De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kerstconcert Voorhouts Kamerkoor

Kerstconcert Voorhouts Kamerkoor
VOORHOUT - Op zondagmiddag 18 december geeft Het Voorhouts Kamerkoor haar jaarlijks Kerstconcert in de Kleine Kerk te Voorhout.

Leer zelf een persbericht schrijven

Leer zelf een persbericht schrijven
KATWIJK - KATWIJK – De Leeuw Tekstbureau geeft op donderdag 12 januari een basiscursus persberichten schrijven. Handig als je artikelen moet aanleveren aan de lokale pers.

Muzikaal genieten

HILLEGOM - Wie houdt van een optreden met veel verschillende muziekinstrumenten, doet er goed aan om op zaterdag 14 januari naar Het Raam (Prinses Irenelaan 16) te gaan. Dan bent u getuige van een uniek optreden van de Nederlandse Esther Maria van Es en de Finse Katja Maria Slotte.

Kindervoorstelling Aadje Piraatje zorgt voor veel plezier

HILLEGOM - Op zondag 22 januari vindt de grappigste kindervoorstelling van het jaar plaats: Aadje Piraatje. In het gebouw van Het Raam (Prinses Irenelaan 16) komen dan weer vele tientallen kinderen bij elkaar om de avonturen van Aadje Piraatje te zien.

Duo-expositie in Het Raam

HILLEGOM - In Het Raam (Prinses Irenelaan 16) vindt van 12 tot en met 23 december een bijzondere duo-expositie plaats. Kunstenaars Jacqueline Louz en Hannah Marks stellen hun prachtigste werken tentoon, waarbij de kunstwerken ook op elkaar zijn afgestemd.

Uitverkochte kerstspecial

HILLEGOM - Het Hillegomse koor Himonos geeft zaterdag 17 december een eenmalig kerstoptreden in Het Raam (Prinses Irenelaan 16). Wie hier nog naar toe wil gaan, heeft pech: alle kaartjes zijn al uitverkocht. Het koor, dat uit meer dan vijftig mannen en vrouwen bestaat, geeft een bijzondere kerstspecial ten gehore. Ongetwijfeld zal het publiek massaal meedoen bij het horen van de klassieke en vrolijke kerstliederen.

Kerst met de Lenteklokjes

Kerst met de Lenteklokjes
SASSENHEIM - Op zaterdag 17 december is het kinderkoor de Lenteklokjes in kerstsfeer. Zij geeft dan een kerstconcert in de Dorpskerk aan de Hoofdstraat in Sassenheim.

Kerstconcert Jeugdkoor Ruach

Kerstconcert Jeugdkoor Ruach
KATWIJK - Woensdagavond 21 december zingt Jeugdkoor Ruach onder leiding van Hester Westra kerstliederen in De Wilbert, Overrrijn 7 in Katwijk.Het concert is van 19.00 uur tot 20.00 en daarna is er een gezellig samenzijn met koffie/thee/chocomelk en krentenbrood. Toegang is gratis.

Kerstactie Scojesa weer van start

Kerstactie Scojesa weer van start
SASSENHEIM - De scouts van Scojesa kweken de komende weken weer groene vingers tijdens hun kerststukjesactie. Zoals ieder jaar verkopen zij kerststukjes om met de opbrengst hun contributie laag en de vereniging financieel gezond te houden. De jeugdleden en vrijwilligers zullen de komende zaterdagen weer bij hun verkoopkraam in het dorp staan, tegenover de Hema.

EindejaarsQuiz 2016

EindejaarsQuiz 2016
NOORDWIJK ZH - Het jaar 2016 loopt weer bijna ten einde, en dat betekent dat het de tijd van het jaar is voor onze traditionele EindejaarsQuiz.

Kerstkaart etsen met kerstgevoel

Kerstkaart etsen met kerstgevoel
NOORDWIJKERHOUT - Een originele kerst- of nieuwjaarskaart maken, kan iedereen. Met diverse ets- en afdruktechnieken kunt u in één middag 20-40 kaarten drukken op een echte etspers. Een eigen kerst- of nieuwjaarskaart die niet te koop is in de winkel.

Dierenambulance Hillegom heeft nu ook Uitlaatservice en Opvang honden en katten

Dierenambulance Hillegom heeft nu ook Uitlaatservice en Opvang honden en katten
HILLEGOM - Honden-uitlaatservice nieuw in Hillegom en betaalbaar! Ook voor vakantie- en dagopvang honden en katten.

Skroets komt 18 december naar de MUZE

Skroets komt 18 december naar de MUZE
NOORDWIJK ZH - THEATERGROEP RAPONSEL speelt SKROETS (Di 6 dec live Bijwilma van Bo) op zondag 18 december in theater de MuzeAanvang: 14.00 en 16.00 uurEntree: 7,50 euroReserveren: 071 – 3646226 of via www.demuzenoordwijk.nl

Eerste verlies dames Forwodians

Eerste verlies dames Forwodians
VOORHOUT - Van te voren wisten de dames al dat het een zware wedstrijd zou worden, zaterdag 3 december in eigen huis. Op bezoek kwamen de dames van basketbalvereniging Shooters uit Bunchoten. Zij staan tweede in de poule. De gemiddelde leeftijd van de Shooters lag hoger dan de Voorhoutse dames. Ze konden behoorlijk tegengas geven aan de snelle Emma Brocken en Fenny van de Nouland.

H1 Forwodians pakt tweede overwinning

H1 Forwodians pakt tweede overwinning
VOORHOUT - Nadat vorig jaar het herenteam van basketbalvereniging Forwodians besloot dat ze op hoger niveau wilde gaan spelen moest er een coach gezocht worden die ze hierbij zou helpen. Er werd gezocht en een uitstekende coach gevonden, Frans Mens, jaren als trainer, bestuurslid en lid van de technische commissie actief geweest, was een aantal jaar geleden naar de Grasshoppers uit Katwijk verhuisd. Nu is Frans weer thuis, op honk, waar de vereniging erg blij mee is.Frans waarschuwde de heren dat het heel hard werken zou worden en dat het eerste seizoen vooral uit verloren duels zou bestaan.

Sassenheimse Ali (13) naar EK rolstoelbasketbal

Sassenheimse Ali (13) naar EK rolstoelbasketbal
SASSENHEIM - 13 jaar is hij nog maar. En hij speelt nog maar 2 jaar basketbal. Rolstoelbasketbal wel te verstaan.Ali Alkanaany uit Sassenheim vertrekt 8 januari 2017 naar Italië om daar mee te doen aan het Europees Kampioenschap rolstoelbasketbal voor jongeren onder 22 jaar. Het was 5 jaar geleden dat Nederland een afgevaardigde stuurde in deze leeftijdscategorie. Het is een mooie mogelijkheid om in de cyclus te komen voor Tokio 2020.

Bridgeclub Bel Air op zaterdag

Bridgeclub Bel Air op zaterdag
HILLEGOM - Sinterklaas op bezoek b ij Bel Air op zaterdag

Lezing: POSITIEVE PSYCHOLOGIE

LISSE - De lezing is op vrijdag 9 december om 20.00 uur op de Volksuniversiteit Lisse. Reserveren is mogelijk via de website www.volksuniversiteit-lisse.nl, maar u kunt ook op de avond zelf aan de balie betalen (maximaal 60 personen). De kosten bedragen € 5.- (inclusief koffie/thee).

Bridgeclub Bel Air

Bridgeclub Bel Air
HILLEGOM - Jan en Jan die kunnen er wat vanBij Bel Air is het top, want zij gaan vier aan Kop

De Lokalen: 'Geef Katwijk Marketing de ruimte!'

De Lokalen: 'Geef Katwijk Marketing de ruimte!'
KATWIJK - Katwijk Marketing krijgt voor de komende twee jaren het jaarlijkse bedrag van € 157.000,- om haar werkzaamheden verder uit te voeren. Op zeer korte termijn wordt met elkaar vastgesteld op welke punten en hoe die werkzaamheden worden geëvalueerd on na twee jaar als gemeenteraad weer de tussenstand op te nemen. Wat heeft Katwijk Marketing in samenwerking met de organisatoren van evenementen en vele vrijwilligers kunnen realiseren? De fractie van De Lokalen steunde volmondig dit raadsbesluit in de vergadering van 24 november en sprak ook die donderdagochtend met Piet de Vries en Anne...
Plaats je eigen nieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda

meer agenda »

Registreer je nu voor de nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio
Registreer je nu voor de nieuwsbrief
en blijf op de hoogte van het nieuws uit jouw regio.
Dichtbij X
  • Wekelijks

    Ontvang elke vrijdag het nieuwsoverzicht van jouw regio
  • Dagelijks

    Elke dag het laatste nieuws uit jouw regio
  • Nieuws alert

    Direct op de hoogte van grote gebeurtenissen in jouw regio