De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Originele schoenen, tassen en juwelen bij Jewelstore

1 / 1
zoom out

HENDRIK IDO AMBACHT - JEWELSTORE is 5 jaar geleden begonnen in een klein hoekje met de verkoop van sieraden en is inmiddels een trendy mode paradijs met een schitterende collectie sieraden, horloges, tassen, sjaals, accessoires en nu schoenen.

Barbara van JEWELSTORE was altijd al een liefhebster van sieraden en maakte als hobby die dan ook zelf. “Ik ben begonnen in een klein winkeltje sieraden te verkopen. Dat sloeg enorm aan en daarna werd het assortiment uitgebreid met oorbellen, horloges en ringen van merken als My Jewellery, By LouLou, TOV Essentials, IXXXI, Pimps & Pearls, NOOSA, Take What You Need by Mi Moneda, enz.

Barbara is gek op mode-accessoires en vanuit die belangstelling breidde ze de collectie snel uit met mooie lederen portemonnees en tassen van: Fred de la Bretoniere, SHABBIES, Fab by Fabienne, By LouLou, Liebeskind, X Works, MyOMy Paperbag, en nu EENMALIG 50% SALE in de winkel en op de website op Cowboysbag, Cowboysbelt & Amsterdam Cowboys. Sinds een jaar is ‘haar hoekje’ uitgegroeid tot een volgens haar klanten “een kleine Bijenkorf” een paradijs waar vrouwen graag shoppen.

Zo’n mooi assortiment, het lijkt wel een mini-Bijenkorf”
Er is veel te zien bij Jewelstore. Barbara zorgt voor een constant wisselende collectie. Ik wil dingen aanbieden die mooi en stijlvol zijn. Daarnaast wil ik dat er voor iedereen, die van mode en trends houdt iets is te vinden. Vrouwen van alle leeftijden kunnen hier terecht”. Belangrijk vindt Barbara het, dat iedereen daarbij persoonlijke aandacht krijgt. “We hebben ook een webshop maar in de winkel kun je eindeloos kiezen en combineren. Barbara staat samen met haar 8 stylisten klaar om iedere klant persoonlijk te helpen, of je nu voor iets kleins of groots komt. Natuurlijk horen met aandacht ingepakte cadeaus daar ook bij.

Vanaf nu ook de mooiste schoenen van Shabbies, Fred de la Bretoniere, Via Vai, Blackstone, Gabor, Cocorose, Toms, Pertini, Maruti, Pons, Keds, Maluo, Ted Baker, Aqa, enz.

Dat bij Jewelstore persoonlijke aandacht een succesfactor is blijkt wel uit het feit dat de winkel in deze tijd, waarin zeer veel winkels hun deuren sluiten, in 5 jaar tijd is uitgegroeid van 10m2 naar een verzameling shops-in-shop van ruim 200m2.

In onze webshop vindt je wat je in de winkel natuurlijk ‘in het echt’ kunt voelen en passen”.

Wil je op de hoogte blijven van Jewelstore, volg ze via facebook/Jewelstore, instragram jewelstoreandmore of www.jewelstore.nl


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda