De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Beumer Woninginrichting: modern wonen, maar ouderwetse service

1 / 1
zoom out

ZWIJNDRECHT - Familiebedrijf Beumer Woninginrichting staat voor mooi en comfortabel wonen. Wat zo bijzonder is aan het bedrijf, is de ouderwetse service. Al sinds 1908 maakt het bedrijf alles mogelijk voor de klant. Van maatwerk tot advies aan huis; bij Beumer doen ze net een stapje extra. Van matras tot gordijn, van tapijt tot kast; bij Beumer slaag je altijd voor een nieuwe inrichting.


Bij Beumer Woninginrichting nemen ze graag jouw zorgen uit handen. Binnen een mum van tijd is je nieuwe vloer gelegd, zijn je gordijnen vermaakt en staan je nieuwe meubels op zijn plek. Als je wilt is genieten van de nieuwe inrichting het enige dat je nog hoeft te doen. 

Advies aan huis 
Tijdloos of trendy, klassiek of design: wat je stijl ook is, in de winkel vind je het altijd. Op de winkelvloer vind je uitsluitend vakbekwame mensen die je voorzien van goed advies. Dat kan aan de hand van jouw ideeën, maar Beumer geeft desgewenst ook interieuradvies aan huis. Dat is zelfs 's avonds mogelijk! 

Openingstijden 
Nieuwsgierig geworden? Je bent van harte welkom in de showroom aan de Rotterdamseweg 85. De showroom is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur, dinsdag van 9.30 tot 12.30 uur, donderdag van 9.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Komen deze tijden niet uit? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens voor het maken van een afspraak in de avonduren. Als je niet in staat bent om naar de winkel te komen dan komen de specialisten van Beumer Woninginrichting ook graag aan huis.  

Beumer Woninginrichting 
Rotterdamseweg 85 
3332 AD Zwijndrecht 
Tel. 078 – 620 9550 
www.beumer-woninginrichting.nl

- GESPONSORDE REDACTIE -


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda