Noordwijk heeft wellicht de oplossing voor het steeds groter wordende probleem van antibioticaresistentie. De TROIKA Foundation heeft als eerste een natuurlijke methode gevonden om resistente bacteriën effectief uit te schakelen. Hiermee bereikten zij de halve finale van de Accenture Innovation Summit.

Amerika Quiz

Amerika Quiz
NOORDWIJK ZH - Op woensdag 26 oktober organiseert Bar Open Doors in samenwerking met KroegQuiz.nl een themaquiz over de Verenigde Staten in aanloop naar de verkiezingen begin november.

CRESCENDO NOORDWIJK KOOPT P-BONES MET OPBRENGST SIROOPWAFELACTIE

CRESCENDO NOORDWIJK  KOOPT P-BONES MET OPBRENGST SIROOPWAFELACTIE
NOORDWIJK ZH - Dit jaar heeft Harmoniekapel Crescendo uit Noordwijk, met de opbrengsten van de jaarlijkse siroopwafelactie, P-Bones (Plastic Trombones) voor aanstormende talenten kunnen aanschaffen!

Workshop kunsttechnieken op BSO

Workshop kunsttechnieken op BSO
NOORDWIJK ZH - Op SKOL BSO de Bronckhorst in Noordwijk zijn er vaak gave workshops. Deze duren ongeveer zes weken. Deze periode is er op dinsdag de workshop kunsttechnieken en op donderdag leven sportievelingen zich uit met een workshop balsport.

Magic Circus op het vuurtorenplein

Magic Circus op het vuurtorenplein
NOORDWIJK ZH - Deze herfstvakantie strijkt Magic Circus, het Nederlands Stadscircus neer op het Vuurtorenplein in Noordwijk. Van woensdag 19 t/m zondag 23 oktober is de show Sottosopra dagelijks om 16.00 uur te beleven. Sottosopra is Italiaans voor 'ondersteboven'. De internationale cast van acrobaten zal regelmatig ondersteboven in de piste én hoog erboven schitteren. In ruim 100 minuten zetten zij uw wereld even op z'n kop. Gaat dat zien!

Succesvol Noordwijk Festival

Succesvol Noordwijk Festival
NOORDWIJK ZH - Na maanden voorbereiding was het zondag 25 september zover Noordwijk beleefde zijn eigen Festival.Dit was weer één van de vele evenementen t.g.v. 150 badplaats en wederom waren de weergoden ons welgezind. Een prachtige dag voor een uniek evenement.

Leerlingen Wakersduin hakken eenzaamheid omver

Leerlingen Wakersduin hakken eenzaamheid omver
NOORDWIJK ZH - Leerlingen van Wakersduin zetten zich in tegen eenzaamheid. Vandaag beschilderden ze de oude schuur en riepen zo op voor meer aandacht voor elkaar. Morgen (vrijdag 23 september), op Burendag, hakken zij de schuur om. Zo maken ze symbolisch een einde aan eenzaamheid.

90's Quiz in Open Doors

90's Quiz in Open Doors
NOORDWIJK ZH - In 1993 veroverde Jurassic Park wereldwijd de bioscopen en in 1997 werd de laatste Elfstedentocht gehouden. Ondertussen liggen de nineties alweer twee decennia achter ons, wat weet jij nog van de jaren '90?

Eef Albers, gitaar in jazzconcert bij PJPJ op 1 oktober 2016

Eef Albers, gitaar in jazzconcert bij PJPJ op 1 oktober 2016
NOORDWIJK ZH - Op 1 oktober 2016 twee (jazz)gitaristen. Eef Albers en Jheynner Argote Frias (Colombia). Podium Jong Professionals Jazz Voorschoten (PJPJ) organiseert al meer dan 22 jaar van september tot en met mei maandelijks unieke jazzconcerten en sinds 2016 ook een jazzfestival met studenten en soms met docenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Schrijf je nu in voor de voetbaldagen bij VV SJC

Schrijf je nu in voor de voetbaldagen bij VV SJC
NOORDWIJK ZH - De 3 leukste voetbaldagen in de herfstvakantie!Voor elke voetballer van 6 t/m 13 jaar, lid of geen lid iedereen kan meedoen! Drie dagen voetballen, pret en vrienden maken. Je wordt super verwend met nieuwe oefeningen, trucjes, lekkere lunch, te gekke animatie en een sublieme voetbaloutfit.

Vr 23 sep: Kom hakken en bakken bij Wakersduin

Vr 23 sep: Kom hakken en bakken bij Wakersduin
NOORDWIJK ZH - “Hakken en bakken” is het thema van Nationale Burendag 2016 bij basisschool Wakersduin. Op vrijdag 23 september gaan de papa’s pannenkoeken bakken voor de hele buurt. Mama’s gaan intussen op het schoolplein de oude schuur omver hakken, als onderdeel van een educatief kunstproject tegen eenzaamheid. Iedereen is welkom om te helpen met de klussen of gezellig mee te eten.

Anna Khodorovich wint de Rembrandt Young Talent Award op Noordwijk Festival

Anna Khodorovich wint de Rembrandt Young Talent Award op Noordwijk Festival
NOORDWIJK ZH - Noordwijk Schilderfestival 2016. Thema 2016: 'Noordwijk, 150 jaar badplaats'.Weer of geen weer…. circa 50 lokale, nationale en internationale schilders onderzochten wat zij met het thema konden doen.

Zorgeloos Ontruimen schenkt elk kwartaal 150 euro aan lokaal doel

Zorgeloos Ontruimen schenkt elk kwartaal 150 euro aan lokaal doel
NOORDWIJK ZH - Zorgeloos Ontruimen is begin dit jaar gestart en richt zich op drie activiteiten: ontruimen, seniorenverhuizing en kringloop. Het werkgebied is de Bollenstreek en omliggende gemeenten. Om iets terug te doen voor de maatschappij wordt er elk kwartaal 150 euro geschonken aan een lokaal doel.

Kom gezellig muziek maken!

Kom gezellig muziek maken!
NOORDWIJK ZH - Hoe krijg je geluid uit een klarinet? Hoe werkt een trombone? Wat is eigenlijk een bariton? Als je dat wilt weten, en misschien wel een instrument wilt leren spelen, kom dan vrijdag 2 september om 19.30 uur naar de repetitie van het B-orkest van Harmoniekapel Crescendo! Die vindt plaats in de kelder van De Muze Noordwijk.

KWF collecteweek begint 5 september

NOORDWIJK ZH - De collecteweek van KWF Kankerbestrijding start in de week van 5 september. In deze week zetten ruim 100.000 vrijwilligers zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek.

Zomerconcert Crescendo A-orkest bij Noordwijk Buiten!

NOORDWIJK ZH - Op zaterdag 3 september geeft Harmoniekapel Crescendo Noordwijk een zomerconcert bij Noordwijk Buiten. Tijdens het concert zal het A-orkest onder leiding van Marije Koopmans een zeer gevarieerd programma ten gehore brengen.Het concert vindt plaats tussen 11:30 en 12:30. Entree is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht op www.crescendo-noordwijk.nl. Volg ons ook op Twitter (@hkcnoordwijk) en Facebook!Noordwijk Buiten is gelegen op:Leeweg 14, 2203 LD Noordwijk.http://www.noordwijkbuiten.nl

Kom op 4 september naar Gezondag! Gratis toegang!

Kom op 4 september naar Gezondag! Gratis toegang!
NOORDWIJK ZH - De wereld van gezondheid verandert snel. Er is zoveel inspiratie en innovatie dat het bijna onmogelijk is om continu op de hoogte te zijn. In een tijd waar we minder aan onze gezondheid? toe komen dan we zouden willen, is het wijs om een dag vol gezondheid te kunnen ervaren. Daarom: een zondag vol inzicht, kennis en nieuwe indrukken op het gebied van voeding, beweging, psyche, ontspanning en lichaamsverzorging. Wij hebben de selectie al voor je gemaakt, het is aan jou de keus wat het best bij je past om goed voor jezelf te zorgen. Want je hebt maar één leven en één lijf.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio