De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Samen uit, samen thuis ook als vrijwilliger

Samen uit, samen thuis ook als vrijwilliger
KATWIJK - Nadat in de Sint Jansviering eerst hun kleinzoon werd gedoopt door kapelaan Boris Plavcic waren het daarna de grootouders Kees en Margriet Heijkoop die in het parochiële zonnetje werden gezet door dezelfde kapelaan. Voor al hun verdiensten als vrijwilliger in de parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk werden zij zondag 25 juni beiden benoemd tot ‘Vrijwilliger van het jaar’. Onder een dankbaar en klaterend applaus kwamen ze dan ook uit de kerkbank naar voren voor de huldiging.

De Vrolijke Noot duimt nog wat af in groep 8

De Vrolijke Noot duimt nog wat af in groep 8
KATWIJK - Het is niet wat je als lezer denkt met deze titel. Want aan het einde van de viering van Sint Jansdag zondag 25 juni in de parochiekern van de H. Joannes de Doper werden tien koorleden van kinderkoor ‘De Vrolijke Noot’ verblijd met de enige echte ‘Gouden Duim’. Die kan je zingende verdienen als je tot en met groep acht van de basisschool blijft meezingen en… dat hebben deze tien kanjers dan ook gedaan.

City Manager Van der Tol in politiek café

SASSENHEIM - De Teylingse City Manager John van der Tol zal op 10 juni te gast zijn bij het politiek café van D66 Teylingen.

Kansen voor Teylingen? Dat iedereen kansen krijgt!

Kansen voor Teylingen? Dat iedereen kansen krijgt!
SASSENHEIM - Op zaterdag 13 mei verzamelde D66 Teylingen op de voorjaarsmarkt in Park Rusthoff “verbeter-ideeën”. Bezoekers van de markt konden op tekstwolkjes aangeven wat er allemaal voor verbetering vatbaar is binnen de gemeente Teylingen. Op die wolkjes werd gevraagd naar kansen voor Teylingen. De verzamelde ideeën worden, als ze passen binnen het gedachtegoed van D66, zoveel mogelijk vertaald in het verkiezingsprogramma van de partij dat in de tweede helft van dit jaar zal verschijnen.

Moederdag winactie bij Greenhouse Noordwijkerhout

Moederdag winactie bij Greenhouse Noordwijkerhout
SASSENHEIM - Aanstaande zondag is het Moederdag! Om dit te vieren verstoppen wij zaterdag 13 mei in 9 gemeentes in de Bollenstreek 2 bloemenvazen. Als je een van de vazen vindt, kun je deze op zaterdag 13 mei gratis in onze winkel laten vullen, met een mooi boeket voor jouw moeder. De vazen worden in het centrum van de dorpen verstopt. De vaas is ingepakt, incl. een uitleg waarom deze vaas hier staat en wat de vinder ermee kan doen. Om extra aandacht op de vazen te vestigen, hangen er in het centrum ook posters van de vaas.

Wijn op het Plein, tweede editie!

Wijn op het Plein, tweede editie!
SASSENHEIM - Na het succes van vorig jaar, wordt op zondag 21 mei a.s. voor de tweede keer ‘Wijn op het Plein’ georganiseerd in Sassenheim. Het plein rondom Brasserie Hemels wordt omgetoverd tot een waar wijnwalhalla. Tussen 14.00 en 19.00 uur kan men genieten van meer dan 50 wijnen per glas, lekkere hapjes en gezellige muziek.

Succesvolle tiende editie Teylingen Toernooi

Succesvolle tiende editie Teylingen Toernooi
SASSENHEIM - De lente is begonnen, tijd voor alle tennissers om het racket en de ballen weer mee naar buiten te nemen en de sportieve strijd aan te gaan. En waar kun je dat nu beter doen dan op het eerste toernooi van het jaar?

Bijeenkomst voor startende ondernemers in de Bollenstreek

Bijeenkomst voor startende ondernemers in de Bollenstreek
SASSENHEIM - Op donderdagavond 23 maart a.s. van 19.00 uur tot 22.00 vindt wederom het startersevenement Kick:Start Bollenstreek plaats. Deze startersbijeenkomst is bedoeld voor oriënterende en net gestarte zzp’ers en ondernemers in de Bollenstreek. Het evenement helpt hen goed van start te gaan en wordt georganiseerd door De Loft Lisse. Deelname is gratis.

Derbydag Teylingen - Foreholte

Derbydag Teylingen - Foreholte
SASSENHEIM - Geen winnaar in spannende derby

D66 bij debat op Rijnlands Lyceum Sassenheim

D66 bij debat op Rijnlands Lyceum Sassenheim
SASSENHEIM - Vrijdagmiddag 10 maart gingen Katja Heede (D66 Teylingen), Wendelien Tönjann (VVD kandidaat), Julius Terpstra (CDA kandidaat) en Roelof van Laar (PvdA kandidaat) in debat met leerlingen van het Rijnlands Lyceum in Sassenheim.

Teylingen 1 - Wippolder 1

Teylingen 1 - Wippolder 1
SASSENHEIM - Teylingen en wippolder in evenwicht

Inschrijving Voorjaarsmarkt Park Rusthoff is gestart

Inschrijving Voorjaarsmarkt Park Rusthoff is gestart
SASSENHEIM - Ook dit jaar organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff weer een Voorjaarsmarkt in Park Rusthoff in Sassenheim. Dit gezellige evenement trekt al jarenlang bezoekers uit de hele regio op de zaterdag voor Moederdag. In 2017 wordt de Voorjaarsmarkt gehouden op zaterdag 13 mei van 10 tot 16 uur.

D66 Teylingen zoekt roots in Amsterdam

D66 Teylingen zoekt roots in Amsterdam
SASSENHEIM - Op zaterdag 4 maart trok een clubje D66-ers uit Teylingen naar Amsterdam om belangrijke plekken uit de D66-geschiedenis te bekijken. Dit omdat de partij recent 50 jaar was geworden. Vooral voor D66-ers die zich de beginjaren van de partij nog konden herinneren, was dit een heel aantrekkelijk uitje.

Zorgen over zorg en verharding samenleving

Zorgen over zorg en verharding samenleving
SASSENHEIM - Op zaterdag 18 februari ging D66 Teylingen de straat op in Voorhout en Sassenheim om goede ideeën te verzamelen voor Nederland. In het kader van de landelijke D66-actie “in gesprek met”, vulden Teylingers tekstwolken met hun ideeën en suggesties voor de politiek. De inhoud van de tekstwolken wordt doorgegeven aan Den Haag. Waar mogelijk wordt de input ook meegenomen in het lokale verkiezingsprogramma.

Schrijf je in voor het Teylingen Onderling toernooi!

Schrijf je in voor het Teylingen Onderling toernooi!
SASSENHEIM - Over een paar weken is het weer zover: de tiende editie van het Teylingen Onderling. Van 25 tot en met 2 april kunnen alle tennissers van Teylingen zich weer aan elkaar meten tijdens het tweede jubileum van dit succesvolle en gezellige toernooi.

D66 Teylingen haalt ideeën op

D66 Teylingen haalt ideeën op
SASSENHEIM - Op zaterdag 18 februari gaat D66 op veel plaatsen in het land de straat op voor de actie “In Gesprek Met”. Ook D66 Teylingen zal meedoen.

Lenferink op Politiek Café D66 Teylingen

Lenferink op Politiek Café D66 Teylingen
SASSENHEIM - Op zaterdag 11 februari bezocht de Leidse burgemeester Lenferink het maandelijkse Politiek Café van D66 Teylingen in Grand Café Graaf Jan te Sassenheim. Lenferink was daar aanwezig als voorzitter van het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland. Hij informeerde de D66 leden over het werk van deze organisatie, waarbinnen een groot aantal gemeenten in de regio samenwerkt, van Hillegom tot Alphen. Zo ongeveer een derde van de D66 leden was naar het café gekomen om Lenferink te horen vertellen over de geschiedenis en de toekomst van Holland Rijnland, maar ook over projecten als de Rij...

D66 Teylingen bezoekt Den Haag

D66 Teylingen bezoekt Den Haag
SASSENHEIM - Op zaterdag 4 februari bracht een grote groep D66-ers een bezoek aan het politieke hart van Nederland. De volgeboekte excursie werd verzorgd door fractie en bestuur van D66 Teylingen en Pro Demos. De tocht voerde door en langs het Binnenhof, de Eerste en Twee Kamer, de Ridderzaal en het landelijk bureau van D66.

DJ Luna komt weer naar Sassenheim

DJ Luna komt weer naar Sassenheim
SASSENHEIM - Op zaterdag 4 Maart organiseert Skullz Productions een nieuw evenement namelijk Project RAW!

D66 Teylingen stelt vragen over inburgering

SASSENHEIM - Bart van der Ploeg van de fractie van D66 Teylingen heeft vandaag het college van burgemeester en wethouders schriftelijke vragen gesteld over de inburgering in Teylingen. Van der Ploeg vraagt zich af hoe het daarmee staat. De landelijke rekenkamer publiceerde namelijk recent een rapport waaruit blijkt dat het niet goed gaat.
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio