De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Lezing over de Franse Revolutie in het Frans Café in Warmond

Lezing over de Franse Revolutie in het Frans Café in Warmond
TEYLINGEN - Op donderdag 9 maart a.s. zal Wout Koster in het Frans Café in het Wapen van Warmond (Dorpsstraat 90) een lezing geven over de Franse Revolutie. In het licht van de Tweede-Kamerverkiezingen op 15 maart a.s. een min of meer actueel onderwerp, ook gezien de recente ontwikkelingen in Europa. Het Frans Café wordt maandelijks gehouden op initiatief van de Stichting Jumelage Warmond Champigné. De toegangsprijs bedraagt 5 euro.

Voorhouts Kamerkoor bestaat 20 jaar

Voorhouts Kamerkoor bestaat 20 jaar
VOORHOUT - Het Voorhouts Kamerkoor viert haar 20-jarig jubileum met een Jubileumconcert op 11 maart as in kerk PG te Warmond.

Het leek even spannend bij Forwodians D1

Het leek even spannend bij Forwodians D1
VOORHOUT - Zaterdag 18 februari om 16.00 uur stond de sprongbal gepland tussen Forwodians Dames 1 versus Rowic Dames 1 uit Dordrecht.

Hoofdpijn of rugklachten? Deep Tissue Massage vermindert uw klachten.

VOORHOUT - Veel mensen hebben hoofdpijn of rugklachten en komen niet gemakkelijk van de klachten af. Bij sportmassagepraktijk Voorhout kunt u sinds kort terecht voor een nieuwe behandeling tegen hoofdpijn of rugklachten.

Forwodians D1 ook te sterk voor Grasshoppers D3

Forwodians D1 ook te sterk voor Grasshoppers D3
VOORHOUT - Grasshoppers D3 tegen Forwodians D1 stond vrijdagavond 20.45 uur in Katwijk op de agenda.

Forwodians nog steeds aan kop

Forwodians nog steeds aan kop
VOORHOUT - Nadat de dames van Forwodians vorige week de wedstrijd reglementair geworden hadden omdat de dames van Leiderdorp zich een avond van te voren afmelden waren ze nu toch wel blij dat ze hun punten gewoon met een mooie pot basketbal konden verdienen.D1 van Zoebas uit Zoetermeer was de tegenstander. Zoebas staat bijna onderaan in het klassement. Forwodians torent bovenaan met 26 punten uit 14 gewonnen wedstrijden.

Afzwemmen bij de Columbiaan - Voorhout

Afzwemmen bij de Columbiaan - Voorhout
VOORHOUT - Op zaterdagmiddag 4 februari zwom weer een geselecteerde groep kinderen uit af bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout. 20 kinderen behaalden het A, B, C of zwemvaardigheids-diploma.

Gezocht: Leuke luitjes uit Voorhout

Gezocht: Leuke luitjes uit Voorhout
VOORHOUT - Wie wil er mee? Iedereen heeft zijn eigen hobby's, maar het is gezelliger om dat met een leeftijdsgenoot te doen. En die zijn vaak dichterbij dan je denkt. Op www.leukeluitjes.nl vind je leuke luitjes die ook willen wandelen, fietsen, handwerken, naar het museum of samen eten.

Heren Forwodians gaan voor winst

Heren Forwodians gaan voor winst
VOORHOUT - Met een nieuwe trainer begon het eerste herenteam van Forwodians in de eerste klasse van de afdeling, het vroegere rayon. Het eerste jaar zou zwaar worden voorspelde trainer en coach Frans Mens, met vooral veel verliespartijen. Zaterdag de 14de pakten de heren toch voor de derde keer winst. Ze moesten spelen tegen Quickrunners uit Huizen.

Spelen met lef levert winst op

Spelen met lef levert winst op
VOORHOUT - “Speel met lef”, was de opdracht die coach Tim van Zelst aan zijn dames gaf voorafgaand aan de wedstrijd Forwodians D1 tegen New Stars D1 uit Nieuwegein. New Stars staat vierde in de poule, een tegenstander om rekening mee te houden.Nadat Forwodians vorige week hun eerste plaats in de poule weer heroverd hadden, willen ze niets anders dan deze plek behouden.

Voorhouts Kamerkoor en Kindergemeenteraad Teylingen

Voorhouts Kamerkoor en Kindergemeenteraad Teylingen
VOORHOUT - Voorhouts Kamerkoor bestaat 20 jaar en krijgt nieuwe elektrische piano met behulp van bijdrage Kindergemeenteraad Teylingen

Dames Forwodians weer op eerste plaats

Dames Forwodians weer op eerste plaats
VOORHOUT - Op 7 januari stond de uitwedstrijd van de dames van basketbalvereniging Forwodians tegen DAS uit Delft gepland. Door omstandigheden kon DAS niet in hun eigen zaal aan de Brasserkade in Delft terecht en huurden zij voor deze wedstrijd de Schans, wat toevallig de thuishaven is van Forwodians. Een uitwedstrijd thuis spelen, met meer eigen public dan bij een uitwedstrijd is natuurlijk een cadeautje.Aan de start van de wedstrijd staan de dames van Forwodians nog vierde in hun poule. Dat heeft mede te maken dat zij minder wedstrijden heeft gespeeld dan de nummers 1, 2 en 3 die allen me...

Frisse start van het jaar voor Scouting Boerhaavegroep

Frisse start van het jaar voor Scouting Boerhaavegroep
VOORHOUT - Zaterdag 7 januari zijn de leden van Scouting Boerhaavegroep Voorhout het jaar weer fris begonnen. Na het succes van vorig jaar, doken we dit jaar nogmaals in de Klinkenbergerplas. Wat een bikkels!

Laat u resetten bij sportmassagepraktijk Voorhout

VOORHOUT - Quantum Reset is de alternatieve manuele therapie waarbij het natuurlijk herstelproces van het menselijk lichaam geactiveerd wordt.

Kerstconcert Voorhouts Kamerkoor

Kerstconcert Voorhouts Kamerkoor
VOORHOUT - Prachtig Kerstconcert Voorhouts Kamerkoor

Dames Forwodians herpakken zich na verlies en winnen weer

Dames Forwodians herpakken zich na verlies en winnen weer
VOORHOUT - Na hun eerste verlieswedstrijd 2 weken geleden tegen de dames van BV Shooters uit Bunschoten moesten de dames van basketbalvereniging Forwodians zaterdag 17 december weer in eigen huis spelen. Dit maal tegen de dames van Punch, de basketbalvereniging van TU Delft.. Na het verlies van de vorige wedstrijd kelderden de dames van Forwodians van de eerste naar de vierde plaats (mede doordat Forwodians 2 wedstrijden minder heeft gespeeld dan nummer 1).Deze wedstrijd moesten de dames weer in hun winning mood komen en dat deden ze.Wel op de bank maar geblesseerd zitten Eva Groeneveld, In...

Jetmail Forwodians X12-1 kampioen na thuiszege

Jetmail Forwodians X12-1 kampioen na thuiszege
VOORHOUT - De jongens onder 12 jaar van basketbalvereniging Forwodians zijn zaterdag in eigen huis kampioen geworden tegen Cady ’73 uit Capelle a/d IJssel. De Teylingers versloegen de gasten met maar liefst 83-17. Het jongens gaan vanaf januari in een hogere klasse spelen. Met de uitwedstrijd van volgende week tegen Bouncers, kan de ongeslagen kampioenstatus bereikt worden .

Kerstconcert Voorhouts Kamerkoor

Kerstconcert Voorhouts Kamerkoor
VOORHOUT - Op zondagmiddag 18 december geeft Het Voorhouts Kamerkoor haar jaarlijks Kerstconcert in de Kleine Kerk te Voorhout.

Eerste verlies dames Forwodians

Eerste verlies dames Forwodians
VOORHOUT - Van te voren wisten de dames al dat het een zware wedstrijd zou worden, zaterdag 3 december in eigen huis. Op bezoek kwamen de dames van basketbalvereniging Shooters uit Bunchoten. Zij staan tweede in de poule. De gemiddelde leeftijd van de Shooters lag hoger dan de Voorhoutse dames. Ze konden behoorlijk tegengas geven aan de snelle Emma Brocken en Fenny van de Nouland.

H1 Forwodians pakt tweede overwinning

H1 Forwodians pakt tweede overwinning
VOORHOUT - Nadat vorig jaar het herenteam van basketbalvereniging Forwodians besloot dat ze op hoger niveau wilde gaan spelen moest er een coach gezocht worden die ze hierbij zou helpen. Er werd gezocht en een uitstekende coach gevonden, Frans Mens, jaren als trainer, bestuurslid en lid van de technische commissie actief geweest, was een aantal jaar geleden naar de Grasshoppers uit Katwijk verhuisd. Nu is Frans weer thuis, op honk, waar de vereniging erg blij mee is.Frans waarschuwde de heren dat het heel hard werken zou worden en dat het eerste seizoen vooral uit verloren duels zou bestaan.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio