De informatie op deze pagina wordt u aangeboden in samenwerking met

Deugro Ridderkerk Hörmann Premium Partner

Deugro Ridderkerk Hörmann Premium Partner (Foto: strateeg10)
1 / 4
zoom out

RIDDERKERK - Deugro Ridderkerk is dit jaar al voor het tweede jaar op rij Hörmann Premium Partner. Premium Partner word je bij Hörmann niet zomaar. Je bent gespecialiseerd in de deuren van Hörmann en je wordt beoordeeld op service, kwaliteit, nazorg, trainingen en kunde.


Een Hörmann-partner is een door de Hörmann groep aangestelde exclusieve vertegenwoordiger voor Hörmann producten! Gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Hörmann garage- en voordeuren en elektrische aandrijvingen. Een vertrouwd adres voor advies bij u thuis of vanuit de schitterend ingerichte showroom.

In Nederland zijn er maar 15 Premium Partners en Deugro Ridderkerk is er daar één van. Al meer dan 35 jaar verkoopt Dhr. Dubbeldam Hörmann. Als Premium Partner ben je o.a. als eerste op de hoogte van nieuwe produkten. De mogelijkheid om alles aan te sturen met de smartphone is zo’n laatste ontwikkeling.

Deugro verkoopt uitsluitend sectionaaldeuren, kanteldeuren, elektrische aandrijvingen en huisdeuren van Hörmann. Hörmann is Europees marktleider en de grootste fabrikant van garagedeuren en elektrische aandrijvingen. De keuze voor Hörmann deuren is eenvoudig te verklaren: kwaliteit zonder compromissen! De goede familienaam van Hörmann zet zich voort in de activiteiten van Deugro. 

In de showroom van Deugro kun je op je gemak de mogelijkheden bekijken en je laten adviseren. Zo zijn er diverse mogelijkheden als het gaat om garagedeuren: kies je voor een roldeur, openslaande deuren, kanteldeur of zijdelingse deur? In de showroom kun je de verschillen met eigen ogen bekijken en zo een passende keuze maken. Ook voor een aandrijving voor garagedeur of inrithek kun je bij Deugro terecht. 

Tevens vind je er een schitterende collectie voordeuren. Daarbij ligt de lat hoog als het gaat om inbraakveiligheid, levensduur, isolatiewaarde én ontwerp. Zo kun je kiezen voor een stalen deur met vijfvoudig slot, aluminium voordeur met negenvoudig slot of deur uit de Top-serie. Elke voordeur heeft een even elegante uitstraling; maar wel helemaal afgestemd op jouw wensen. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in de prachtige showroom of neem vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens. De showroom is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Deugro BV
Havenstraat 18
2984 AC Ridderkerk
Tel. 06 – 48273530
Klik hier voor de website

- ADVERTORIAL -

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 07 oktober 2015


Reageer via Facebook
Plaats je eigen woonnieuws
Facebook
Heb je nog geen account? Registreer
Wachtwoord vergeten? Klik hier
Agenda