De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Soet Wonen met TOWER Living nu ook voor de jongere doelgroep

Soet Wonen met TOWER Living nu ook voor de jongere doelgroep (Foto: strateeg10)
1 / 3
zoom out

BERGAMBACHT - Met de nieuwe meubelcollectie van TOWER Living kan Soet Wonen Bergambacht nu ook de jongere doelgroep bedienen. Deze nieuwe meubelcollectie is namelijk meer gericht op het jongere publiek, met name de 20- tot 40-jarigen.


TOWER Living ontwerpt, ontwikkelt en importeert meubelprogramma´s en voorziet in het complete gamma van meubelen en bankstellen. De collectie is eigentijdser en robuuster, bestaande uit geleefd hout en meer gericht op lifestyle.

Bij Soet Wonen vind je nu het complete aanbod, van modern tot klassiek en van jong tot oud, voor een aantrekkelijke prijs. Om je interieur volledig af te maken, kun je ook terecht bij de afdeling voor woonstofferingen, accessoires en een prachtige collectie verlichting en binnen- en buitenzonweringen.

Het inrichten van een woning is erg persoonlijk. Je wilt je natuurlijk graag thuis voelen in jouw eigen huis. Maar het is nog best lastig om die gewenste sfeer te creëren die je voor ogen hebt en om deze volledig door te voeren. Daarom staan de medewerkers van Soet Wonen en Slapen jouw bij tijdens de zoektocht naar de perfecte inrichting. Eerlijk, vakkundig en gratis advies staan er centraal. 

Nieuwsgierig geworden wat Soet Wonen voor jou kan betekenen? Kom gerust een langs in de showroom en laat je verrassen door de prachtige collectie.

Soet Wonen en Slapen
Hoofdstraat 11-13
2861 AK Bergambacht
Tel. 0182 – 35 15 18
Klik hier voor de website

- ADVERTORIAL -

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 03 november 2015


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda