De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Tegelprijsvechter & Art Tiles Vloertegels Rotterdam: lage prijzen voor hoge kwaliteit tegels

Tegelprijsvechter & Art Tiles Vloertegels Rotterdam: lage prijzen voor hoge kwaliteit tegels (Foto: strateeg10)
1 / 3
zoom out

ROTTERDAM - Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller lanceert Ceramica Trade B.V. als ondersteuning bij uw internet aankoop met trots haar gloednieuwe architecten retail design showroom aan de Otto van Tussenbroekstraat 123 t/m 125 in de nieuwbouwwijk Nesselande te Rotterdam!


Met dit unieke, nieuwe concept, presteren zij u een permanente Cersaie en Cevisama retail vloertegel showroom. Elk bezoek aan de jaarlijkse wereldbefaamde beurzen van Cersaie in Italië en Cevisama in Spanje, leveren complete nieuwe innovaties in de vloertegelwereld op. Dit bracht Ceramica Trade op het idee om deze nieuwe presentaties van beide beurzen te bundelen onder één dak, onder de naam Tegelprijsvechter & Art Tiles vloertegels Rotterdam.

Nooit tevoren heeft de tegelindustrie het productieproces van de keramische vloertegels zo verfijnd als vandaag de dag. Met als resultaat een onuitputtelijke bron van keramische interieurdecoratie, waarbij zelfs de echte hout- en natuursteenliefhebber vertwijfeld deze industriële (r)evolutie nauwlettend in de gaten houdt.

Benieuwd naar de showroom en de scherpe internetprijzen, ons gratis gelegd aanbod of wilt u graag de verschillende Art Tiles onder ogen krijgen om deze te kunnen vergelijken? Dan bent u van harte welkom in onze vloertegelshowroom te Rotterdam, waar we u alle mogelijkheden laten zien. Uiteraard zullen wij u ook adviseren over de combinatie vloertegels met vloerverwarming en de verdere afwerking van uw tegelvloer.

Wij streven naar uitmuntende klantenservice in combinatie met scherpe prijzen en hoge kwaliteit vakwerk door eigen tegelzetters, waarbij het waarmaken van de verwachting van de klant ons einddoel is.

Tegelprijsvechter Rotterdam is specialist in vloertegels, houtlooktegels, grootformaattegels, vloerverwarming en bijpassende tegelplinten. Niet alleen in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen is de Tegelprijsvechter bekend! Klanten uit Barendrecht, Ridderkerk, Alblasserdam, Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel, Gouda, Berkel en Rodenrijs,
Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker, Leiden, Utrecht en Alphen aan de Rijn weten de Art-Tiles showroom in Rotterdam te vinden.

SHOWROOM
Tegelprijsvechter Art Tiles Design Showroom
Otto van Tussenbroekstraat 123 t/m 125
3059 LR Rotterdam
Tel.: 085 4018500

Geopend:
Maandag t/m zaterdag van 10.00 t/m 17.00 uur.
Zondag Gesloten.

- ADVERTORIAL -

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 08 december 2016


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda