De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Samen uit, samen thuis ook als vrijwilliger

Samen uit, samen thuis ook als vrijwilliger
KATWIJK - Nadat in de Sint Jansviering eerst hun kleinzoon werd gedoopt door kapelaan Boris Plavcic waren het daarna de grootouders Kees en Margriet Heijkoop die in het parochiële zonnetje werden gezet door dezelfde kapelaan. Voor al hun verdiensten als vrijwilliger in de parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk werden zij zondag 25 juni beiden benoemd tot ‘Vrijwilliger van het jaar’. Onder een dankbaar en klaterend applaus kwamen ze dan ook uit de kerkbank naar voren voor de huldiging.

De Vrolijke Noot duimt nog wat af in groep 8

De Vrolijke Noot duimt nog wat af in groep 8
KATWIJK - Het is niet wat je als lezer denkt met deze titel. Want aan het einde van de viering van Sint Jansdag zondag 25 juni in de parochiekern van de H. Joannes de Doper werden tien koorleden van kinderkoor ‘De Vrolijke Noot’ verblijd met de enige echte ‘Gouden Duim’. Die kan je zingende verdienen als je tot en met groep acht van de basisschool blijft meezingen en… dat hebben deze tien kanjers dan ook gedaan.

“Verkeersveiligheid is een beslist een issue”

“Verkeersveiligheid is een beslist een issue”
VOORHOUT - John van der Tol, Citymanager in Teylingen, was op zaterdag 10 juni gastspreker in het maandelijkse politieke café van D66 Teylingen dat dit keer plaatsvond bij “Ons Genoegen” in Voorhout. Hij zei daar onder andere dat de verkeersveiligheid zowel in de Herenstraat als de Hoofdstraat, veel te wensen overlaat: “Er moet echt iets gebeuren”, aldus meldde Van der Tol de aanwezige D66-ers.

City Manager Van der Tol in politiek café

TEYLINGEN - De Teylingse City Manager John van der Tol zal op 10 juni te gast zijn bij het politiek café van D66 Teylingen.

Jaarlijks basketbalevent Forwodians

Jaarlijks basketbalevent Forwodians
VOORHOUT - Zo’n 3 jaar geleden, bij wijze als experiment kwam rolstoelbasketbal op de kaart te staan bij Forwodians jaarlijkse schoolbasketbaltoernooi voor basisschoolleerlingen uit Teylingen. Toen alleen nog een demonstratiewedstrijd tussen 2 rolstoelbasketbalteams, inmiddels krijgen de leerlingen een clinic aangeboden om de eerste vaardigheden van het rolstoelbasketbal onder de knie te krijgen.

Kansen voor Teylingen? Dat iedereen kansen krijgt!

Kansen voor Teylingen? Dat iedereen kansen krijgt!
TEYLINGEN - Op zaterdag 13 mei verzamelde D66 Teylingen op de voorjaarsmarkt in Park Rusthoff “verbeter-ideeën”. Bezoekers van de markt konden op tekstwolkjes aangeven wat er allemaal voor verbetering vatbaar is binnen de gemeente Teylingen. Op die wolkjes werd gevraagd naar kansen voor Teylingen. De verzamelde ideeën worden, als ze passen binnen het gedachtegoed van D66, zoveel mogelijk vertaald in het verkiezingsprogramma van de partij dat in de tweede helft van dit jaar zal verschijnen.

Voorhouts Kamerkoor zoekt bassen

Voorhouts Kamerkoor zoekt bassen
VOORHOUT - Het Voorhouts Kamerkoor zoekt voor haar nieuwe najaarsprogramma bassen.

Moederdag winactie bij Greenhouse Noordwijkerhout

Moederdag winactie bij Greenhouse Noordwijkerhout
VOORHOUT - Aanstaande zondag is het Moederdag! Om dit te vieren verstoppen wij zaterdag 13 mei in 9 gemeentes in de Bollenstreek 2 bloemenvazen. Als je een van de vazen vindt, kun je deze op zaterdag 13 mei gratis in onze winkel laten vullen, met een mooi boeket voor jouw moeder. De vazen worden in het centrum van de dorpen verstopt. De vaas is ingepakt, incl. een uitleg waarom deze vaas hier staat en wat de vinder ermee kan doen. Om extra aandacht op de vazen te vestigen, hangen er in het centrum ook posters van de vaas.

Moederdag winactie bij Greenhouse Noordwijkerhout

Moederdag winactie bij Greenhouse Noordwijkerhout
TEYLINGEN - Aanstaande zondag is het Moederdag! Om dit te vieren verstoppen wij zaterdag 13 mei in 9 gemeentes in de Bollenstreek 2 bloemenvazen. Als je een van de vazen vindt, kun je deze op zaterdag 13 mei gratis in onze winkel laten vullen, met een mooi boeket voor jouw moeder. De vazen worden in het centrum van de dorpen verstopt. De vaas is ingepakt, incl. een uitleg waarom deze vaas hier staat en wat de vinder ermee kan doen. Om extra aandacht op de vazen te vestigen, hangen er in het centrum ook posters van de vaas.

Wijn op het Plein, tweede editie!

Wijn op het Plein, tweede editie!
TEYLINGEN - Na het succes van vorig jaar, wordt op zondag 21 mei a.s. voor de tweede keer ‘Wijn op het Plein’ georganiseerd in Sassenheim. Het plein rondom Brasserie Hemels wordt omgetoverd tot een waar wijnwalhalla. Tussen 14.00 en 19.00 uur kan men genieten van meer dan 50 wijnen per glas, lekkere hapjes en gezellige muziek.

Alle Leuke luitjes naar buiten

Alle Leuke luitjes naar buiten
VOORHOUT - Lente! Jong en oud gaan weer naar buiten om te genieten van de zon, natuur en van de gezelligheid. Veel wandelaars en fietsers van 60 jaar en ouder hebben via Leuke luitjes een nieuw maatje gevonden om samen op stap te gaan. Wie weet hebben we voor jou ook een buurtgenoot om mee te wandelen of te fietsen. Leuke luitjes zijn dichterbij dan je denkt!

Beste Uitje

Beste Uitje
VOORHOUT - Green Adventures gekozen tot Het Beste Uitje van Zuid Holland!!

Forwodians dames tweede

Forwodians dames tweede
VOORHOUT - Zaterdag 8 april beloofde een spannende en vooral lange dag te worden voor Dames 1 van Forwodians.Twee speelsters konden niet mee naar de wedstrijd in Delft tegen D1 van Punch, het team van de technische universiteit. Eva Groeneveld, die dit hele jaar geblesseerd op de bank zat was wel mee om haar team naar winst te klappen, tevens Sabine den Os, die ook niet kon spelen. Gelukkig kwam Laura Verhees, een 19-jarige speelster uit Dames onder 20 haar clubgenoten helpen.

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi

8e DSS Carla de Groot Top-jeugd Handbaltoernooi
VOORHOUT - Als eerbetoon aan jeugdtrainster Carla de Groot wordt al weer voor de achtste keer dit toernooi gespeeld in Sporthallen De Waterakkers in Heemskerk. Carla traint al bijna 35 jaar de jeugd van DSS. Vanaf hun 5e tot aan hun 15e jaar brengt Carla deze speelsters de beginselen van deze dynamische sport bij. Een aantal speelsters van DSS zijn in die jaren dan ook doorgestroomd naar diverse nationale jeugdselecties en hebben bijvoorbeeld samengespeeld met speelsters van het huidige Oranje team.

Succesvolle tiende editie Teylingen Toernooi

Succesvolle tiende editie Teylingen Toernooi
TEYLINGEN - De lente is begonnen, tijd voor alle tennissers om het racket en de ballen weer mee naar buiten te nemen en de sportieve strijd aan te gaan. En waar kun je dat nu beter doen dan op het eerste toernooi van het jaar?

Voorhouts Kamerkoor zoekt bassen

Voorhouts Kamerkoor zoekt bassen
VOORHOUT - Voor ons nieuwe concert zoekt Het Voorhouts Kamerkoor nog bassen.

Forwodians wint van Delft

Forwodians wint van Delft
VOORHOUT - Met 3 vrouw op de geblesseerdenbank startte dames 1 van Forwodians zaterdag 1 april om 16.00 uur de wedstrijd tegen de dames van Das uit Delft. Nadat Forwodians de vorige wedstrijd tegen de nummer 2 heeft verloren moeten ze alle wedstrijden die nog komen gaan in ieder geval winnen om bij de bovenste 2 te eindigen.

Forwodiansjongens onder 12 jaar nu al kampioen

Forwodiansjongens onder 12 jaar nu al kampioen
VOORHOUT - Zaterdagochtend won het eerste team van Forwodians jongens onder 12 de basketbalwedstrijd tegen DAS en werd het team kampioen met nog twee wedstrijden te spelen.

Afzwemmen bij de Columbiaan - Voorhout

Afzwemmen bij de Columbiaan - Voorhout
VOORHOUT - Op zaterdagmiddag 25 maart zwom weer een geselecteerde groep kinderen uit af bij Zwemvereniging de Columbiaan uit Voorhout. Ruim twintig kinderen behaalden hun A, B of C zwemdiploma.

Dames Forwodians winnen nipt

Dames Forwodians winnen nipt
VOORHOUT - Enigszins zenuwachtig waren de basketbaldames van Forwodians wel na de verliespartij vorige week tegen Cady ’73 in Capelle aan de IJssel. In de strijd naar het kampioenschap moeten de dames vanaf nu alle wedstrijden winnen. Zaterdag stond de wedstrijd tegen D.B.V. Rowic in Dordrecht gepland.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio