De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

omgeving Keukenhof door vreemde ogen bekeken..

omgeving Keukenhof door vreemde ogen bekeken..
LISSE - fotograaf Rob Kuijper observeerde onlangs de beleving van buitenlandse toeristen rondom de Keukenhof.

Buttonpop eert groten der aarde op 27 mei 2017

Buttonpop eert groten der aarde op 27 mei 2017
LISSE - Op zaterdag 27 mei 2017 vindt de zesde editie van Buttonpop plaats op Landgoed Keukenhof te Lisse. Voor deze editie staat een fantastische line-up op het programma: The Rolling Stones (door The Stones, UK), Doe Maar (door Toe Maar, NL), David Bowie (door Echo Bowie, NL), AC/DC (door High Voltage, B) en Eagles (door The Dutch Eagles, NL). Voor het eerst in haar bestaan staat herbergt Buttonpop in 2017 een tweede podium met daarop tributes van Phil Collins, Adele, Amy Winehouse en Tina Turner. Met dit programma krijgen bezoekers vele klassiekers, maar ook onontdekte parels voorgeschot...

Géén Scootmobielen Bloementoertocht (Zonder de hulp van de vele sponsoren en vrijwilligers)

Géén Scootmobielen Bloementoertocht (Zonder de hulp van de vele sponsoren en vrijwilligers)
NOORDWIJKERHOUT - Op dinsdag25 april rijdt hij weer! De leukste file van de Bollenstreek. Op die dag zullen weer zo’n 120 deelnemers uit de Bollenstreek, maar ook van ver daarbuiten, genieten van een toertocht door de bloeiende bollenvelden. Na een hartelijke ontvangst in het atrium van De Munnekeweij, met een kop koffie van de vrijwilligers van Topaz Munnekeweij, zal dit jaar Aad Verkade, directeur van Woningstichting Sint Antonius van Padua, het startschot geven. Aan hem de eer omdat Aad de tocht vanaf dag één een warm hart toedraagt en deze namens Padua al die jaren zowel materieel als f...

Afscheid voorzitter Judovereniging Noordwijkerhout

Afscheid voorzitter Judovereniging Noordwijkerhout
NOORDWIJKERHOUT - Afscheid voorzitter Judovereniging Noordwijkerhout

Poppendokter bezoekt peuterschool Bambini

Poppendokter bezoekt peuterschool Bambini
NOORDWIJKERHOUT - Donderdag 23 februari was een spannende ochtend voor de peuters van peuterschool Bambini in Noordwijkerhout. Op bezoek kwam de verpleegkundige van het consultatiebureau die een consult kwam geven als poppendokter bij de peuters.

Carnavalsoptocht 2017 De Zilk

NOORDWIJKERHOUT - De Carnavalsoptocht in De Zilk was net als vorig jaar een groot succes. In 2017 bleef het nagenoeg droog. Grote afwezige was natuurlijk de prins die door een ongeval afwezig waren. Dit was daarmee de eerste optocht zonder volwassen prinsenpaar maar natuurlijk met een jeugdpaar. Prinsenpaar Sparkel en Shine gaven het publiek een schitterend optreden met alle oud prinsen en prinsessen en veel wagens uit de omliggende dorpen: Hillegom. Noordwijkerhout, Voorhout en Sassenheim.

De SpaarPuntenBank (de Bank zonder Rente en zonder Centen)

NOORDWIJKERHOUT - Help ons met sparen!!!!

Heren onder 22 basketbalvereniging The Jump tweede

Heren onder 22 basketbalvereniging The Jump tweede
NOORDWIJKERHOUT - De 2 dames en heren van H22 van basketbalvereniging The Jump uit Noordwijkerhout was het hele seizoen al ongeslagen. Ook de thuiswedstrijd tegen Zoebas uit Zoetermeer hadden ze nipt gewonnen.Zondag 18 december moest H22 op bezoek in Zoetermeer. Zoebas heeft 1 wedstrijd verloren, als zij deze wedstrijd winnen worden ze alsnog kampioen. Een spannende wedstrijd dus.

IVN Kerstwandeling in de Amsterdamse waterleidingduinen

IVN Kerstwandeling in de Amsterdamse waterleidingduinen
NOORDWIJKERHOUT - Op 2e Kerstdag organiseert het IVN Zuid-Kennemerland de jaarlijkse kerstwandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen in een hopelijk winters landschap. Even een frisse neus halen tijdens de feestdagen op een sfeervolle wandeling terwijl natuurgidsen van het IVN u meenemen op een boeiende reis door de natuur. Een kerstwandeling voor het hele gezin en neem de verrekijker mee! +

Kerstkaart etsen met kerstgevoel

Kerstkaart etsen met kerstgevoel
NOORDWIJKERHOUT - Een originele kerst- of nieuwjaarskaart maken, kan iedereen. Met diverse ets- en afdruktechnieken kunt u in één middag 20-40 kaarten drukken op een echte etspers. Een eigen kerst- of nieuwjaarskaart die niet te koop is in de winkel.

Intocht Sinterklaas 2016 zonder Sint

NOORDWIJKERHOUT - DE ZILK - Op zondag 20 november arriveerden wel Zwarte Pieten met een grote Pietenband in De Zilk, maar de koets was leeg. Alleen de Hoofdpiet zwaaide. Sinterklaas was in geen velden of wegen te bekennen.

Zondag 13 november Mossenest op RTL7

Zondag 13 november Mossenest op RTL7
NOORDWIJKERHOUT - Architect en stedenbouwkundige Ron van Leeuwen neemt op zondag 13 november de kijker mee naar het project Mossenest 2 in Noordwijkerhout. Dit doet hij in het programma Ondernemend Nederland van RTL7, uitzending om 09.55 uur.

Studenten organiseren benefietdiner voor Indiase straatkinderen

Studenten organiseren benefietdiner voor Indiase straatkinderen
NOORDWIJKERHOUT - Tien studenten van Hogeschool Leiden organiseren een evenement genaamd “Indian Dinner Show’’. Het evenement is een dinner show met aansluitend een open veiling. Het diner vindt plaats op 6 november 2016 bij restaurant Invitation in Noordwijkerhout. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor pionier Joseph. Het geld dat tijdens deze avond wordt opgehaald, wordt ingezet om een nieuwe schoolbus te realiseren. Met deze schoolbus haalt Joseph straatkinderen op in India, zodat zij naar school kunnen.

FNV Bollenstreek thema-avond ‘Pensioen voor jong en oud’

NOORDWIJKERHOUT - Beste Bollenstreker,Hierbij nodigen wij U uit voor de thema-avond ‘Pensioen voor jong en oud’ op dinsdag 18 oktober 2016in:Locatie: Maasgaarde ( naast de St. Jozefkerk)Adres: Herenweg 9a, 2211 CA te NoordwijkerhoutTijd: Aanvang 20.00 uur (inloop 19.45 uur)

BSO ruitertjes proeven van boerenleven

BSO ruitertjes proeven van boerenleven
NOORDWIJKERHOUT - De SKOL kinderen van BSO de Paleistuin in Noordwijkerhout werden met een workshop paarden enkele weken getrakteerd op het echte boerenleven. Tractor rijden, stallen uitmesten, voer geven en natuurlijk paardrijden!

IJssalon Lucca breidt uit met Pannenkoekenrestaurant &Stroop

IJssalon Lucca breidt uit met Pannenkoekenrestaurant &Stroop
NOORDWIJKERHOUT - Na een flinke verbouwing en een weekend succesvol proefdraaien gaan vandaag de deuren open van Pannenkoekenrestaurant &Stroop, een uitbreiding van IJssalon Lucca aan de Dorpsringweg 1 in Noordwijkerhout. Naast ambachtelijk huisgemaakt Italiaans ijs eet je bij Lucca &Stroop versgebakken pannenkoeken met jouw favoriete ingrediënten…&Stroop (als je wilt)!

zomercarnaval noordwijkerhout

zomercarnaval noordwijkerhout
NOORDWIJKERHOUT - zomercarnaval noordwijkerhout

Open dagen bij Ateljee2

Open dagen bij Ateljee2
NOORDWIJKERHOUT - De Zilk, 24 en 25 september open dag bij Ateljee2.

V.V.N. afd. Katwijk: ‘De scholen zijn weer begonnen dus…’

V.V.N. afd. Katwijk: ‘De scholen zijn weer begonnen dus…’
KATWIJK - Heeft u ze ook al zien hangen in alle kernen van Katwijk, die grote spandoeken van V.V.N. met de tekst ‘De scholen zijn weer begonnen’? Want maandag 22 augustus zwaaiden vele schooldeuren open om jongere en oudere kinderen weer binnen te laten. De afdeling Katwijk van V.V.N. vraagt met deze spandoeken weer extra aandacht voor deze schoolgaande kinderen, de kwetsbaren in ons dagelijkse verkeer als voetganger en op de fiets. Maar zo’n spandoektekst went snel en daarom onze aanvulling met ‘dus…’

IVN Bloeiende heide in de Amsterdamse waterleidingduinen

IVN Bloeiende heide in de Amsterdamse waterleidingduinen
NOORDWIJKERHOUT - Wist u dat er heide bloeit in de Amsterdamse waterleidingduinen? Via ingang De Zilk komt u bij een uniek natuurgebied; het Heitje. Alsof je op de Veluwe bent!
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio