De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Van de Merwe: nu ook op Facebook

1 / 1
zoom out

DORDRECHT - Familiebedrijf Van de Merwe in Dordrecht is specialist op het gebied van sfeerverwarming voor binnen en buiten. Maar ook voor vloerbedekking, zonwering en witgoed kun je bij het bedrijf terecht. Meer weten? Volg Van de Merwe nu ook op Facebook!

Ten aanzien van sfeerverwarming biedt Van de Merwe talloze mogelijkheden. Kies je bijvoorbeeld voor een houtkachel of juist voor een gas- of elektrische kachel? En aan welk model ‘schouw’ geef je de voorkeur? Van de Merwe hecht veel waarde aan het creëren van het ultieme ‘thuisgevoel’ en gaat daarom graag met je op zoek naar de voor jou perfecte sfeerverwarming. Laat je vrijblijvend adviseren. Keuze gemaakt? De sfeerverwarming wordt desgewenst vakkundig voor je geïnstalleerd.

Vloerbededekking, zonwering en witgoed
Naast sfeerverwarming heeft Van de Merwe nog veel meer te bieden. Denk aan vloerbedekking als tapijt, vinyl, laminaat en marmoleum. Maar ook aan diverse mogelijkheden op het gebied van zonwering. Is je wasmachine aan vervanging toe? Of wil je nu eindelijk eens de afwas uit handen geven aan een vaatwasser? Wandel dan eens rond op de afdeling ‘Witgoed’ bij Van de Merwe. Je vindt er tevens drogers, airconditioners, koelingen en fornuizen in vele soorten en maten en van verschillende topmerken. 

Contact
Meer weten? Neem contact op met Van de Merwe via onderstaande gegevens. ‘Liken’ (en volgen) kun je het bedrijf op Facebook. 

Van de Merwe
Burgemeester Jaslaan 35
3319 AB Dordrecht
Tel. 078 - 616 03 64

- ADVERTORIAL -


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda