De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Kunststof Forte: groot en krachtig in kunststof en kunstgras

1 / 1
zoom out

ALBLASSERDAM - Kunststof Forte is een jong, ambitieus bedrijf uit Alblasserdam. Kunststof Forte is gespecialiseerd in handel in kunststoffen. Van kunstenaar tot bouwbedrijf, van interieurbouwer tot hovenier: iedereen, van zakelijk tot particulier, kan vertrouwen op de producten van Kunststof Forte.

Bij Kunststof Forte worden allerhande producten aangeboden. Denk daarbij aan acrylaat (plexiglas), policarbonaat (lexan), maar ook spiegels, PVC, HDPE en vele, vele design platen. Je vindt er onder andere platen, buizen en staven, slangen, pompen, drukleidingen, benodigdheden voor zwembaden, vijvers en beregeningsystemen en veel meer. Daarnaast levert Kunststof Forte kunstgras, alle toebehoren voor vijvers, druk PVC, pompen, filters en drainage. Nieuwsgierig geworden? In de webshop www.kunststofforte.nl vind je alle producten overzichtelijk gesorteerd.

Ervaring
Al jaren heeft het echtpaar Mark en Joke Goudswaard (ook bekend van Autoschade Goudswaard te Zwijndrecht) ervaring in deze producten. “Het gevoel om zelf hierin verder te gaan, is omgezet in deze onderneming, die sinds augustus een feit is”, legt Joke Goudswaard uit. Bij Kunststof Forte gaan 20 jaar ervaring en passie voor het vak hand in hand. 

Zakelijk en particulier
Hoewel Kunststof Forte voornamelijk aan bedrijven in de bouw, detailhandel, design en interieur levert, is natuurlijk ook de particulier welkom. Ook kunstenaars, hoveniers, designers en interieurbouwers weten Kunststof Forte te vinden dankzij het veelzijdige aanbod. Wil je advies? Dat is geen probleem. Via onderstaande contactgegevens kun je contact opnemen voor meer informatie. 

Wil je de producten eerst zelf bekijken voor je ze bestelt? Ook dat is mogelijk. De producten worden gepresenteerd vanuit de showroom aan de Van Heannaertweg 12A in Alblasserdam. 

Kunststof Forte BV
Van Hennaertweg 12a
2952 CA Alblasserdam
Tel. 06-22340847
- GESPONSORDE REDACTIE -


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda