De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Nathaly Masclé -Little Girl

Nathaly Masclé -Little Girl
NOORDWIJK - De nieuwe zomerse single "Little Girl" van Oud Noordwijkse zangeres Nathaly Masclé is deze week uitgekomen. Het lied gaat over de liefde die je als moeder (ouders) voelt voor je eigen kindje en Nathaly schreef dit voor haar dochter. Met strand videoclip!

Collecte Dierenasiel Offem geslaagd

Collecte Dierenasiel Offem geslaagd
NOORDWIJK - De jaarlijkse huis-aan-huis collecte van Dierenasiel Offem, die van 18 tot en met 22 april werd gehouden, heeft in totaal 8.025,85 euro opgebracht. Er hebben vele vrijwilligers gecollecteerd voor het dierenopvangcentrum in Noordwijk.

Voorhouts Kamerkoor zoekt bassen

Voorhouts Kamerkoor zoekt bassen
VOORHOUT - Het Voorhouts Kamerkoor zoekt voor haar nieuwe najaarsprogramma bassen.

Moederdag winactie bij Greenhouse Noordwijkerhout

Moederdag winactie bij Greenhouse Noordwijkerhout
VOORHOUT - Aanstaande zondag is het Moederdag! Om dit te vieren verstoppen wij zaterdag 13 mei in 9 gemeentes in de Bollenstreek 2 bloemenvazen. Als je een van de vazen vindt, kun je deze op zaterdag 13 mei gratis in onze winkel laten vullen, met een mooi boeket voor jouw moeder. De vazen worden in het centrum van de dorpen verstopt. De vaas is ingepakt, incl. een uitleg waarom deze vaas hier staat en wat de vinder ermee kan doen. Om extra aandacht op de vazen te vestigen, hangen er in het centrum ook posters van de vaas.

Merenwijkers starten petitie tegen Warmondse skeelerbaan

Merenwijkers starten petitie tegen Warmondse skeelerbaan
TEYLINGEN - Een groep betrokken Merenwijkers is een petitie gestart tegen de geplande skeelerbaan in polderpark Kagerzoom, de groene achtertuin van de Merenwijk. Een eerste huis-aan-huis-peiling liet al zien dat het overgrote deel van de bezochte Merenwijkers geen skeelerbaan wil in dit gebied. Nu kan iedereen de petitie tekenen.

Benefietconcert zondagmiddag 21 mei 2017 Pauluskerk

Benefietconcert zondagmiddag 21 mei 2017 Pauluskerk
TEYLINGEN - Soroptimist International club Lisse-Bollenstreek organiseert in samenwerking met het Vesta Ensemble een bijzonder benefiet concert in Franse sferen. Leden van dit barok ensemble spelen, geheel belangeloos, werken van Purcell, Couperin, Lambert, Moulinié en Marais in de sfeervolle grote zaal van de Pauluskerk in Oegstgeest.

Alle Leuke luitjes naar buiten

Alle Leuke luitjes naar buiten
VOORHOUT - Lente! Jong en oud gaan weer naar buiten om te genieten van de zon, natuur en van de gezelligheid. Veel wandelaars en fietsers van 60 jaar en ouder hebben via Leuke luitjes een nieuw maatje gevonden om samen op stap te gaan. Wie weet hebben we voor jou ook een buurtgenoot om mee te wandelen of te fietsen. Leuke luitjes zijn dichterbij dan je denkt!

Beste Uitje

Beste Uitje
VOORHOUT - Green Adventures gekozen tot Het Beste Uitje van Zuid Holland!!

Stichting Jumelage Warmond op zoek naar gastgezinnen voor delegatie uit Champigné

TEYLINGEN - In het kader van de jaarlijkse jumelage tussen Warmond en de Franse plaats Champigné komt in het lange weekeinde van Hemelvaart (25, 26, 27 en 28 mei) een groep Fransen naar Warmond. De Franse gasten worden ondergebracht bij gastgezinnen. Omdat er ongeveer 30 gasten komen is de Stichting JWC nog op zoek naar een aantal gastgezinnen. Hopelijk bent u bereid en in de gelegenheid om gasten in huis te nemen. Ze arriveren donderdag 25 mei aan het einde van de dag en vertrekken zondagochtend 28 mei weer naar Frankrijk.

Forwodians dames tweede

Forwodians dames tweede
VOORHOUT - Zaterdag 8 april beloofde een spannende en vooral lange dag te worden voor Dames 1 van Forwodians.Twee speelsters konden niet mee naar de wedstrijd in Delft tegen D1 van Punch, het team van de technische universiteit. Eva Groeneveld, die dit hele jaar geblesseerd op de bank zat was wel mee om haar team naar winst te klappen, tevens Sabine den Os, die ook niet kon spelen. Gelukkig kwam Laura Verhees, een 19-jarige speelster uit Dames onder 20 haar clubgenoten helpen.

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi
VOORHOUT - Als eerbetoon aan jeugdtrainster Carla de Groot wordt al weer voor de achtste keer dit toernooi gespeeld in Sporthallen De Waterakkers in Heemskerk. Carla traint al bijna 35 jaar de jeugd van DSS. Vanaf hun 5e tot aan hun 15e jaar brengt Carla deze speelsters de beginselen van deze dynamische sport bij. Een aantal speelsters van DSS zijn in die jaren dan ook doorgestroomd naar diverse nationale jeugdselecties en hebben bijvoorbeeld samengespeeld met speelsters van het huidige Oranje team.

Voorhouts Kamerkoor zoekt bassen

Voorhouts Kamerkoor zoekt bassen
VOORHOUT - Voor ons nieuwe concert zoekt Het Voorhouts Kamerkoor nog bassen.

Forwodians wint van Delft

Forwodians wint van Delft
VOORHOUT - Met 3 vrouw op de geblesseerdenbank startte dames 1 van Forwodians zaterdag 1 april om 16.00 uur de wedstrijd tegen de dames van Das uit Delft. Nadat Forwodians de vorige wedstrijd tegen de nummer 2 heeft verloren moeten ze alle wedstrijden die nog komen gaan in ieder geval winnen om bij de bovenste 2 te eindigen.

Forwodiansjongens onder 12 jaar nu al kampioen

Forwodiansjongens onder 12 jaar nu al kampioen
VOORHOUT - Zaterdagochtend won het eerste team van Forwodians jongens onder 12 de basketbalwedstrijd tegen DAS en werd het team kampioen met nog twee wedstrijden te spelen.

Afzwemmen bij de Columbiaan - Voorhout

Afzwemmen bij de Columbiaan - Voorhout
VOORHOUT - Op zaterdagmiddag 25 maart zwom weer een geselecteerde groep kinderen uit af bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout. Ruim twintig kinderen behaalden hun A, B of C zwemdiploma.

Dames Forwodians winnen nipt

Dames Forwodians winnen nipt
VOORHOUT - Enigszins zenuwachtig waren de basketbaldames van Forwodians wel na de verliespartij vorige week tegen Cady ’73 in Capelle aan de IJssel. In de strijd naar het kampioenschap moeten de dames vanaf nu alle wedstrijden winnen. Zaterdag stond de wedstrijd tegen D.B.V. Rowic in Dordrecht gepland.

Lezing in het Frans Café over kunstbeweging 'De Stijl': Van Mondriaan tot Dutch Design

Lezing in het Frans Café over kunstbeweging 'De Stijl': Van Mondriaan tot Dutch Design
TEYLINGEN - Op donderdag 13 april zal kunsthistorica Marie Claire Valck Lucassen in het Frans Café in het Wapen van Warmond (Dorpsstraat 90) een lezing houden over de Nederlandse kunstbeweging De Stijl en de lopende tentoonstelling in het Haagse Gemeentemuseum: Van Mondriaan tot Dutch Design. Het Frans Café wordt maandelijks gehouden op initiatief van de Stichting Jumelage Warmond Champigné. Aanmelding kan via het e-mailadres mevanniftrik@gmail.com.

Lezing Levenstestament

Lezing Levenstestament
TEYLINGEN - Op donderdag 9 maart a.s. zal notaris Linda van de Oudeweetering een gratis lezing geven over het levenstestament bij Dekker Warmond Sport & Party Events te Warmond.Het levenstestament, niet te verwarren met een testament. In een testament regelt u aan wie uw vermogen toekomt na uw overlijden en wie uw nalatenschap afwikkelt. In een levenstestament regelt u wie uw zaken behartigt tijdens uwleven en legt u uw wensen vast voor het geval u dit op enig moment zelf niet meer kunt.Wilt u meer weten? Geef u dan op via 071-5157150 of e-mail naar info@mailnotaris.nl

Dames 1 Forwodians wint wedstrijd tegen nummer 2 uit de poule

Dames 1 Forwodians wint wedstrijd tegen nummer 2 uit de poule
VOORHOUT - Dames 1 van basketbalvereniging hadden afgelopen weekend een spannende wedstrijd. Als koploper ontvingen zij de nummer 2, LUSV, de basketbaldames van het Leids Universitair Sport Vereniging. De uitwedstrijd had Forwodians eerder met 4 punten verschil gewonnen, dus het was duidelijk dat de ploegen elkaar qua niveau niet veel ontlopen.De zaal was afgeladen vol, want niet alleen het thuispubliek kwam massaal opdagen, ook LUSV had een grote supportersschare meegenomen wat een geweldige sfeer opleverde.

Lezing over de Franse Revolutie in het Frans Café in Warmond

Lezing over de Franse Revolutie in het Frans Café in Warmond
TEYLINGEN - Op donderdag 9 maart a.s. zal Wout Koster in het Frans Café in het Wapen van Warmond (Dorpsstraat 90) een lezing geven over de Franse Revolutie. In het licht van de Tweede-Kamerverkiezingen op 15 maart a.s. een min of meer actueel onderwerp, ook gezien de recente ontwikkelingen in Europa. Het Frans Café wordt maandelijks gehouden op initiatief van de Stichting Jumelage Warmond Champigné. De toegangsprijs bedraagt 5 euro. Aanmelding kan via het e-mailadres mevanniftrik@gmail.com.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio